Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abi sende futbolcu begenmiyorsun
    Selçuğu çok beğenirim inşallahta olur ama zor gibi.Burak Yılmazın adını anmak bile istemem karaktersiz herifin teki.Diğerlerini tanımadığım için yorum yapmadım beğenmediğimden değil

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selçuğu çok beğenirim inşallahta olur ama zor gibi.Burak Yılmazın adını anmak bile istemem karaktersiz herifin teki.Diğerlerini tanımadığım için yorum yapmadım beğenmediğimden değil
      ben ska yapmistim zaten giray ile emre onlar guze oynuyorlar
      ben giray ii gecen sezondan beri takip ediyorum
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• kesinlikle erhan küçükten yanayım hem içimizden biri hemde ii bir oyuncu umarım alırlar
        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Geçtiğimiz yaz dönemin de yazmıştım Lobont ismini transfer başlığına
          Halen alınabilececek kaleciler arasında
          Yine mi G.Amerika diyenler olabilir ama geçen dönem gündeme gelen Justo Villar da çok iyi bi tercih olur
          Stoper için Dnipro'dan Rusol ,Nice takımından Nijeryalı Apam, İsveçli Granqvist
          Mısırlı gidecekse solbek için Rennes takımında kiralık oynayan Traore
          Ortasaha için ölmediyse Hertalı Mineiro,Kızılyıldızdan Castillo , Kancanın adamlarından Corinthianslı Carlos Alberto ya daQatar'dan Djemba Djemba
          Gerektiğinde yedek kalabilecek genç yetenekli kontenjanından Aberdeen takımından 89'lu Aluko (Ortasaha, sol kanat,forvet )
          Forvet içinde geçen dönem gündeme gelen 85'li Rasmussen Realde şans bulamayan 85'li Soldado ve yine ,yeni,yeniden Ekvadorlu Benitez(Drogba'nın kısa versiyonu) düşünülebilir
          Büyük takımlarda şans bulamayan genç oyunculara da el atmalıyız Huelva-Pongolle, Mata -Valencia örneklerinde olduğu gibi..

Sol kanada adam alınır mı bilmiyorum ama Celta da kiralık oynayan Cskalı Abeyie
          ve Hibernian'dan Faslı Zemmama bu bölge için düşünülebilecek isimler

Yorum

• Başta Lobont olmak üzere champions'ın bütün önerilerinin altına imzamı atıyorum.
            Farabi'yi söylemeye gerek yok zaten.
            Transfer döneminde farabinin önerdiği isimlerden 3-4 tanesi alınsa ben başarıya ulaşılmış sayacağım.
            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Kalecinin adaptasyonu çok önemli. Çevre yaşam olduğu kadar saha içerisinde de anlaşabilmesi lazım. Yeni kurulacak defans kaleciyi zorlayacaktır. Hemen yargıda bulunmamak lazım gelecek kaleciye. Tabi önündeki defansın kalitesi kaleciye de yansır. Bence karakteri de futbolculukları kadar incelenmeli transferlerin. Büyük paralar yatırılıyor sonra boş çıkarsa altından kalkılamaz.

Yattara'nın 2. kaptan yapılması kalmasına yetecek gibi gözüküyor. Hüseyin 1. kaptan. Hüseyin giderse takımın kaptanı Yattara olacak. Gitmezse kaptanlar arası uyum gerekli... Bir dengesizlik olmaz umarım
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Adeleleri çok kuvvetli bu adamın.Beton gibi maşallah diyelim.

Video açılmıyorsa http://www.youtube.com/watch?v=sLogE42jakk
                En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 29.03.2008, 13:08.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Erhan Küçük iyi oyuncu fakat bana çok uyumsuz biri gibi geldi. Ayrıca yaşı da 27 olmuş. Biraz Trabzon kökenli olması dolayısıyla çok isteniyor gibi geliyor bana. Gsaray maçından sonra attığı golle ilgili sorulan soruya duygulandım çünkü gsaray altyapısından yetiştim falan dedi...

Böyle Trabzonluluğu ön plana çıkarılan oyuncuların 3 eziklerden birine ne sebeple olursa olsun sempati göstermeleri benim için Trabzonlu kontenjanından girmeleri için bir sebep bırakmıyor....
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• inş. bugün ankaradan özeri alıp döneriz

Yorum

• baskan 12 futbolcu alinacak diyor
                      zaten takimda25 tane futbolcu var
                      25+12=37+ yusuf kurtulus; ufukhan bayraktar; ufuk
                      =40

demek ki takimdan en azindan 15 futbolcu gidicek

bence bu mumkun degil

Yorum

• İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        baskan 12 futbolcu alinacak diyor
                        =40

bence bu mumkun degil

takımın yarısı gidecek başkan açıkladı...
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          baskan 12 futbolcu alinacak diyor
                          =40

bence bu mumkun degil
                          bir kaçının sözleşmesi bitiyor ztn
                          ör : keçelinho
                          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• bence gelecek sene simdiki futbolcular ve kiralik futbolcularla boyle bir takim kurula bilir

.................................tolga zengin............................................ ........
                            jabi......................+++++++................. .+++++++++...........moawwad....
                            ..........................serkan................yu suf............................................
                            yattara........................+++++++++.......... .........................baris memis..
                            .................................umut bulut............................................. ..........

yedekler:
                            ufuk
                            ufukhan
                            tayfun
                            onur
                            cagdas

yeni gelecek transferleride katarsak iyi bir takim cikiyor karsimiza

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bir kaçının sözleşmesi bitiyor ztn
                              ör : keçelinho
                              ornek musa
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• tamam 5 tanesinin sozlesmesi bitiyor diyelim
                                geriye kalan 10 futbolcuyu ne edicekler

Yorum

Yükleniyor...
                                X