2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Ümitlerimizin aday kadrosu!
Fransa'da 20-29 Mayıs tarihlerinde yapılacak Toulon Turnuvası'na katılacak Ümit Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı. Teknik direktörlüğünü Ümit Davala'nın yaptığı Ümit Milli Takım aday kadrosunda 22 futbolcu yer alıyor. Aday kadroda yer alan futbolcular, 14 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00'de İzmir Crown Plaza Hotel'de toplanacak.
Aday kadroda yer alan futbolcular şunlar:
Kaleciler:
1- Ufuk Ceylan (Vestel Manisaspor)
2- Sinan Bolat (Genk)
3- Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor)
Savunma Oyuncuları:
4- Durmuş Bayram (Kayserispor)
5- Uğur Uçar (Galatasaray)
6- Aykut Demir (Excelsior)
7- Eren Güngör (Altay)
8- Orhan Şam (Gençlerbirliği Oftaş Spor)
9- Emre Balak (Samsunspor)
10- Caner Erkin (CSKA Moskova)
11- Murat Kalkan (Gençlerbirliği Oftaş Spor)
Orta Saha Oyuncuları:
12- Özer Hurmacı (Ankaraspor)
13- Zafer Yelen (Hansa Rostock)
14- Mehmet Güven (Galatasaray)
15- Serdar Özkan (Beşiktaş)
16- Aydın Yılmaz (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
17- Nuri Şahin (Feyenoord Rotterdam)
18- Bilal Çubukçu (Hertha Berlin)
Forvet Oyuncuları:
19- İlhan Parlak (Fenerbahçe)
20- Özgürcan Özcan (Gaziantepspor)
21- Adem Büyük (Altay)
22- Tufan Tosunoğlu (Duisburg)
11.05.2008
Kaynak : AA
Şu Ümitlere bi göz atmak lazımYorum
-
Murat Kalkan bizim sayılır onur ile beraber 2 oyuncumuz var yani ümit millideRock is life...Yorum
-
alabiliyorsak caner'le, aydın'ı alalım işte. diğerlerinin içindede çok iyi futbolcular var ama bunlar bize daha çok yarar.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!Yorum
-
bu takımda ceyhun gülselam ın olmaması enteresan değil mi?Ümitlerimizin aday kadrosu!
Fransa'da 20-29 Mayıs tarihlerinde yapılacak Toulon Turnuvası'na katılacak Ümit Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı. Teknik direktörlüğünü Ümit Davala'nın yaptığı Ümit Milli Takım aday kadrosunda 22 futbolcu yer alıyor. Aday kadroda yer alan futbolcular, 14 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00'de İzmir Crown Plaza Hotel'de toplanacak.
Aday kadroda yer alan futbolcular şunlar:
Kaleciler:
1- Ufuk Ceylan (Vestel Manisaspor)
2- Sinan Bolat (Genk)
3- Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor)
Savunma Oyuncuları:
4- Durmuş Bayram (Kayserispor)
5- Uğur Uçar (Galatasaray)
6- Aykut Demir (Excelsior)
7- Eren Güngör (Altay)
8- Orhan Şam (Gençlerbirliği Oftaş Spor)
9- Emre Balak (Samsunspor)
10- Caner Erkin (CSKA Moskova)
11- Murat Kalkan (Gençlerbirliği Oftaş Spor)
Orta Saha Oyuncuları:
12- Özer Hurmacı (Ankaraspor)
13- Zafer Yelen (Hansa Rostock)
14- Mehmet Güven (Galatasaray)
15- Serdar Özkan (Beşiktaş)
16- Aydın Yılmaz (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
17- Nuri Şahin (Feyenoord Rotterdam)
18- Bilal Çubukçu (Hertha Berlin)
Forvet Oyuncuları:
19- İlhan Parlak (Fenerbahçe)
20- Özgürcan Özcan (Gaziantepspor)
21- Adem Büyük (Altay)
22- Tufan Tosunoğlu (Duisburg)
11.05.2008
Kaynak : AA
Şu Ümitlere bi göz atmak lazım
sakatlığı mı var, bilen varmı?Yorum
-
ya bu ceyhun fatih terim'in 2. kazığı olmasın bize. gerçi murat pek kazık sayılmazdı ama. ben milli maçta da pek bişey görememeiştim. inş öle değildirMés que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!Yorum
-
murat yumurtadan çıkmıştı sanki ümit milli bile değilken a milli oldu.sonrası ortada
ceyhun ise öyle değil uzun zamandır ümit milliYorum
-
murat kalkan
Doğum Yeri :BAYBURT
Doğum Tarihi :20 Mayıs 1986
Uyruk:TC
Kulüp : GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞSPOR
Sözleşme Başlangıç T. : 8 Ağustos 2007
Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2008
murata bonservis ücreti vermiyoruz galiba
Bordomavi.netYorum
-
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!Yorum
-
Bu Resİmde Dİkkat Çeken Nedİr??
Bence buresimde Sarı ve Kırmızı renklerin bu şekilde bulunması bir yana daha vahim bir durum sözkonusu TRABZON SPOR diye bir yazım var mı arkadaşlar TRABZONSPOR YAZILMALI DEĞİL Mİ? ben ce yetkililer derhal bu konuda uyarılmalı.Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)Yorum
-
bu mili takımlarda kadro seçiminde iyi oynayanları almıyorlar bazı takımların çıkarlarına göre alıyolar
mesela nuri şahin direk a milli de oynayacak adam niye hala ümitte....
ceyhun desen öyle banko çağırılan adam bu maçta kadroda yok...
a milli desen daha kötü kadro tamamen herkesin transferlerine göre yapılıyor..Yorum
-
-
''Satmamız gerekiyorsa satarız''
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Yunanistan'ın AEK takımının transfer etmek istediği takım kaptanı Hüseyin Çimşir konusunda, "Trabzonspor'un menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacağız" ifadelerini kullandı.
Bu sezon istediği başarıları elde edemeyen Trabzonspor'da sezonun son maçında Fenerbahçe karşısında alınan galibiyet yüzleri güldürdü. Kulübün Başkanı Sadri Şener, sezon sonunun böyle bir galibiyetle bitmesinin keyif verici olduğunu belirterek, "Böyle bir galibiyetle çalışma zevkimiz arttı. Bu sezon ilk kez derbi kazandık. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ı tebrik ediyorum, Fenerbahçe'ye de Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyorum. İnşallah seneye de biz Şampiyonlar Ligi'ne katılırız. Bu galibiyet gelecek sezona daha umutla bakmamıza yol açtı. Yeni sezon için transfer çalışmalarına erken başlamıştık. Fenerbahçe karşısında çok iyi bir futbol sergiledik. Özellikle Yattara, Musa ve kalecimiz Onur çok iyi oynadı. Tüm takımı tebrik ediyorum. Eskiden burada rakip takımlar korner bile atamazdı. İnşallah eskiyi geri getirmeye çalışacağız" dedi.
Maçtan sonra soyunma odasına inerek oyuncuları kutladığını anlatan Başkan Şener, şöyle konuştu: "Tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum. Fenerbahçe galibiyetini yüreği bizimle çarpan tüm Trabzonsporlu annelere armağan ediyoruz. Futbolcularımız ligin son haftasında sergiledikleri olağanüstü mücadeleyle fazlasıyla hak ettikleri galibiyetin sahibi oldular. Kendilerini yürekten kutluyorum. Gelecek sezon en büyük hedefimiz öncelikle Şampiyonlar Ligi'ne gitmek olacaktır. Bunu başarabilecek ekip oluşturma adına tüm çabamızla mücadele ediyoruz."
Bu arada Trabzonspor'un kaptanı Hüseyin Çimşir'i Fenerbahçe maçında izleyen Yunanistan'ın AEK takımı yöneticileri ve yardımcı antrenörü, Bordo-mavili yöneticilerle bir görüşme yaptı. Başkan Sadri Şener, takım kaptanı Hüseyin Çimşir konusunda Trabzonspor'un menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacaklarını söyledi.
"Satmamız gerekiyorsa satarız" diyen Başkan Şener, "Hüseyin, Trabzonspor'un takım kaptanı, Yunanistan'ın AEK takımı yöneticileri ile görüştük. Trabzonspor'un menfaatleri satmamızı gerektiriyorsa satarız. Satmamızı gerektirmiyorsa satmayız" diye konuştu.Yorum
-
gigs kazmaysa turkiyede teknik hic futbolcu yok demektir...dunyada sayili sol ayaklardan biridir...fergusonun dedigi gibi en iyi yeri sol ayagi degil..beynidir....oyle olmasa yillardir mancehsterde ne arasin bu adam..dunyanin en zengin klubu...tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum