Yerli oyuncu istemez , yabancıları iyi alsın başka bişe istemem,ha illede yerlide alıncaksa tek top ve pas yapmasını bilen üstün yeteneği olmasada olur tek top yapmayı bilsin yeter böyle futbolcuları alınsın,adı geçen oyuncularda üstün yetenekli flaş transfer değil bence.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaslar Internethaber.com'da hakkimizda cok ADICE bir Haber yazildi.
Bu Konu hakkinda gerekli Baslik acilmisdir.
Lütfen birkac Dakikanizi o Basliga ayirin ve Tepkinizi dile getirin.
LÜTFEN!!!
Transferler kacmiyor!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".Yorum
-
Koray bu söylediğine sen inanıyor musun
Yahu Ayman denen adam ortasahanın ortasında oynuyor,yapma Allah aşkına
Nasıl bu kanıya vardın.Türkiye'de ayağına bu kadar hakim,oyunu bu kadar güzel yönlendiren ve pas yüzdesi yüksek oyuncu kaç tane var.
24 yaşında ve Milli formaya aday gösteriliyor.Israrla söylüyorum kanat oyuncusu değil.
Ayrıca yukarıda Lejyoner61 nickli arkadaş;
"Hiç bir büyük maçta dikkatimi çekmedi" demiş
Beşiktaş maçında 2 haftalık sakatlığından sonra oyuna girip Beşiktaş savunmasını kevgire çeviren ve golün asistini yapan adam kimdi?
ısrarlam sol kanat oyuncusu diyorum bence hızlı,teknik ayrıca mücadeleci bir oyuncu ama bence alternatif olur....poetricusYorum
-
Türkiye'den sözleşmeleri biten birkaç isim
Serdar Kulbilge - kaleci - feybe
Önder - Defans - feybe
Egemen - Defans - Bursaspor
Isaac Promise - GençlerbirliğiTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
ayman yokluktan dolayı orta sahanın ortasında oynuyo...bn ermanı canlı izledim bu sene ki maçta sol ayak olmasına rağmen sağ açıkta oynattı onu A.AVCI ve çokta etkili olmuştu..Koray bu söylediğine sen inanıyor musun
Yahu Ayman denen adam ortasahanın ortasında oynuyor,yapma Allah aşkına
Nasıl bu kanıya vardın.Türkiye'de ayağına bu kadar hakim,oyunu bu kadar güzel yönlendiren ve pas yüzdesi yüksek oyuncu kaç tane var.
24 yaşında ve Milli formaya aday gösteriliyor.Israrla söylüyorum kanat oyuncusu değil.
Ayrıca yukarıda Lejyoner61 nickli arkadaş;
"Hiç bir büyük maçta dikkatimi çekmedi" demiş
Beşiktaş maçında 2 haftalık sakatlığından sonra oyuna girip Beşiktaş savunmasını kevgire çeviren ve golün asistini yapan adam kimdi?
Erman,ayman kadar güçlü ve mücadeleci değil ayrıca ikisininde mevkileri çok farklı...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Fabregas'ta Ayman kadar güçlü değil.Dünyada mücadeleden uzak,tekniğiyle ön planda olan bir çok ortasaha oyuncusu sayarım sana;Pirlo,Gago bunlardan bir kaçı
Bu isimleri vermemin sebebi, futbolun sadece mücadele ve güç ile oynanmadığını söylemek istememdir.
Benim için Ayman'ın gücü ve mücadelesi hiç önemli değil.Mesela babam anlatırdı,Barça'da ki Laudrup'ta gayet yumuşak bir ortasaha oyuncusuymuş(oyun kurucu)
Bunun gibi bir çok oyuncu halen mevcut.
Erman'ı sürekli takip etmeye çalışıyorum.Ve inan bana basamakları yavaş yavaş çıkıyor.Çok yetenekli bir oyuncu,asıl yeri ortasahadır.Stili Emre'yi andırır.
Ben kanatta oynayamaz demiyorum,asıl yeri kanat yada açık değildir diyorum.
Kanatta,açıkta,önliberoda da oynayabilir bu özelliklerde zaten Erman'ın çok yönlü bir oyuncu olduğunun göstergesi.
