bence colman alinmamaliydi, hüseyinde satilmaliydi, selcuk inan ile MEHMET TOPUZ ortasahada oynamaliydi.... gelecek sene bizim hedefimiz bu olmali, bence hüseyn satilsin, song veya yattara kaptanliki yapar, hüseyin görevini yerine getirmisdir elinden geldigi kadar... benim görüsüm budur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Slyva Trabzon'a gelebilir
23 Temmuz 2008 / 14:46
Genel Sekreter Mahmut Aksu bu sabah apar topar İstanbul'a gittiği öğrenildi.
Trabzonspor'un Trabzon'a bir ay önce getirip sözleşme imzalattığı kaleci Toni Slyva'da yeni gelişmeler var.
Bir aydan beri Fransa'da bulunan ve eski kulübü Lille olan problemi çözmeye çalışan Toni Slyva'dan mutlu haber geldi. Lille kulübü ile olan sorunu halleden Senegalli kaleci Toni Slyva yarın İstanbul'a gelebileceği öğrenildi. Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu'nun da bu sabah apar topar İstanbul'a gittiği bildirildi.
Kaynak:"Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
Mesut kardeşim, benim anladığım kadarı ile Ersun Hoca daha iyi isimler istiyor...Bu hemen mi olur yoksa önümüzdeki yılı içeren bir süreç mi dersen, bu biraz kulübün maddi durumu ile ilgili....Sol kanat için bence Tomasov cuk diye oturur...Oyun kurucu içinse bence biraz tecrübeli bir isim lazım...
Bu arada dün biraz Güney Afrika milli takımını inceledim, yenilenmiş ve çok iyi oyuncular var, hemen hepsi halen kendi liglerinde oynuyor....İki yılı bulmaz hepsi Avrupa'ya gider...Kanat oyuncusu olarak Afrika'lı oyuncu da olabilir, orta sahaya Avrupa'lı bir isim daha uygun olur bence, tabii yabancı kontenjanı seçeneklerine göre...Yerli olarak Mehmet Topuz'dan başkasını istemem, bir de Özer (ileriye dönük, bu seneki yükü kaldıramayacağını düşünüyorum)...Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSlyva Trabzon'a gelebilir
23 Temmuz 2008 / 14:46
Genel Sekreter Mahmut Aksu bu sabah apar topar İstanbul'a gittiği öğrenildi.
Trabzonspor'un Trabzon'a bir ay önce getirip sözleşme imzalattığı kaleci Toni Slyva'da yeni gelişmeler var.
Bir aydan beri Fransa'da bulunan ve eski kulübü Lille olan problemi çözmeye çalışan Toni Slyva'dan mutlu haber geldi. Lille kulübü ile olan sorunu halleden Senegalli kaleci Toni Slyva yarın İstanbul'a gelebileceği öğrenildi. Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu'nun da bu sabah apar topar İstanbul'a gittiği bildirildi.
Kaynak:
Eğer gelirse bu aralar en çok sevindiğim şey olacak...!.
Yorum
-
İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence colman alinmamaliydi, hüseyinde satilmaliydi, selcuk inan ile MEHMET TOPUZ ortasahada oynamaliydi.... gelecek sene bizim hedefimiz bu olmali, bence hüseyn satilsin, song veya yattara kaptanliki yapar, hüseyin görevini yerine getirmisdir elinden geldigi kadar... benim görüsüm budurMés que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak mesut061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen oyun kurucu için Konya dan Fatih Egedik ve Gençler den de Mehmet Nas ı çook ideal buluyorum bu mevkii için bu iki oyuncuyu siz ne dersinz???
hele 10 numara gibi önemli bir mevki için.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak # Ajmel Ahsas # tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer gelirse bu aralar en çok sevindiğim şey olacak...!
Yorum
-
İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesut kardeşim, benim anladığım kadarı ile Ersun Hoca daha iyi isimler istiyor...Bu hemen mi olur yoksa önümüzdeki yılı içeren bir süreç mi dersen, bu biraz kulübün maddi durumu ile ilgili....Sol kanat için bence Tomasov cuk diye oturur...Oyun kurucu içinse bence biraz tecrübeli bir isim lazım...
Bu arada dün biraz Güney Afrika milli takımını inceledim, yenilenmiş ve çok iyi oyuncular var, hemen hepsi halen kendi liglerinde oynuyor....İki yılı bulmaz hepsi Avrupa'ya gider...Kanat oyuncusu olarak Afrika'lı oyuncu da olabilir, orta sahaya Avrupa'lı bir isim daha uygun olur bence, tabii yabancı kontenjanı seçeneklerine göre...Yerli olarak Mehmet Topuz'dan başkasını istemem, bir de Özer (ileriye dönük, bu seneki yükü kaldıramayacağını düşünüyorum)...
Yorum
-
İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım gözünü seveyim fatih egedik mehmet naslarla olacak işmi şampiyonluk?
hele 10 numara gibi önemli bir mevki için.ŞAMPİONUM TRABZONUM ! ! !
Yorum
-
İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafrika denince akan sular durur be abi
en sonunda kaç paraysa verip alacam valla..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak mesut061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya şimdi Fatih Egedik için bunlar belki geçerli olabilir ama, şunu iyi bil ki şu an Türkiye de yerli bazında bu tür oyuncu fazla yok. Hatta hiç yok desem yeridir. Bu söylediğim sadece anadolu klüpleri için geçerli tabii...Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum