Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence colman alinmamaliydi, hüseyinde satilmaliydi, selcuk inan ile MEHMET TOPUZ ortasahada oynamaliydi.... gelecek sene bizim hedefimiz bu olmali, bence hüseyn satilsin, song veya yattara kaptanliki yapar, hüseyin görevini yerine getirmisdir elinden geldigi kadar... benim görüsüm budur
    En büyük TS

Yorum

• Slyva Trabzon'a gelebilir
      23 Temmuz 2008 / 14:46
      Genel Sekreter Mahmut Aksu bu sabah apar topar İstanbul'a gittiği öğrenildi.

Trabzonspor'un Trabzon'a bir ay önce getirip sözleşme imzalattığı kaleci Toni Slyva'da yeni gelişmeler var.

Bir aydan beri Fransa'da bulunan ve eski kulübü Lille olan problemi çözmeye çalışan Toni Slyva'dan mutlu haber geldi. Lille kulübü ile olan sorunu halleden Senegalli kaleci Toni Slyva yarın İstanbul'a gelebileceği öğrenildi. Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu'nun da bu sabah apar topar İstanbul'a gittiği bildirildi.

Kaynak:
      "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Mesut kardeşim, benim anladığım kadarı ile Ersun Hoca daha iyi isimler istiyor...Bu hemen mi olur yoksa önümüzdeki yılı içeren bir süreç mi dersen, bu biraz kulübün maddi durumu ile ilgili....Sol kanat için bence Tomasov cuk diye oturur...Oyun kurucu içinse bence biraz tecrübeli bir isim lazım...
        Bu arada dün biraz Güney Afrika milli takımını inceledim, yenilenmiş ve çok iyi oyuncular var, hemen hepsi halen kendi liglerinde oynuyor....İki yılı bulmaz hepsi Avrupa'ya gider...Kanat oyuncusu olarak Afrika'lı oyuncu da olabilir, orta sahaya Avrupa'lı bir isim daha uygun olur bence, tabii yabancı kontenjanı seçeneklerine göre...Yerli olarak Mehmet Topuz'dan başkasını istemem, bir de Özer (ileriye dönük, bu seneki yükü kaldıramayacağını düşünüyorum)...
        Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
        Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Slyva Trabzon'a gelebilir
          23 Temmuz 2008 / 14:46
          Genel Sekreter Mahmut Aksu bu sabah apar topar İstanbul'a gittiği öğrenildi.

Trabzonspor'un Trabzon'a bir ay önce getirip sözleşme imzalattığı kaleci Toni Slyva'da yeni gelişmeler var.

Bir aydan beri Fransa'da bulunan ve eski kulübü Lille olan problemi çözmeye çalışan Toni Slyva'dan mutlu haber geldi. Lille kulübü ile olan sorunu halleden Senegalli kaleci Toni Slyva yarın İstanbul'a gelebileceği öğrenildi. Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu'nun da bu sabah apar topar İstanbul'a gittiği bildirildi.

Kaynak:

Eğer gelirse bu aralar en çok sevindiğim şey olacak...!
          .

Yorum

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence colman alinmamaliydi, hüseyinde satilmaliydi, selcuk inan ile MEHMET TOPUZ ortasahada oynamaliydi.... gelecek sene bizim hedefimiz bu olmali, bence hüseyn satilsin, song veya yattara kaptanliki yapar, hüseyin görevini yerine getirmisdir elinden geldigi kadar... benim görüsüm budur
            colman'ı kaç kez izledin? mehmet topuz'dan kötü bir oyuncu olduğunu nerden biliyorsun? mehmet topuz'la colman'ın maliyetleri arasında dağlar kadar fark varken bizim buna rağmen mehmet topuz'dan daha iyi bir oyuncu almadığımızı nerden biliyorsun?
            Més que un club!
            Nil Satis Nisi Optimum..
            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• arkadaşlar bu meltem tv nın bir yıldızda sen al kampanyası ne oldu yoksa haydar baş paraları çar çurmu etti
              "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak mesut061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben oyun kurucu için Konya dan Fatih Egedik ve Gençler den de Mehmet Nas ı çook ideal buluyorum bu mevkii için bu iki oyuncuyu siz ne dersinz???
                arkadaşım gözünü seveyim fatih egedik mehmet naslarla olacak işmi şampiyonluk?
                hele 10 numara gibi önemli bir mevki için.
                Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak # Ajmel Ahsas # tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eğer gelirse bu aralar en çok sevindiğim şey olacak...!
                  haber 61.nette tanju akıncıoğlunun köşe yazısında 'Bu arada Trabzonspor taraftarlarını sevindirecek bir haber, kaleci sylva bu gece veya yarın geliyor duyumu aldım. Ne derece doğru? Bekleyelim görelim.'dedi..

Yorum

• Tartışılan isimlere bakıyorum ve sadece gülüyorum

zira

YORUM YOK
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mesut kardeşim, benim anladığım kadarı ile Ersun Hoca daha iyi isimler istiyor...Bu hemen mi olur yoksa önümüzdeki yılı içeren bir süreç mi dersen, bu biraz kulübün maddi durumu ile ilgili....Sol kanat için bence Tomasov cuk diye oturur...Oyun kurucu içinse bence biraz tecrübeli bir isim lazım...
                      Bu arada dün biraz Güney Afrika milli takımını inceledim, yenilenmiş ve çok iyi oyuncular var, hemen hepsi halen kendi liglerinde oynuyor....İki yılı bulmaz hepsi Avrupa'ya gider...Kanat oyuncusu olarak Afrika'lı oyuncu da olabilir, orta sahaya Avrupa'lı bir isim daha uygun olur bence, tabii yabancı kontenjanı seçeneklerine göre...Yerli olarak Mehmet Topuz'dan başkasını istemem, bir de Özer (ileriye dönük, bu seneki yükü kaldıramayacağını düşünüyorum)...
                      afrika denince akan sular durur be abi

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşım gözünü seveyim fatih egedik mehmet naslarla olacak işmi şampiyonluk?
                        hele 10 numara gibi önemli bir mevki için.
                        ya şimdi Fatih Egedik için bunlar belki geçerli olabilir ama, şunu iyi bil ki şu an Türkiye de yerli bazında bu tür oyuncu fazla yok. Hatta hiç yok desem yeridir. Bu söylediğim sadece anadolu klüpleri için geçerli tabii...
                        En son mesut061 tarafından düzenlendi; 23.07.2008, 16:45. Sebep: Mehmer Nas
                        ŞAMPİONUM TRABZONUM ! ! !

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          afrika denince akan sular durur be abi

yine mi bu herif? en sonunda kaç paraysa verip alacam valla..
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..
                          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak mesut061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya şimdi Fatih Egedik için bunlar belki geçerli olabilir ama, şunu iyi bil ki şu an Türkiye de yerli bazında bu tür oyuncu fazla yok. Hatta hiç yok desem yeridir. Bu söylediğim sadece anadolu klüpleri için geçerli tabii...
                            o senin görüşün saygı duyuyorum...
                            Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                            Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                            Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                            Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Fatih Egedik kim , Mehmet Nas kim ...

Kim bunlar yahu ...

Bırakın bunları 24 transfer yaptık hala Egedik megedik ...

Arkadaşlar Trabzonspor büyük takımdır bunu lütfen unutmayalım ...
                              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X