Selçukla beraber ortasahamızda ki sıkıntıyı çözeceğine inanıyorum.En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 12.04.2008, 15:57.Yorum
-
arkadaşım zorlama bence herkesin oyuncu zevki başkadır ne yalan söleyeyim ben erman kılıçı'ı orta sahaad onatamam bana göre oynayamazda selçuk'la yanyana oynatacağına göre orta sahanın ortası mümkünü yok oynayamaz iyi bir oyuncudur ama sadece o kadar zaten türkiye'den alacağımız sadece selçuk alabilirsek süper olur mehmet topuz var yoksa mehmet çakır , ekrem vs. işimize yaramaz daniel cruz inş. olmaz çünkü yetersiz bir oyuncu ben diyorum ki alex ve farnadao olursa süper olur gerisi inş. gelir....poetricusYorum
-
Bir kere bu takımda hüseyin satılmadıkça kesinlikle 11 de oynayacaktır yanına topu iyi dağıta şutları iyi smek gibi bir adam lazım. Hüseyini isteyen bir rus klubüne gönderirsek çok iyi olur. O mevkide şişkinliğin büyük bir kısmı inmiş olur. Gönlümden geçen selçuk inan olmazsa iyi bir yabancı yanındada artık ayman veya ferhat rahat oynar.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.Yorum
-
Ne zorlaması?arkadaşım zorlama bence herkesin oyuncu zevki başkadır ne yalan söleyeyim ben erman kılıçı'ı orta sahaad onatamam bana göre oynayamazda selçuk'la yanyana oynatacağına göre orta sahanın ortası mümkünü yok oynayamaz iyi bir oyuncudur ama sadece o kadar zaten türkiye'den alacağımız sadece selçuk alabilirsek süper olur mehmet topuz var yoksa mehmet çakır , ekrem vs. işimize yaramaz daniel cruz inş. olmaz çünkü yetersiz bir oyuncu ben diyorum ki alex ve farnadao olursa süper olur gerisi inş. gelir....
Ne yapabilirm herkesin oyuncu zevki başkaysa
Ben kendi düşüncemi söylüyorum Erman'ı Olimpiyat stadında canlı olarak izlediğim maçları baz alarak.Ezbere konuşmuyorum.Sana göre oynayamazsa o senin düşüncendir,beni ilgilendirmez.Sen teknik direktör olursan oynatmazsın ikisini yanyana.
Yanlış anlaşılmak istemem,kafamdaki oyun sistemine göre Erman'ın yeri;
Yattara-Selçuk-Erman-(Sol açık)
şeklinde,görüldüğü gibi ortasahadır.En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 12.04.2008, 16:09.Yorum
-
Yorum
-
.............................................jentzsch..................................................
Jabi.........................ceyhun........................egemen.....................ÇaĞdaŞ
...............................................selçuk..................................................
Yattara........................................................................................bariŞ
................................................alex...................................................
.............................chermİtİ...................fernandao................................En son hasko582 tarafından düzenlendi; 12.04.2008, 16:11.Yorum
-
gökdenizi sol tarafta çürüttük, barışı da sol tarafta mı çürüteceğiz??
yazık yahu yazık..
ne işi var barışın sol açıkta.
bugün orada kimse yok diye oynuyor orada.
orta sahada her yerde oynar barış.
sol tarafı hariç.
sol iç, sağ iç, orta sahanın ortası, orta sahanın sağı...
bi tek sol kanatta oynamaz, çocuğu tutup orada çürüteceğiz gibi geliyor bana.Yorum
-
kendinde belirtmişsin orada oynayacak 1 tane kaliteli adam yok ...gökdenizi sol tarafta çürüttük, barışı da sol tarafta mı çürüteceğiz??
yazık yahu yazık..
ne işi var barışın sol açıkta.
bugün orada kimse yok diye oynuyor orada.
orta sahada her yerde oynar barış.
sol tarafı hariç.
sol iç, sağ iç, orta sahanın ortası, orta sahanın sağı...
bi tek sol kanatta oynamaz, çocuğu tutup orada çürüteceğiz gibi geliyor bana.Yorum
-
bugün için demiyorum zaten.
ama önümüzdeki yılın kadrolarında barış sol açık olmamalı.
alınacak 12 oyuncudan biri herhalde sol açık olacaktır.
sanmıyorum oranın açıkta bırakılacağını.
eğer transfere göre kadro diziyorsak, nasıl forvete forvet yazıyorsak sol açığa da bi alternatif bulup koyacağız.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum