2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Murat Keçeci
    • 30.12.2007
    • 4691
    • Trabzon

İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi
    yuh be hemşerim o kadar da değil hadi kısa pantolona takım menfaatleri için katlanırız da, ağda felan ayıp oluyor
    marcelinho o yüzden kaçtı ama

Yorum

• Napoleon61
      • 22.11.2006
      • 564
      • İstanbul

Marce Nİn Neden GİttİĞİ Sporx.com Da ÇaĞdaŞ Atan HerŞeyİ AnlatmiŞ
      @Napy61

Yorum

• Napoleon61
        • 22.11.2006
        • 564
        • İstanbul

@Napy61

Yorum

• Doğan BULAT
          • 21.07.2006
          • 2079
          • finans
          • İstanbul

Burdan Trabzon'daki arkadaşlara seslenmek istiyorum.. Lütfen imkanı olan arkadaşlar havaalanında bi karşılama yapsınlar.. En azından bir etkisi olur diye düşünüyorum
          Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

• Mehmet Fırat
            • 07.11.2006
            • 8424
            • Öğrenci
            • İstanbul

İlk olarak Napoleon61 tarafından gönderildi
            Seviyorum bu adamı yahu...

Yorum

• A.Gökhan AKIN
              • 16.08.2006
              • 4313
              • Öğretmen
              • Orta Doğu

çağdaş bu takımda kalması gereken adamlardan biri zaten dobro do.ro herşeyi anlatmış helal olsun giden ismeliri bir daha görünce resmen için sızladı isimlere bakın allahım yarabbim

Yorum

• sametaydin
                • 20.04.2005
                • 6441
                • Mühendis
                • Kocaeli

o kadar parayı bende alsam gitmek istemezdim tabi çağdaşın yerinde olsam. tribülere oynayan futbolculardan hiç hazetmem. inşallah önümüzdeki sene adam gibi oynar da bizi sevindirir.

Yorum

• Napoleon61
                  • 22.11.2006
                  • 564
                  • İstanbul

Gey Se MaÇinda Çiplak GÖzle SeyrettİĞİm Kadariyla YÜreĞİyle Sonuna Kadar MÜcadele Ettİ ... Hatta Hasan Gİbİ HÜseyİn Gİbİ YÜreĞİyle Oynamasi Gerekenlerden 10 Kat 100 Kat Daha İsteklİ Hirsliydi...
                  @Napy61

Yorum

• Murat Keçeci
                    • 30.12.2007
                    • 4691
                    • Trabzon

benim kafamdaki stoperler ceyhun gülselam ve aykut demir bunlara ek olarak giray da alınırsa çağdaş gönderilebilir

aykut ceyhun giray tayfun daha gencecik adamlar savunma oyuncuları birbirinle ne kadar uzun süreli oynarsa o kadar başarılı olur şu adamları alıp sürekli ısrar etmeliyiz 4ünde

Yorum

• Murat Keçeci
                      • 30.12.2007
                      • 4691
                      • Trabzon

Bordo- mavili yönetim transfer haberleri kirliliğinden rahatsız. Özellikle her gün yazılan isimler yönetimi de zor durumda bıraktı.
                      KALECİNİN ADINI YAZMASINI BİLE

BİLMEYENLER KARALAMAYA BAŞLADI

Sapla samanın karıştığı bir ortamda yönetim transfer konusunda zorun açıklama yapma gereği bile duydu. Futbolcuların isimlerini bile yazmakta zorlananların karalayıcı yazılar yazmaya başlaması ise yönetimi iyice kızdırdı.

Alman Kaleci için bazı yerel gazetelerde çıkan haberler ise bunun açık göstergesi oldu. Bu futbolcunun futbol yaşantısından tutun, menajerine kadar yanlış bilgilerle taraftarlar bilgilendirilmeye çalışılınca yönetim doğal olarak küplere bindi.

Günlerce ve haftalarca kaleci isimleri yazanlar doğru haberi ilk kez medyatrabzon’dan okudu. Alman Kaleci Simon’un ismini ilk 2 Nisan tarihinde Medyatrabzon okuyucularına duyurdu.

Başkan Sadri Şener transferler konusundaki hassasiyetini bir kez daha dile getirerek” İki hafta daha bekleyin sizi isim yazmaktan kurtaracağız. Çok isimler çıkıyor. Bunların birçoğunu da ilk kez gazeteden okuyorum. Bu kirlilik herkesin kafasını karıştırıyor. Lütfen duyarlı olalım” dedi.

medyatrabzon

Yorum

• Serdær

Trabzon'a Arçil'in melekleri

Başkan Şener, Trabzon'un eski yıldızının önerdiği Tiflis'li Merebashvili ve Wolfsburg'lu Tskitishvili için kolları sıvadı.

Başkan Şener, Trabzon'un eski yıldızının önerdiği Tiflis'li Merebashvili ve Wolfsburg'lu Tskitishvili için kolları sıvadı

YABANCI futbolcu arayışlarını sürdüren Trabzonspor rotasını değiştirdi. Şimdiye kadar Batı Avrupa ile Afrika'dan oyuncu bakan Bordo-Mavililer, Gürcistan'a yöneldi.

Galatasaray-Trabzon maçı için İstanbul'a gelen Karadeniz ekibinin eski futbolcusu Arçil'in önerdiği Dinamo Tiflis'te oynayan George Merebashvili (solda küçük resim) ve Wolfsburg'da forma giyen Gürcü oyuncu Levan Tskitishvili için Başkan Sadri Şener harekete geçti. Perşembe günü Gürcistan'a gideceği öğrenilen Şener, önce Tiflis'li Merebashvili için temaslarda bulunacak. Şener'in daha sonra da Wolfsburg'da oynayan Tskitishvili'nin transferi için girişimlerde bulunacağı öğrenildi.

Kaynak:
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Serdær

Trabzon Tekke'yi geri alır mı

Sadri Şener, Fatih'in geri gelmesi konusunda bir düşüncemiz şu anda yok dedi.

Kulübün ekonomik yapısını asla bozmayacaklarını belirten Sadri Şener, “Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak takım kadrosunu yapacağımın sözünü veririm. İstanbul takımlarından oyuncu talebimiz olamaz. Bu takımlardan bonservisi elinde olan oyuncu bile almayız.

Gönül ister ki Fatih Tekke Rusya'da başarılı olsun. Fatih'in geri gelmesi konusunda bir düşüncemiz şu anda yok. Bu konuda tabiî ki hocamız son kararı verir. Ama o paralarla yanına yanaşamayız. Çünkü fiyatı ateş pahası... Bizler Trabzonspor'un menfaatlerini korumak zorundayız. Amacımız eski Trabzonspor'u geri getirmektir” yorumunu yaptı. Şener borçsuz bir kulüp yaratacaklarını da dile getirirken, “Borcumuzun büyük bölümünü ödedik. Artık borçlar ödenebilir bir noktaya geldi” ifadelerini kullandı.

3,5 Ayda 80 Bin Euro
                          Trabzonspor eski yönetimi, tarihi bir rakam ödeyerek Ersun Yanal'ı takımın başına getirmişti. 20 Ekim 2007'de Yanal ile yıllık 1 milyon 300 bin Euro karşılığı sözleşme yapan Nuri Albayrak ekibi kongrenin yapıldığı 10 Şubat tarihine kadar kendisine sadece 80 bin Euro ödemede bulunmuş... Nuri Albayrak, “Mevcut yönetim, Ersun Yanal'ın ücretini fazla buluyorsa aradaki farkı ben ödeyeyim, görevde kalsın” açıklamasını yaparken, Başkan Sadri Şener, “Hocamız ile hiçbir sorunumuz yok. Birbirimize danışarak oyuncu izliyoruz. Zaten kendisiyle yola devam edeceğimizi beyan ettik. Bizden önce Ersun Hocaya sadece 80 bin Euro ödeme yapılmıştı. Biz göreve geldikten sonra alacaklarını zamanında ödemeye başladık. Şu anda gecikmiş alacağı kalmadı” dedi.

