arkadaşlar burak için laf kalabalığı yapmaya gerek yok kişilik olarak belki iyi biri değil ama bu takımda ihtiyaç olduğunda çıkıp golünü atabilecek bir oyuncu, oyunu değiştirebilir..yetenekli çünkü..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
maçka6134
İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen tırt ?
Burak tırt ?
Burak için şımarık , edepsiz,terbiyesiz de , tırt deme yahu !?
La havle !
Ben sana sorayım
Nerden aldık Ali Kemal ' i ?
Nerden aldık Ünal'ı ?
Ne oldu ? Takımda ÖZ - Has - Halis Trabzonlu yok ! O mu battı ?
Çıkar ağzındakini artık !
unal yanılmıyorsam malatya
allah aşkına burak beşiktaşta ne yaptıkı trabzond yapsın BOŞ TRANSFER BURAK BOŞ
AYRICA BENİM İÇİN TRABZONLU OLMASI ÖNEMLİDEĞİL ŞAMPİYION OLALIMDA NERELİ OLURSA OLSUN SEN ARADAKİ KALİTEYİ ANLA ZAMANINDA ONLARI ALMIŞIZ ŞİMDİ İSE ARTIK TOPLAMIYALIM
Yorum
-
İlk olarak astatin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ben Burak Yılmazı alıcı gözüyle içerdeki Manisa maçında izledim,adam mükemmel top oynadı.Topu her ayağına aldığında ya pozisyona girdi,yada faul yaptırdı.(Erdinçe ilk sarı kartı o göstertmişti.) Eğer bu adam 2 ayda değişmediyse bizde iş yapar diyorum.
Yorum
-
İlk olarak bingolts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlexa araç çubuğunu kurun, tercihiniz internetin reytingini belirlesin...
Burak ve Selçuk tamam !Trabzonspor V.Manisasporlu Burak ve Selçuk İnan'ın transferlerini bitirdi.27 Mayıs 2008 23:59 Trabzonspor Vestel Manisaspor'un milli orta saha oyuncusu Burak ve Selçuk İnan'ın transferini bitirdi. Bordo mavili yönetim Selçuk için 2Milyon 250 bin euro bonservis bedeli ' isteyen Manisa yönetimini 1 Milyon ,750 bin euro'ya ikna etti
Başkan Kenan Yararlı ile sıkı pazarlığa giren Trabzonspor başkan yardımcısı Saner Ayar son görüşmesinde Vestel Manisaspor başkanı Kenan Yararlı'yı ikna etti. Selçuk resmi imza için Trabzonlu yöneticilerden haber bekliyor.
Burak için ödenen bonservis bedeli öğrenilemezken ikmi futbolcu yarın Trabzona gelerek imza atacakyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle25 den daha az olacak gibi...
Şu anda en yaşlı Yattara heralde...))
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardaşım nerede yazıyı ha bu
Yorum
-
İlk olarak maçka6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali kemal kayseriden aldın
AYRICA BENİM İÇİN TRABZONLU OLMASI ÖNEMLİDEĞİL ŞAMPİYION OLALIMDA NERELİ OLURSA OLSUN SEN ARADAKİ KALİTEYİ ANLA ZAMANINDA ONLARI ALMIŞIZ ŞİMDİ İSE ARTIK TOPLAMIYALIM
oynatmazsan adam bişe yapamaz.
"burağı beşiktaş ne kadar kullandı ki?" sorusunu sormak lazım önce..
bi oynatıp bi yatırdı..
bazen kanada oturttu falan..
at sahibine göre kişner.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKİralık olarak yaşlı birileri gelir belki))
Sanki Erdal abi bişeler biliyor...
Çıkar baklayı Erdal abi
Yorum
-
Seneye milli takım hocası kim olur bilemem amma;bildiğim birşey varsa oda kadroda en az 5 sağlam adam Trabzonspordan olacaktır.
Bu bile atılan temellerin ne denli sağlam olduğunu gösterebilir.
Sabırla destek vereceğiz.
Ha unutmadan cisim atıcılarımızı,atıcılık bölümüne alıp eğitebiliriz,buda sosyal mesajımız olsun
Yorum
-
İlk olarak maçka6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali kemal kayseriden aldın
AYRICA BENİM İÇİN TRABZONLU OLMASI ÖNEMLİDEĞİL ŞAMPİYION OLALIMDA NERELİ OLURSA OLSUN SEN ARADAKİ KALİTEYİ ANLA ZAMANINDA ONLARI ALMIŞIZ ŞİMDİ İSE ARTIK TOPLAMIYALIMTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum