İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kuymakk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Luís Figo: Portekiz Kaptanı.Luís Filipe Madeira Caeiro Figo 4 Kasım 1972'de Lizbon'da doğan Portekizli futbolcudur. 2000'de UEFA tarafından Avrupa'da Yılın Futbolcusu, 2001'de ise FIFA tarafından Dünya'da Yılın Futbolcusu ödüllerine layık görülmüştür. Figo şu anda futbol hayatını İtalya'nın İnter Milan takımında sürdürmektedir. Birçok klübün transfer etmek istediği yıldız futbolcuyu Inter bu sezonda ihtiyacı oldugu gerekcesiyle kadrosundan bırakmadı.
Luis Figo 2001 yılında Real Madrid'e 54 milyon $ bedel karşılığında transfer edildi.
Figo'nun yaşı çok. JUNINHO 33 yaşında kampanya başlatalım.7.5 mly.dolara alalım.
http://www.metacafe.com/watch/181968/juninho_magic/
Yorum
-
İlk olarak burak28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ben forvete yabancı alıncaksa Valladolid e oynayan llorente yi alsınlar ben izledim çok beğendimBabandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
-
İlk olarak burak28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ben forvete yabancı alıncaksa Valladolid e oynayan llorente yi alsınlar ben izledim çok beğendim
Yorum
-
İlk olarak burak28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ben forvete yabancı alıncaksa Valladolid e oynayan llorente yi alsınlar ben izledim çok beğendimÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDavut Beckham amerikada mutsuzmuş o gelebilir mesela yaniBabandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
-
İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMillat antu da ki mesajları okuyorum acaip eğleniyorum. Adamlar bizim parayı nerden bulduğumuzu tartışıyor üstüne türk futbolcu kalmadı diyorlar hepsini Trabzonspor aldı diyorlar. İlk defa bir transfer sezonu bu kadar mutlu oldum. Emeği geçen herkezlere sonsuz teşekkürler.
kudursunlar iyice...Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefigo bedava..ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !
Yorum
Yorum