Kaynak:
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• TSercaN
                            Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                            • 07.02.2008
                            • 3864
                            • Trabzonu Olumune Sevmek
                            • Avrupa Diğer

cagdas bu takimda kesinlikle kalmali. savunmayi hep genc adamlardan yapmak bence pek akil isi degil. Cagdas tecrubeli ve hirsli bir futbolcu. Seneye daha'da basarili olacagina inaniyorum. Ben Aykut demiri pek fazla begenmiyorum acikcasi. Ceyhun hakkinda bir bilgim yok. Girayi'da son besiktas macinda izledim ve guzel bir performans sergiledi bence.
                            Benim saha içinde 90 dakika koşmamın, mücadele etmemin ve gol kaçırdığım zaman abartılı üzüntülerimin sebebi vicdanen başımı yastığa rahat koyabilme kaygımdan gelmektedir. Benim performansım ile hayatı şekillenen yüzbinlerce taraftarımız olduğunu biliyorum, aldığımız para da yaptığımız iş için çok fazla. bunun hakkını ödemem lazım.." - Umut Bulut

Yorum

• Serdær

Trabzonspor'da sıcak saatler

Yönetim, yurt içinde ve dışında dört bir koldan oyuncu arıyor, daha önce görüşülenlere imza attırmaya çalışıyor.

Yönetim, yurt içinde ve dışında dört bir koldan oyuncu arıyor, daha önce görüşülenlere imza attırmaya çalışıyor. İbrahim Akın bitti bitiyor, Manisalı Selçuk'ta gün sayılıyor. Simon bu hafta geliyor, Cruz'da top Teknik Direktör Ersun Yanal'da.

Levan da eklendi
                              Trabzonspor'da son dönemlerin en hareketli saatleri yaşanıyor... Yeni sezonun transferlerine yönelen Bordo-Mavililer'in gündeminde sayısız isim bulunuyor, yurt içinde ve yurt dışında dört bir koldan çalışılıyor. Eski oyuncular Şota ile Arçil'in önerisi üzerine Gürcistan'a gidecek olan Başkan Sadri Şener, Georges ve Levan isimli iki forveti izleyecek. Eğer beğenirse, vakit kaybetmeden oyuncuların kulüpleriyle masaya oturacak.

Cruz vasat bulundu
                              Wolfsburg takımının kalecisi Simon da bu hafta sonuna kadar Trabzon'a gelip imzayı atacak. Chermiti ve Mehdi'de ise kulüpleri Etoile du Sahel pürüz çıkardı, “Transfer meselesini sezon sonunda konuşalım” mesajını yolladı. Bir başka gelişme ise Belçika'da yaşandı. Teknik direktör Ersun Yanal, önceki gece izlediği gündemdeki Cruz'u vasat buldu. Ancak kapıları tamamen kapamayan Yanal'ın yönetime yeni bir rapor daha sunacağı kaydedildi.

Genç yıldızlar listede
                              Yönetimin, “Yurt içinden de iki yıldız olacağız” sözleri, taraftarları heyecanlandırdı. Bu isimlerden birinin, aslen Trabzonlu olan ve İstanbul Belediyespor forması giyen İbrahim Akın olduğu öğrenildi. Genç yıldızın dışında Manisasporlu Selçuk'un da Bordo-Mavili ekibe olumlu yanıt verdiği bildirildi. Yönetimin listesinde, Bursasporlu Egemen, Oftaşlı Giray ve İbrahim Şahin ile Kasımpaşalı Erhan Küçük de bulunuyor.

Kaynak:
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Serdær

Trabzonspor’un başarılı stoperi Tayfun Cora yeni transferleri sabırsızlıkla bekliyorTayfun: "Ne iş olsa yaparım"
                                Trabzonspor alt yapısında başlayan ve geçtiğimiz sezon Kayserispor'a kiralandıktan sonra bu sezon başında yeniden Trabzon'a dönen Tayfun Cora hangi mevkide görev verilirse oynayabileceğini söyledi.

Tayfun bu sezon derbi kazanamadıklarını ifade ederek, “ Bu sezon taraftarlarımızı üzdük. Lig yarışından erken koptuğumuz gibi derbi de de kazanamadık. Ligin son haftasında evimizde Fener'i yenerek en azından bu sezon bir derbi kazanmak istiyoruz.”dedi.

ŞİMDİ RAHATIM

İki sezon önce taraftarların adeta hışmına uğrayarak, geçtiğimiz sezon başında Kayserispor'a kiralanan Tayfun yeniden Trabzonspor'a döndüğü için mutlu olduğunu da sözlerine ekleyerek “Artık kafam daha rahat. İki sezon önce taraftar protestosu nedeniyle rahat değildim. Sürekli korku içersindeydim. O dönem yaşım çok gençti.Şimdi ise daha olgunlaştım.

Taraftarımızın da bana bakışı olumlu yönde değişti. Bende bazı şeyleri daha rahat anlamayla yorumlamaya başladım. O dönem çok gençtim. Olayların farkında bile değildim. Yinede taraftarımız olgun davranıyordu. Şimdi benim olaylara bakışım değişti onlarında bana bakışı değişti. Sorun yok, şimdi taraftardan destek görüyorum” diye konuştu.

MEVKİİM STOPERDİR

“Trabzonspor'un jokeri Tayfun,gerçek mevkisinin stoper olduğunu söyleyerek, hocam bana hangi mevkide görev verirse yaparım. Stoper oynamamı isterse orada oynarım. Sağ kanatta da e oynamamı isterse oynarım. Önemli olan hocamın düşündüğüdür. Ben Kayserispor'da sağbek mevkiinde oynadım. O mevkiye de yabancı değilim.Ancak asıl mevkiim stoperdir. Futbola da bu mevkii de başladım. İki mevkide de elimden gelini yaparım. Ama stoper oynadığımda orada kendimi daha güvenli ve rahat hissediyorum.”

TRABZONLU OLMAM DEZAVANTAJ

“Trabzonlu futbolcular tribün baskısını daha çok hissediyor. Öncelikli olarak şunu söyleyeyim. Trabzonspor gibi bir camiada oynamak kolay değil. Burada Trabzonlu olmakta kolay değil.

Siz baskıyı Trabzonlu olduğunuz için daha fazla hissediyorsunuz. Zor takım Trabzonspor geçmişi başarılar dolu. Bu başarıları yakalayamadığımız sürece baskı her zaman olacaktır. Trabzonspor taraftarı 2.ligi bile başarı görmezken şuan içinde bulunduğumuz durumda baskı olması da doğal. Zor bir durum ama başarılı sonuçlarla bunu kolaya çevirmekte elimizde diye düşünüyorum.”

YENİ TRANSFERLER HEYECAN VERİYOR

“Yönetim kurulumuz transfere erken start verdi. İnanın herhangi bir taraftar gibi bende heyecanlıyım. Acaba kim gelecek, aramıza kimler katılacak, bize ne kadar katkıları olacak? soruları beni de heyecanlandırıyor. Ben Trabzonspor'a Alex gibi, Lincoln gibi usta ve sonucu değiştirebilecek bir oyuncunun katılmasını çok istiyorum.

Bakın Lincoln 88. dakikada gol atarak takımı Galatasaray'ı şampiyonluk potasının içinde tuttu. Böyle tipte bir oyuncu bize de şart. Bizim takımda herkes savaşıyor. Alex gibi Lincoln gibi bir oyuncunun alınmasını ben çok istiyorum. Ama bu benim isteğimle olmuyor. Transfere hocamız ve yönetimimiz karar veriyor.”

2,YARIDA ARTTI

“İlk yarıda elimden gelin yaptım ama beklide o havayı yakalayamadım. İkinci yarıda iyi oynadım gollerde attım. Fiziksel anlamda da ikinci yarıda kendimi daha güçlü hissettim. Daha güvenli oynadım. Yani bir dönem geliyor kendinizi daha güvenli ve güçlü hissediyorsunuz. Sezon başında ikinci yarıda çalıştığımdan daha çok çalıştım. Buna rağmen ikinci yarıda daha iyi oynadığımı bende hissediyorum.”

HAKEM HATALARI KORKUTUYOR

“Son haftalarda hakem hataları bizi de korkutmaya başladı. Bizler ekmeğimizi bu yolla kazanıyoruz. Fenerbahçe -Kayseri, Galatasaray- Gençlerbirliği maçlarındaki hakem hataları gerçekten çok üst düzeyde. Kamuoyu onları hakem hatası olarak bile değerlendirmedi. Bizde basından takip ediyoruz. Başımıza gelmemesi için dua ediyoruz. Arkadaşlarımız emek harcıyor ter akıtıyorlar galibiyet pirimi alacaklar. Para kazanacaklar bu engelleniyor.”
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...