Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Millat antu da ki mesajları okuyorum acaip eğleniyorum. Adamlar bizim parayı nerden bulduğumuzu tartışıyor üstüne türk futbolcu kalmadı diyorlar hepsini Trabzonspor aldı diyorlar. İlk defa bir transfer sezonu bu kadar mutlu oldum. Emeği geçen herkezlere sonsuz teşekkürler.
    Bana link verebilirmisin ?

Yorum

• İlk olarak kuymakk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Luís Figo: Portekiz Kaptanı.Luís Filipe Madeira Caeiro Figo 4 Kasım 1972'de Lizbon'da doğan Portekizli futbolcudur. 2000'de UEFA tarafından Avrupa'da Yılın Futbolcusu, 2001'de ise FIFA tarafından Dünya'da Yılın Futbolcusu ödüllerine layık görülmüştür. Figo şu anda futbol hayatını İtalya'nın İnter Milan takımında sürdürmektedir. Birçok klübün transfer etmek istediği yıldız futbolcuyu Inter bu sezonda ihtiyacı oldugu gerekcesiyle kadrosundan bırakmadı.
      Luis Figo 2001 yılında Real Madrid'e 54 milyon $ bedel karşılığında transfer edildi.

Figo'nun yaşı çok. JUNINHO 33 yaşında kampanya başlatalım.7.5 mly.dolara alalım.
      http://www.metacafe.com/watch/181968/juninho_magic/
      figo bedava..

Yorum

• Sarman 'antu' derken ney, kastettin kardeşim?

Ben de çok mutlu oldum gerçekten. Yönetimimiz sağolsun. Şimdi bir yabancı forvetle sol açık oyuncu kaldı. Onlar da alınırsa çok güzel ve zengin bir kadromuz olacak hayırlısıyla.
        Akl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS

Yorum

• offff ya spor61 haber61 ne diyim ben size ya işiniz gücünüz yok mu bu kadar insanı deli ettiniz
          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak burak28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar ben forvete yabancı alıncaksa Valladolid e oynayan llorente yi alsınlar ben izledim çok beğendim
            ah be gözüm ciğerim her izleyip beğendimizi alsalar ne takımlar yaptıydık şimdiye
            Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

arkadaşlar ben forvete yabancı alıncaksa Valladolid e oynayan llorente yi alsınlar ben izledim çok beğendim
              Villareal aldı llorenteyi ...

Yorum

VİLLAREAL'le anlaşmaya varmış.Geç kaldın.
                ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

• Davut Beckham amerikada mutsuzmuş o gelebilir mesela yani

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Davut Beckham amerikada mutsuzmuş o gelebilir mesela yani
                    onu ben diyecedum daaaaaaa
                    Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Millat antu da ki mesajları okuyorum acaip eğleniyorum. Adamlar bizim parayı nerden bulduğumuzu tartışıyor üstüne türk futbolcu kalmadı diyorlar hepsini Trabzonspor aldı diyorlar. İlk defa bir transfer sezonu bu kadar mutlu oldum. Emeği geçen herkezlere sonsuz teşekkürler.
                      aynen
                      kudursunlar iyice...
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• Bu işi zamanında başka takımların forum sitesinde yaptığım için deneyimliyimdir ve sabıkalıyımdır.
                        Bazı mesajlarda dalga geçildiği hissine varıyorum.Umarım kuruntudan ibarettir.
                        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• habu spor61 in haberi kof çıkarsa çok fena rahmet okuyacam

Yorum

• Arkadaşlar uçuş takımlarınıza Allah zeval vermesin

Yorum

• tüh be çok iyi adamdı ama adam seneye villa da çok parlar ...kısmet değilmiş

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                figo bedava..
                                JUNINHO 3 sene bizde oynarsa o da bedavaya gelir.Figo 3 sene daha oynayamaz.
                                ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

Yükleniyor...
                                X