Ergin kalsın yhaa BEN SON MAÇTA TRABZONDAYDIM
Bence Hızlı Kuvvetli Kafacı ama BİTİRİCİLİGİ yok kalsın bence... ama KİRALIK giderse çook saglam olur döner Aslında KAYSERİ ye kiralık vercektik adamı orda Tolunay onu adam ederdi :d
sizce yanlışmı söledim
kesinlikle yanlış söyledin, ergin değirmenderede bile takıma giremez...
eskiden bizim takımın bir sahibi olurdu..
eskiden dediğim şenol güneş zamanı mesela oydu takımın sahibi.. veya vereceğim misale daha uygun olanı iskenderdi..
ileride oyunu kuran, pas dağıtan, koşan ama çok koşan..
diri bir sahip, akip arkadaşlarını oyundan kopmalarını önlemek ne kelime sürekli teyakkuzda tutan..
ünal vardı mesela sahip..
bu kimin takımı dendiğinde taraftarı rakibi aklına ünalı getirirdi..
sonra bu işler modern futbol falan ayağına değiştirildi..
sahip mahip yok, herkes eşit hatta sol bek bazen en önemli adamdır denildi..
önlibero meşhur oldu bir ara..
sonra yine yeniden on numara!
bütün transferler kendisinden önce yapılmış meğer, o gelsin rahat oynasın şov yapsın diye alınmış tüm diğer oyuncular..
puzzle elde tek parça kalmışken bile anlaşımlaz ya bazen..
o tek parçayı istiyoruz, istemek günah mı?
bana bir on numara lazım şimdi..
ünal ayarında hami gibi vuran şota gibi yatırıp kaldıran tekke gibi çizen..
yok artık daha neler de diyebilirsin ama..
alınanlara bir bak..
'on'suz bir şeyler eksik değil mi?
Yattara olamazmı ...sadece soru?
"Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
HEYT BEE sonunda şöle kadro gördüm yhaa bu kadro oturur kesinlikle bu sene 1 veya 2 fire versek seneyede daha sağlam bütce ile ii 2 yabancı TRANSFER Şampiyon Kesinlikle T en büyük aday olur YEMİŞİM İSTANBULU bizden yiyecekleri bi gole allah derler adamlar
Kaleci olmzasa olur
Sagbekte kesinlikle bizim Abdurrahmani görmek istiyorum
Stoperde yabanciya ihtiyac yok
forvete genc bir yabanci (bryan ruiz gonzales)
orta sahaya özer hurmaci
baska bir istegi olan var mi ? simdi yaziyorum ona göre
engin baytar özer hurmacı burak yılmaz tabi burak defteri kapandıysa o kalitede yeli oyuncu olmadığından yabancı bir forvet
Trabzonspor tarihinin en pahalı transferlerinden birini dün yapılan görüşmeler sonunda gerçekleştirdi
Trabzonspor Yönetiminin geçtiğimiz hafta içinde nabız yokladığı ve son iki günde de ciddi olarak görüşmelerini gerçekleştirdiği Kayserispor’un Milli forveti Gökhan Ünal’ı tam 6 milyon YTL (6 trilyon lira) karşılığında renklerine bağladı. Bordo-Mavililer, böylece tarihinin en yüksek bedellerinden birini ödeyerek Gökhan Ünal’a sahip oldu. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi kulüplerin tam 2 sezondur peşinde koştuğu, Kayserispor yönetiminin ise, “Asla satmayız” diye onur meselesi haline getirdiği milli futbolcu Gökhan, dün yapılan görüşmelerin sonunda Trabzonspor’a verilirken, kendisiyle de 3 artı 1 yıllık anlaşmaya varıldı. Gökhan dün Ankara’da Necmettin Aytekin’in bürosuna gelerek Bordo-Mavililerle sözleşme yaptı. Gökhan, Trabzonspor’a transfer olan en pahalı futbolcu olarak böylece tarihe geçmiş oldu.
Önce Bakan Faruk Özak Görüştü
Geçen hafta Trabzonspor’un transfer listesine giren ve 8 milyon Euro talep edildiği için vazgeçilen Gökhan Ünal için önceki gün Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak devreye girdi. Özak, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile bir görüşme yaptı. Bu görüşmede, Mamur 6 milyon Euro’da diretirken, Özak ise 2,5 milyon Euro önerdi. Ardından da dün yapılan Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu’nda konunun görüşülmesi kararı alındı. Dün Ankara’da yapılan Genel Kurul’un ardından Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yöneticiler, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin’in Ankara’daki bürosunda Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile bir araya geldiler. Görüşme yaklaşık 2 saat sürdü. Trabzonspor 3 milyon Euro’ya çıkarken Kayserispor Başkanı Recep Mamur ise 4,5 milyon Euro’ya indi.
Ödenen Rakam Gizli Tutuluyor
Gökhan’ın gelecek sezon sözleşmesinin sona erecek olması ve Recep Mamur’un, “Onu 3 büyüklere satmam” diye açıklama yapması, Trabzonspor’un elini güçlendirdi. Sonuç olarak Şener ve Mamur 3,5 milyon Euro’ya anlaşmaya vardılar. Ardından Gökhan Ünal, Aytekin’in bürosuna çağrıldı. Milli futbolcuyla da 3+1 yıllık anlaşmaya varıldı. Gökhan’a 1 trilyon 800 bin YTL yıllık ücret verilmesi karara bağlandı. Gökhan, burada sözleşmeyi imzaladı. Milli futbolcu dün gece Trabzon’a geldi. Bu futbolcuya bugün saat 12.00’de resmi sözleşme imzalatılacağı açıklandı. Gökhan Ünal’ın transferi gerçekleştirilirken Trabzonspor yöneticileri, ‘6 milyon Euro’ya anlaştık’ dediler. Bunun gerekçesinin ise, Kayserispor kurmaylarının, “Gökhan’ı 7 milyon Euro’dan aşağı satmayız’ demeleri ve bu nedenle rakamın gizli tutulmasını istemeleri olduğuna işaret edildi.
Büyük bir ihtimal hoca da bu soruyor Yattara olmazmı )
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
bu takım iyi ama buraya daha oyuncu lazım forvet sol açık 2 orta saha bi sağ bek en önemlisi kaleci inşallah onlarıda alırız
bu kadroda iyi ama bu adamlar sakatlandımı maçı götürecek yedeklerimizinde olması lazım inşallah transferler bu hızla devam eder
Yorum