Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Acar08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah aşkına gerçekten Yıldıray ve Aimar konusunda bizim takımın transfer çalışması varmı resmı kaynaklardan böyle bir duyum u olan varmı yoksa delinin biri attı kuyuya taşı 40 kişi çıkaramıyormu Biri bişey desede bizde rahatlasak....
    KARDEŞİM ÇOK HAKLISIN YOK MU KİMSE?

Yorum

• Mehmet Batdalı bende çok istiyorum ama yıldıray alınırsa süper olur
      Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak murat aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu sene bu takımın bırakın maçlarını idmanlarını bile izlemeye doyamayacağız(ahmet ağaoğlu) kesinlikle katıldığım bir sözdür buraya kopyalamamın sebebi artık trabzonsporumuza herkes inanıyor yıldırayıda kadromuza kattıktan sonra(inşallah)bu takımı tüm avrupa hayranlıkla izleyecektir takımımıza güvenin ve tam destek verin

Murat abi yemegin hala hazirda bekliyor ona göre )
        İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
        Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• yA ŞU YILDIRAY AİMAR İKİLİSİNDEN BİRİSİNİ ALALIM KARŞIMDA KİM FUTBOL KONUŞURSA SURATINA VURACAM.BAZILARI TS YİNE KÖTÜ KÖTÜ OYUNCULARI TOPLADI BU SENE Bİ ŞEY OLMAZ FİLAN DİYOR.GÖZÜNE SOKACAM.

Yorum

• werder bremen maçını tvden hangi kanal vercek acep
            Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              21 Yaşındaki Zafer Yelen. Artan paraya takımın diğer ihtiyaçları .
              beklenen cevap, bende katiliyorum
              olcaksa Yildiray, olmayacaksa Zafer Yelen
              aimarrr OUT, yaramaz bize
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak murat aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sevgili abim ben 2 gündür yıldıray ile ilgili ciddi girişimlerin olduğunu söyledim bununla ilgi bir yazıda yazdım linkini kopyalıyorum http://www.bordomavi.net/index.php?page=yazilar&d_id=61
                çok teşekkürler umarım bu transferlerden en az birisi gerçekleşir işte ozaman keyfime diyecek yok
                Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• aimar bir sene oynar sonraki sene gitmek ister.. beklentileri değişik olabilir yani..

Yorum

• Yattara
                    Yıldıray veya Aimar
                    Barış
                    Colman
                    Selçuk

Gol kralı Umut veya GÖKHAN ÜNAL
                    Més Que Un Club

Yorum

• Arkadaslar Bi ara Lucas Biglia ile ilgilendigimizi yaziyordu Spor Gazeteleri felan ... Bence Aimar'dan ve Yildiray'dan daha genc oldugu icin gelecege dönük olarak Biglia'nin Transfer edilmesi daha mantikli... Sadece cekindigim Konu Takimda Herkes Genc... Yönlendirecek bi abi şart... O Yüzden Tecrbeli bi isim daha etkili olur...

Bide Yildiray gelirse bu yastan sonra birazda para icin gelecektir... umarim takimin dengelerini bozmaz ona ödenecek para ...
                      İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                      Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        zafer yelen'in orta sahamızı kaldırabileceğini düşünüyormusun?
                        1 yıl içinde A milli takıma yükseleceğini 3 sene içindede milli takımın playmakerı olacağını düşünüyorum .

İzlerken parmak ısırdığımız Gökhan İnler , Zafer'den öyle kat be kat üstün futbol oynamıyor . Fizik olarak onun kadar güçlü , pas dağıtımında onun kadar başarılı . Rakip müdafasında pek başarılı olmasada ileride ondan daha yaratıcı .

Zafer Alman milli takımını seçseydi şu an Rostock'un bir numaralı oyuncusu olabilir miydi ? Bunu düşünmek gerek .

Şu an U21 takımımızın en iyi oyuncusu Zafer Yelen . Nuri belki daha değerli ama Zafer takımın olmazsa olmazı .

Yorum

• İlk olarak Acar08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allah aşkına gerçekten Yıldıray ve Aimar konusunda bizim takımın transfer çalışması varmı resmı kaynaklardan böyle bir duyum u olan varmı yoksa delinin biri attı kuyuya taşı 40 kişi çıkaramıyormu Biri bişey desede bizde rahatlasak....
                          www.sporxte çıktı aimar bombası diye
                          istanbul fatihi trabzon

Yorum

• aimar aimar

Yorum

• bu aimar olayı marce olayına benziyor
                              alamayız,bize gelmez vs....
                              ama inş. sonu ona benzemez

Yorum

• ya neden alamayalım arkadaşlar!!!
                                marcelinhoyu nuri getirdiyse BÜYÜK başkanda AİMARı getirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X