2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yorum
-
Yok öyle birşey geçen ben fanatik gazetesinde okudum ama sadece gesenin ilgilendiği ve transfer etmek istediği yazıyordu..Haberde ayrıca Trabzonspor'un devre arasında protokol yapmış olduğu Yaser olarak bahsediyordu..
Eğer böyle bir protokol varsa zor alır gese Yaser'i...
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..Yorum
-
hüseyin 1 milyon avroya satılır mı ya yok artık o kadar da değil.bak kayseriliye ticaret adamı oldukları nasıl da belli.önce gökhan ve ve mehmet in yerlerini doldurucak 2 adam aldılar şimdi sıra geldi gökhan'la mehmet'i satmaya.barcelona haberleriyle reklam da yapıyolar adamlar işi biliyo.bizde milli takımda kaptanlık yapmış oyuncumuzu bedavaya verelim diyoruz iyiki siz yönetici değilsiniz arkadaşlar.2-2,5 milyon avrodan aşağı verilmesin hüseyin.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !Yorum
-
-
Hüseyin madem 5 milyon euro yapıyor..niye satıyoruz ki???
5 milyon euroluk adam kaliteli adamdır demek ki...
burda bir çelişki var ama neyse...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
Ben gelecek yıldan umutluyum.Çünkü nöri alço pardon albayrak ve saz ekibi ile ziya doğan seneye yok.Avrupa kupaları yok.Transfer erken bitecek.Seneye en azından bir Türkiye kupası kaldırabiliriz.Ve avrupa kupasına katılma hakkı elde edebiriz.Ama sonraki senelerde şampiyonluk şart.Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.Yorum
-
Hüseyin için Trabzon'a 1.5 milyon EURO teklif etmeyi kararlaştırdılar
Trabzonspor ile sözleşmesini uzatan Kaptan Hüseyin'i transfer etmek isteyen Yunan AEK'nın bonservis için 1.5 milyon EURO teklif edeceğinin öğrenilmesi üzerine yönetim Yunan ekibine 'düşünmeyiz bile' mesajı gönderdi.
Trabzonspor'da yönetimin en az 3.5 milyon EURO civarında bir rakama ancak pazarlığa oturabileceğini ifade ederken, Yunan ekibinin bu fiyatları verecek güçte olmadığı ve bu transferden vazgeçmeye hazırlandığı ifade edildi.Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
N.F.KısakürekYorum
-
Yorum
-
Trabzonspor, anlaştığı oyuncuların işini resmen bitirmek için Avrupaya çıkarma yaptı
Başkan Şener ve yöneticiler ile birlikte Yanal, önce Belçika'da Gustavo Colman'ın ailevi sorununu çözüp, imzayı attıracak
Ardından Ceyhun, Rukavina ve Daniel Majstoroviç ile resmi imzalar atılacak. Cernat için onay çıktı, imza an meselesi
AVRUPA'YA SEFER
Trabzon, Avrupa'da imza turunda. Uzun süredir transfer çalışmalırını tam gaz sürdüren Bordo-Mavili yönetim, anlaştığı isimlere bu hafta imza attırarak, erken ayağa kalkmanın meyvelerini toplamak istiyor. Bu doğrultuda Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Genel Sayman Mahmut Aksu ile birlikte Teknik Patron Ersun Yanal, dün imza için Avrupa seferine çıktılar.
CERNAT'A ONAY ÇIKTI
Bordo-Mavili kurmaylar, öncelikle anlaşma sağlanan ancak eşinin yarattığı problem nedeniyle yaşanan sıkıntıyı gidermek için Belçika'ya gidip, Arjantinli ön libero Gustavo Colman'ın işini bitirip, imza attıracak. Transfer ekibinin ardından Hırvat golcü Ante Rukavine, gurbetçi oyuncu Ceyhun ve İsveçli savunmacı Daniel Majstoroviç'e imza attırma düşüncesinde. Yanal'ın kararsız kaldığı '10 numaralı' Rumen Florin Cernat için son maç raporlarının olumlu olduğu ve transferi resmen bitirmek için D.Kiev ile masaya oturulacağı belirtildi.
KaradenizGazeteYeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
N.F.KısakürekYorum
-
Yaw verin gitsin ne alırsak kardır üçe beşe bakmayalım yeterki kurtulalaım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum