Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hasan sinirlenince 10 ferhat gücünde mi oluyor??

mantıklı bi açıklama getirsen

deki hasan daha genç - ki değil
    deki hasan daha ucuza oynuyor - ki değil
    deki hasan daha teknik - ki değildir heralde
    deki hasanın mermi gibi şutları var - ki ferhatında onun kadar vardır

deki
    deki

bişeyler de de mantıklı olsun
    ----
    hasan mı ferhat mı kalsın derseniz tabiki ferhat kalsın
    ne arabin yuzu ne samin sekeri.:::::::: ne ferhat ne hasan alayina elveda yeni trabzon yolda

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hasan sinirlenince 10 ferhat gücünde mi oluyor??

mantıklı bi açıklama getirsen

deki hasan daha genç - ki değil
      deki hasan daha ucuza oynuyor - ki değil
      deki hasan daha teknik - ki değildir heralde
      deki hasanın mermi gibi şutları var - ki ferhatında onun kadar vardır

deki
      deki

bişeyler de de mantıklı olsun
      ----
      hasan mı ferhat mı kalsın derseniz tabiki ferhat kalsın
      tamam, sen sölermisin ferhat'ın hasan'dan neyi üstün? ferhatta şu var hasanda yok desene..
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak kasila tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence ferhat,erdinc,cem,ayman.huseyin,erginkeles verelim ustunede 4 milyon euro verelim kimseyide almiyalim en az 7 milyon euro kar ederiz. kurtuluruz bu takozlardan
        Eeeee bize adam kalmadı!!! kötü de olsalar onlar idare ettiler takımı şimdiye kadar bence ayman bizim için faydalı olabilir.
        Şampiyon TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3 4 futbolcu takasıyla manisayla alışveriş çok zor olur çünkü unutulmaması lazım ki manisa 2.lige düstü takasta kullanılacak futbolcular 2.ligde oynamak istemezler o yüzden o iş yatar, bas parayı al selcugu taktiği olması lazım öteki türlü zor
          Bende bu görüşe katılıyorum. Hadi Hasan ve Ergin belki oynarda Erdinç ve Ferhat'tan şüpheliyim. Keşke Keçeli'yi falan da isteseydi. Tabii burada Manisa'nın bizden artı olarak ne kadar para isteyeceği de önemli. Burak ve Selçuk için muhtemelen + 1 milyon euro falan isterler ama bu rakamın indirilmesi lazım. Ferhat'ı savunanları kısmen haklı buluyorum. 2 yıl boyunca elinden geleni yapmaya çalıştı ama hiçbir zaman da kapasitesinin üzerinde oynayamadı. Sonuçta ön libero da Hüseyin (satılmazsa) Ayman hatta Serkan'ın oynama imkanı varken o mevkideki fazlalıkları göndermemizde bir sakınca yok. Ama Ferhat'ın sağbekte savunma olarak Tayfun ve Musa'dan çok daha iyi oynadığını söyleyebilirim. Yönetimin Musa ve Buğra ile yetinmeyip oraya da transfer yapması gerekiyor...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• aslında şöyle birşey yapsa yönetim mesela:

ferhat(kiralık)+ hasan(bonservisiyle)+ bi miktar para=selçuk, burak

ergin(kiralık)+erdinç=erman kılıç(istanbul belediye..) 3 tane çok daha kaliteli adam...

şu ortamı hazırlayabilse yönetim çok iyi olurdu..

bu kombinasyonu her türlü değiştirebilirzde tabi..
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              biz niye sampiyon olamıyoruz biliyomusunuz ufkumuz cok dar da ondan ya ya biri mehmet yılmaz öleydi der yok biri ergin evladımız der bir ferhat iyi oyuncu der abiler kardesler bu adamlar iyi olsaydı dediginiz kadar düsündügünüz kadar biz ligi altıncı bitirmezdik su bizim gecen seneki kadromuzda sampiyonluga oynuycak bi takımda oynayabilecek bir futbolcu belki yattaradır bırak o iyi oyuncu bu iyi oyucu demeyi degil abi degil sampiyon olmak icin önce kafada sampiyon olacaz bu admalarda yetenek sıfır bizim gecen seneki kadroya trabzonspor formasını cıkar bir anadolu takımı forması giyidirseydin simdi kümeye gitmisdi o puanlarıda aymanlar hasanlar hüseyinler erginler erdinceler ferhatlar tolgalar tayfunlar degil BÜYÜK TRABZONSPORUN BÜYÜK FORMASI kaznamısdır
              saygılarımla
              helal olsun sana harika özetledin benimde sabahtan beri anlatmak istedigim sey buda nedense birkere de kiymete bindi 34 haftadir milletin maclarda sövdugu oyuncular ...
              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                onu baştan söylesene

