Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar burak için laf kalabalığı yapmaya gerek yok kişilik olarak belki iyi biri değil ama bu takımda ihtiyaç olduğunda çıkıp golünü atabilecek bir oyuncu, oyunu değiştirebilir..yetenekli çünkü..

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Egemen tırt ?
      Burak tırt ?

Burak için şımarık , edepsiz,terbiyesiz de , tırt deme yahu !?

La havle !

Ben sana sorayım
      Nerden aldık Ali Kemal ' i ?
      Nerden aldık Ünal'ı ?

Ne oldu ? Takımda ÖZ - Has - Halis Trabzonlu yok ! O mu battı ?

Çıkar ağzındakini artık !
      ali kemal kayseriden aldın
      unal yanılmıyorsam malatya
      allah aşkına burak beşiktaşta ne yaptıkı trabzond yapsın BOŞ TRANSFER BURAK BOŞ
      AYRICA BENİM İÇİN TRABZONLU OLMASI ÖNEMLİDEĞİL ŞAMPİYION OLALIMDA NERELİ OLURSA OLSUN SEN ARADAKİ KALİTEYİ ANLA ZAMANINDA ONLARI ALMIŞIZ ŞİMDİ İSE ARTIK TOPLAMIYALIM

Yorum

• İlk olarak astatin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar ben Burak Yılmazı alıcı gözüyle içerdeki Manisa maçında izledim,adam mükemmel top oynadı.Topu her ayağına aldığında ya pozisyona girdi,yada faul yaptırdı.(Erdinçe ilk sarı kartı o göstertmişti.) Eğer bu adam 2 ayda değişmediyse bizde iş yapar diyorum.
        pek iyi bir referans olmadı burak için.erdinçi karşısında gören sıradan bir topçu bile kendisini 90 dakikalığına c.ronaldo zannediyor.

Yorum

• İlk olarak bingolts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alexa araç çubuğunu kurun, tercihiniz internetin reytingini belirlesin...

Burak ve Selçuk tamam !Trabzonspor V.Manisasporlu Burak ve Selçuk İnan'ın transferlerini bitirdi.27 Mayıs 2008 23:59 Trabzonspor Vestel Manisaspor'un milli orta saha oyuncusu Burak ve Selçuk İnan'ın transferini bitirdi. Bordo mavili yönetim Selçuk için 2Milyon 250 bin euro bonservis bedeli ' isteyen Manisa yönetimini 1 Milyon ,750 bin euro'ya ikna etti

Başkan Kenan Yararlı ile sıkı pazarlığa giren Trabzonspor başkan yardımcısı Saner Ayar son görüşmesinde Vestel Manisaspor başkanı Kenan Yararlı'yı ikna etti. Selçuk resmi imza için Trabzonlu yöneticilerden haber bekliyor.

Burak için ödenen bonservis bedeli öğrenilemezken ikmi futbolcu yarın Trabzona gelerek imza atacak
          kardaşım nerede yazıyı ha bu
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            25 den daha az olacak gibi...
            Şu anda en yaşlı Yattara heralde...
            Kİralık olarak yaşlı birileri gelir belki ))
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• oynayalum usaklar oynayalım usaklar TRABZON kolbastisi
              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
              -ismail-

Yorum

• bmn radyoya saldırdık. Kolbastı dinilyoruz. Yürü be İlhannn
                KARADENİZGÜCÜ

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kardaşım nerede yazıyı ha bu
                  Ajansspor.com

Yorum

• biri beni durdursun (kolbasttttttıııııııııııııı)

Yorum

• oynayalim uşaklar oynayalim uşaklar trabzon kolbastısı
                      KARADENİZGÜCÜ

Yorum

• kolbastı süper olmuş.her telden....miks
                        üç büyük var;bir de en büyük var!!!

Yorum

• İlk olarak maçka6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          AYRICA BENİM İÇİN TRABZONLU OLMASI ÖNEMLİDEĞİL ŞAMPİYION OLALIMDA NERELİ OLURSA OLSUN SEN ARADAKİ KALİTEYİ ANLA ZAMANINDA ONLARI ALMIŞIZ ŞİMDİ İSE ARTIK TOPLAMIYALIM

oynatmazsan adam bişe yapamaz.
                          "burağı beşiktaş ne kadar kullandı ki?" sorusunu sormak lazım önce..

bi oynatıp bi yatırdı..
                          bazen kanada oturttu falan..

at sahibine göre kişner.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kİralık olarak yaşlı birileri gelir belki ))
                            Bi dakka, bi dakka...
                            Sanki Erdal abi bişeler biliyor...
                            Çıkar baklayı Erdal abi

Yorum

• Seneye milli takım hocası kim olur bilemem amma;bildiğim birşey varsa oda kadroda en az 5 sağlam adam Trabzonspordan olacaktır.

Bu bile atılan temellerin ne denli sağlam olduğunu gösterebilir.

Sabırla destek vereceğiz.

Ha unutmadan cisim atıcılarımızı,atıcılık bölümüne alıp eğitebiliriz,buda sosyal mesajımız olsun

Yorum

• İlk olarak maçka6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                83 de Osman ı almıştık mesela fb den..Sonra Ali Kemal in jübilesinde ayağı kırıldı herkes çok üzülmüştü...Mesele İstanbul Takımlardan olup olmaması değil mesele heyecanının olup olmaması
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X