Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abi bu adamin bitane macini gostermiyolarki, farkli maclardan bir suru goruntu var.
    ok tamam bende aslinda karsiyim netten izleyip alinmasina, ama bu ne ya futboldan anlamamak lazim bunu gormek icin. adam resmen cambaz. ben hayran kaldim benim aklimda kaldi bu futbolcu. ins. aliriz.
    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
    Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• beyler ayıp oluyor benim boyum bu adamdan 5 cm uzun noluyoruz ciguli falan

Yorum

• Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ayrıca şu videolara kanıp adam beğenmekten vazgeçin.

mustafa keçeli ve hüseyin çimşir'in bugüne kadar yaptığı olumlu 5-10 hareketindan süper video çıkar, ulan kıymetini bilememişiz adamın dersiniz.

bahsettiğiniz ciguli steau bükreş'te oynamış hiç de varlık gösterememiş yallah katar'a.
          Göz var nizam var, Keceli ve Hüseyin'deki teknik bu adamin bas parmaginda var. Ayrica potansiyelini tam olarak göstermemesi kötü oyuncu oldugunu göstermez. Marcelinho'da oldugu gibi yararlanmasini bileceksin. Gs'ye de zamaninda Felipe gelmisti, müthis oyuncuydu ama yararlanamadilar.
          "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
          "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
          Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• oyun kurucu ve sol acik oynuyor yattara sag kanatta oynuyor bir problem olmaz

Yorum

• boyu 1,58 bu adam solak solda oynuyor yattarada solda oynuyor dimi??
              ne alakasi var anil caner hayret biseysin yahuuu
              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.transfermarkt.de/de/spiel...on/profil.html

beyler ayıp oluyor benim boyum bu adamdan 5 cm uzun noluyoruz ciguli falan
                ben 14 yaşındayım 1.80 boyum var

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben 14 yaşındayım 1.80 boyum var
                  Eğ kafanı asmaya çarpmasın

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eğ kafanı asmaya çarpmasın
                    ilerde pivot santrofor olcam, ya da belli olmaz, şu an için sol açık, sağ açık da oynuyorum. henry diyolar

Yorum

• yattarayi kim taniyordu bize gelmeden once?? ozaman arastirilsin bu adamin neyi var. belkide surekliligi yoktur,orasini bilemem.

Yorum

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yattarayi kim taniyordu bize gelmeden once?? ozaman arastirilsin bu adamin neyi var. belkide surekliligi yoktur,orasini bilemem.
                        mesela ben tanımıyodum...

Yorum

• aynen katiliyorum

Yorum

• sahi oyun kurucu isi ne oldu

Yorum

• abi izleyin sunu ya adam gercekten muthis.
                              bu adami kesin birisi alacak bidahaki sezon. takip edecem.

Yorum

• cernat isi yattimi

Yorum

Yükleniyor...
                                X