hasan kesinlikle kalmalı hatta sözleşmesi yenilenmeli yıllık 2 trilyon verilmeli

ayrıca attığı gol ve yaptığı asist başına da prim verilmeli (tekniği üst seviyede olduğu için ekonomiyi kötü yönde etlkiliyebilir)
                hasan mutlaka kalsın demiyorum ama kaç kere söyledim bunu bilmiyorum, gidecekse de ferhat'tan adnan'dan sonra gitmeli..
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Hasan burda çok ekmek yedi arkadaşlar.. Yılda 800 binleri ben götürmedim.. Neye göre götürdü bunu sizlerin dediği "tekmeye kafa uzatma" dışında ne verdide götürdü.. O "tekmeye kafa uzatma" işi içinde 800 bin ytl fazla..

1-Hasan verilebilir..
                  2-Erdinç defolsun zaten..
                  3-Ergin, yetenek olabilir ama onu kullanabilecek kafa,zeka sporcu ruhu hiçbir zaman olmayacak ne kiralığı bonservisiyle hemen!
                  4-Ferhat vazgeçilmez değildir.. Ama alternatif olarak saklanabilir düşüncesindeyim.. Sağ bek, ön libero çok yönlü ve sırıtmayan bir adam..

Bu kadar basit uzatmayın.. Selçuk için herşeye değer.. Burak'ı almaya pek istekli değilim açıkçası..
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben hasan mi ferhat mi kalsin derseniz , yinede ikiside gitsin derim !!! yahu anlatamiyorum herhalde bunlarin oynadiklari kadar bende oynarim , bende gidip ersun hocayla konusacam hocam bu ikisii kalacaksa takimda , kalmasinlar, beni al , yillik 100 milyara oynarim,hepsinden daha teknigim , sutlarim da iyi uzaktan , ... kasila konus sen biliyorsun oyunumu
                    emicemo seni hasanin yerine.scarface6161 ide ferhatin yerine banko oynatirim yiyinde trabzonun parasini siz yeyin hic deyilse ucbes gol atarsiniz

Yorum

• Adi gecen oyuncularin hepsi gidebilir bence hicbir sorun yok..Hasan,ferhat,keceli,erdinc..vb oyuncularin hicbiri Trabzonspor gibi büyük bir takimda oynayacak kapasiteleri yok..Bence Trabzonsporda oynuyacak her oyuncunun oyunu her an degistirebilecek yetenekte olmasi gerekir..Daha topu istop etmeden pas veremeyen oyuncularinda böyle seyler yapmasi imkansizdir..

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tamam, sen sölermisin ferhat'ın hasan'dan neyi üstün? ferhatta şu var hasanda yok desene..
                        yahu tartsitigniz futbolculara bak , ikisindede birsey yok o kadar !!!! dellendim yaaa
                        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• ben ferhat kalsin derim

Yorum

• Başkan Şener havalimanında yaptığı açıklamada transferlerin devam edeceğini belirterek” Hırvat Cale de gelecek. Arjantinli Colman ve Oftaş'dan aldığımız Giray yarın imzalayacaklar.Görüşmelerimiz sürüyor. Güçlü bir Trabzonspor yaratmanın peşindeyiz” dedi.
                            Mehmet Ali Yılmaz tesislerine geçen Colman, ardından da yönetim kurumlu üyeleriyle birlikte yemeğe gitti.
                            Colman yarın 12.00'de düzenlenecek imza töreniyle sözleşme imzalayacak.

bu seneki Trabzonspor kadrosundan tolga onur recep tayfun serkan umut barıs yattara dısında kim ister takasla ister satılarak gönderilirse üzülmem
                            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              4-Ferhat vazgeçilmez değildir.. Ama alternatif olarak saklanabilir düşüncesindeyim.. Sağ bek, ön libero çok yönlü ve sırıtmayan bir adam..
                              Buraya bende katılıyorum.Ferhat kalsın diyerleri önemli değil zaten.
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Her maç avni akerdeyim..
                                1-Ferhat'ın şutlarını da biliyorum Hasan'ında.. Hatta Hasanınkiler komeditürke konu olur..
                                2-Pas alışverişlerini de iyi biliyorum..
                                3-Ferhat daha genç..
                                4-Adanademirspor kupa maçında ferhatın arjantinliler tarzında ters ayak ile arkadan topun dibine girip gökdenizin önüne bıraktığı top var gol olmadı.. O pozisyonu bul izle onu Hasan hayatta yapamaz Gece gündüz denesede Açık ve Net..
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Yükleniyor...
                                X