İlk olarak Acar08 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak murat aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sene bu takımın bırakın maçlarını idmanlarını bile izlemeye doyamayacağız(ahmet ağaoğlu) kesinlikle katıldığım bir sözdür buraya kopyalamamın sebebi artık trabzonsporumuza herkes inanıyor yıldırayıda kadromuza kattıktan sonra(inşallah)bu takımı tüm avrupa hayranlıkla izleyecektir takımımıza güvenin ve tam destek verin
Murat abi yemegin hala hazirda bekliyor ona göre)
İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle21 Yaşındaki Zafer Yelen. Artan paraya takımın diğer ihtiyaçları .
olcaksa Yildiray, olmayacaksa Zafer Yelen
aimarrr OUT, yaramaz bizeTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak murat aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevgili abim ben 2 gündür yıldıray ile ilgili ciddi girişimlerin olduğunu söyledim bununla ilgi bir yazıda yazdım linkini kopyalıyorum http://www.bordomavi.net/index.php?page=yazilar&d_id=61Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
Arkadaslar Bi ara Lucas Biglia ile ilgilendigimizi yaziyordu Spor Gazeteleri felan ... Bence Aimar'dan ve Yildiray'dan daha genc oldugu icin gelecege dönük olarak Biglia'nin Transfer edilmesi daha mantikli... Sadece cekindigim Konu Takimda Herkes Genc... Yönlendirecek bi abi şart... O Yüzden Tecrbeli bi isim daha etkili olur...
Bide Yildiray gelirse bu yastan sonra birazda para icin gelecektir... umarim takimin dengelerini bozmaz ona ödenecek para ...İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezafer yelen'in orta sahamızı kaldırabileceğini düşünüyormusun?
İzlerken parmak ısırdığımız Gökhan İnler , Zafer'den öyle kat be kat üstün futbol oynamıyor . Fizik olarak onun kadar güçlü , pas dağıtımında onun kadar başarılı . Rakip müdafasında pek başarılı olmasada ileride ondan daha yaratıcı .
Zafer Alman milli takımını seçseydi şu an Rostock'un bir numaralı oyuncusu olabilir miydi ? Bunu düşünmek gerek .
Şu an U21 takımımızın en iyi oyuncusu Zafer Yelen . Nuri belki daha değerli ama Zafer takımın olmazsa olmazı .
Yorum
-
İlk olarak Acar08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah aşkına gerçekten Yıldıray ve Aimar konusunda bizim takımın transfer çalışması varmı resmı kaynaklardan böyle bir duyum u olan varmı yoksa delinin biri attı kuyuya taşı 40 kişi çıkaramıyormu Biri bişey desede bizde rahatlasak....istanbul fatihi trabzon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum