2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Simon Jentzsch konusunda ergun ata nin yani trabzona gelip gezip ona göre karar verecekmis diye bisi yok benim bildigim kadarila...
ve belcikada oynayan daniel cruz icin cok iyi diyorlar yani belcika liginin forudmaki insanlar...En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 11.04.2008, 16:05....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Jentzsch in peşinde büyük klüpler var Bayern Munih fulham A.villa gibi...
zor alırız.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.Yorum
-
Yorum
-
ben öyle bisi demedim fakat örnek olarak SERDAR BALI her gün yönetimle beraber ve dün aksam TV de söylerdi eger öyle bi durum olsaydi veya M.Kahraman kendisi de söylerdi...Anlasildi denildi trabzona gelip gezme gibi durum yok onlarin demesine göre...
bekleyelip görelim nolacak...
hayirlisi...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
evet doğru diyorsun Valentin Belkevich oynamıştı...Bende hatırlıyorum Kiev deki ilk maçta Belkevich şutu çekmişti dönen topu verpakovskis atmıştı
Yorum
-

"Şampiyonluk görmek istiyorum"
Trabzonspor'da sözleşmesi 3 yıl uzatılan Gineli futbolcu İbrahima Yattara, bordo-mavili kulüpte şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.
Turkcell Süper Lig'de yarın oynayacakları Galatasaray karşılaşması için İstanbul'a gelen bordo-mavili ekipte İbrahima Yattara, havalimanında basın mensuplarına açıklama yaptı.
Trabzonspor'da 5 sezondur futbol oynadığını ve çok mutlu olduğunu ifade eden Yattara, "Burada herkes beni seviyor. Trabzonspor'dan ayrılmadan önce şampiyonluk görmek istiyorum. İnşallah bu olur. Ben burada çok mutluyum" dedi.
Yarın yapacakları Galatasaray maçına da değinen Gineli oyuncu, çok önemli bir mücadeleye çıkacaklarını vurgulayarak, "Biz 3 puan almaya geldik. İyi performans göstermemiz lazım. İnşallah kazanacağız" diye konuştu.
www.ligtv.com.tr
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSxYorum
-
11 Nisan 2008 16:51
Bordo mavili ekibin yönetimi Gurbetçi Ceyhun Gülselam’ın transferi gerçekleştirdi
Reklam
TS ile anlaştı
PROTOKOL İMZALANDI
Trabzonspor yönetimi alman ekibi Unterhaching'in gurbetçi futbolcusu Ceyhun Gülselam ve kulübüyle her konuda anlaşmaya vardı. Ceyhun'la daha önce protokol imzalayan yönetim bonservis bedelinde de indirim yaptırmayı başarınca transfer gerçekleşti. A milli takım kadrosunda da yer alan gurbetçi futbolcu için bordo mavililer Unterhachıng kulübüne 550 bin euro ödeyecek. Ceyhun un alacağı ücret ise açıklanmadıTRABZONSPOR
https://twitter.com/MuticancolakYorum
-
-
Yattara ile anlaştık sözleri kafa karıştırdı....</SPAN>
Başkan Sadri Şener Yattara ile üç yıllık daha sözleşme imzaladık açıklamasını yapmasına rağmen bu haber bordo mavililerin resmi internet sitesince doğrulanmadı.
Kendi oyuncusu ile ilgili yaş günü,ölüm,doğum gibi haberlere sıkça yer veren Trabzonspor’un resmi internet sitesi Yattara olayına hiç girmedi.
Üstelik Başkan Sadri Şener’in ağzından Gineli yıldız futbolcu ile üç yıllık sözleşme imzaladık haberi manşetten girmesi gerekirken Bordo mavililerin resmi internet sitesinde henüz yer almadı.
Haberin bir oyalamaca taktiği olduğu iddia ediliyor. Taraftarların kafasındaki şüpheler iyice arttı..........::::ıl cApiTaNo::::.......Yorum
-
acaba bu haberi yapanlar resmi sitede bu yazıyı okumadımıYattara ile anlaştık sözleri kafa karıştırdı....</SPAN>
Başkan Sadri Şener Yattara ile üç yıllık daha sözleşme imzaladık açıklamasını yapmasına rağmen bu haber bordo mavililerin resmi internet sitesince doğrulanmadı.
Kendi oyuncusu ile ilgili yaş günü,ölüm,doğum gibi haberlere sıkça yer veren Trabzonspor’un resmi internet sitesi Yattara olayına hiç girmedi.
Üstelik Başkan Sadri Şener’in ağzından Gineli yıldız futbolcu ile üç yıllık sözleşme imzaladık haberi manşetten girmesi gerekirken Bordo mavililerin resmi internet sitesinde henüz yer almadı.
Haberin bir oyalamaca taktiği olduğu iddia ediliyor. Taraftarların kafasındaki şüpheler iyice arttı.
İbrahima Yattara: "Şampiyonluk görmek istiyorum"
Başarılı oyuncumuz İbrahima Yattara, Bordo-Mavili forma altında şampiyonluk yaşamak istediğini vurguladı.
Takımımızda 5 sezondur futbol oynadığını ve çok mutlu olduğunu ifade eden Yattara, “Burada herkes beni seviyor. Trabzonspor'dan ayrılmadan önce şampiyonluk görmek istiyorum. İnşallah bu olur. Ben burada çok mutluyum” dedi.
Galatasaray maçına da değinen Gineli oyuncu, çok önemli bir mücadeleye çıkacaklarını vurgulayarak, “Biz 3 puan almaya geldik. İyi performans göstermemiz lazım. İnşallah kazanacağız” diye konuştu.TRABZONSPOR
https://twitter.com/MuticancolakYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum