Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nerden çıkardınız topuzu şimdi bu takımı tutupta kalbi çokda sağlam olmayanlar var benimki sağlam diye düşünüyorum ama Topuz gelirse nolur bilmiyorum )

Yorum

• Bu Mehmet Topuz haberi nerden çıktı arkadaşlar sorması ayıp ?

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kaptan olarak takımı karşısına alır. "ne yapaysınız la?!" der.
        Hehe tebrikler cok guzel yorum

Yorum

• İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          başkan çıksın desin ki olimpiyattaki maçta bilt fiyatını biraz yüksek tutacaz ama ordan gelen parayla mehmet topuzu ya da iyi bir orta saha alacaz, o stad tıklım tıklım dolmazsa ben bişey bilmiyorum. ben de kalkıp izmirden maça gitmezsem taş olayım.
          Maç ayın kaçında? beraber gidelim. benzin parasına ortak olursunuz.
          Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Mehmet Topuz haberi nerden çıktı arkadaşlar sorması ayıp ?
            Bmn'den çıktı, inşallah balkanlardan güney afrika'ya kadar devam eder..
            Més que un club!
            Nil Satis Nisi Optimum..
            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu Mehmet Topuz haberi nerden çıktı arkadaşlar sorması ayıp ?
              delinin biri kuyuya bi taş attı çıkartmaya uğraşıyoruz
              BMN İZMİR

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hehe tebrikler cok guzel yorum
                Öyle şeyler diyo zaten. tolga sakatlandığında yanına gidip noldu la demişti. Ekrana gelmişti sesi. en azından la diyo.
                Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mehmet topuz'u bek yapmak futbola küfretmek olur yaa..
                  Bir anda Senyor Terim ve Hamit geldi aklima

Yorum

• İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maç ayın kaçında? beraber gidelim. benzin parasına ortak olursunuz.
                    bak gece gece heyecanlandım şimdi. zaten birilerinden gaz bekliyorum gitmek için...
                    BMN İZMİR

Yorum

• topuz al başkan söz pendikten olimpiyata gidecem maça söz kaçakda girmiyecem yeni formamda sırtımda olacak

sadri baba topuzu al bize hocaya gökhanı aldın bizede topuzu al neolur
                      1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bak gece gece heyecanlandım şimdi. zaten birilerinden gaz bekliyorum gitmek için...
                        sen gaz bekliyon ben benzin. senin araban gaz'lımı yoksa

Yorum

• sadri baba bize topuzu al

Yorum

abicim beni bu saatte guldurdun ya! Allah seni guldurur insallah

Yorum

gazlı valla. ama 2000 motor
                              BMN İZMİR

Yorum

• aslında bu konunun üzerine gitmek lazım.
                                olimpiyattaki maçta topuzun parasının büyük bir bölümü toplanabilir.
                                forma satışları filan.yüklü bir para çıkar ortaya.
                                Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X