2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • emre81
    • 27.07.2004
    • 1034
    • Banka
    • İstanbul

İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi
    bn florin carnet'i tercih ederim şahsen...
    d.kiev'le yaptığımız maçta Cernat'te görev yapmıştı yanlış hatırlamıyosam eğer o ise müthiş tekniği ve şutları var...
    Cernat o maçlarda yedekti muhtemelen Belkevich ile karıştırıyorsun, çok şey beklenen bir oyuncuydu ama hiçbir zaman bekleneni veremedi. İyi bir oyuncu ama 1. sınıf bir adam değil katkısı olur illaki ama çok fazla beklentiye girmemek lazım.

Yorum

• Samet Yildirim
      • 07.09.2006
      • 24137
      • ogrenci
      • Almanya

Simon Jentzsch konusunda ergun ata nin yani trabzona gelip gezip ona göre karar verecekmis diye bisi yok benim bildigim kadarila...

ve belcikada oynayan daniel cruz icin cok iyi diyorlar yani belcika liginin forudmaki insanlar...
      En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 11.04.2008, 16:05.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• okg_53
        • 09.01.2008
        • 3186
        • Manisa

Jentzsch in peşinde büyük klüpler var Bayern Munih fulham A.villa gibi...
        zor alırız.
        Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
        Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
        Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
        Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• erol_izm
          • 14.02.2006
          • 417

İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi
          Simon Jentzsch konusunda ergun ata nin yani trabzona gelip gezip ona göre karar verecekmis diye bisi yok benim bildigim kadarila...
          Ergün Ata'dan daha yakınsın yani yönetime?
          Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• Samet Yildirim
            • 07.09.2006
            • 24137
            • ogrenci
            • Almanya

İlk olarak erol_izm tarafından gönderildi
            Ergün Ata'dan daha yakınsın yani yönetime?
            ben öyle bisi demedim fakat örnek olarak SERDAR BALI her gün yönetimle beraber ve dün aksam TV de söylerdi eger öyle bi durum olsaydi veya M.Kahraman kendisi de söylerdi...Anlasildi denildi trabzona gelip gezme gibi durum yok onlarin demesine göre...

bekleyelip görelim nolacak...

hayirlisi
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• eMR3
              • 30.01.2008
              • 1736
              • Finans
              • İstanbul

İlk olarak emre81 tarafından gönderildi
              Cernat o maçlarda yedekti muhtemelen Belkevich ile karıştırıyorsun, çok şey beklenen bir oyuncuydu ama hiçbir zaman bekleneni veremedi. İyi bir oyuncu ama 1. sınıf bir adam değil katkısı olur illaki ama çok fazla beklentiye girmemek lazım.
              evet doğru diyorsun Valentin Belkevich oynamıştı...Bende hatırlıyorum Kiev deki ilk maçta Belkevich şutu çekmişti dönen topu verpakovskis atmıştı

Yorum

• Serdær

"Şampiyonluk görmek istiyorum"

Trabzonspor'da sözleşmesi 3 yıl uzatılan Gineli futbolcu İbrahima Yattara, bordo-mavili kulüpte şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Turkcell Süper Lig'de yarın oynayacakları Galatasaray karşılaşması için İstanbul'a gelen bordo-mavili ekipte İbrahima Yattara, havalimanında basın mensuplarına açıklama yaptı.

Trabzonspor'da 5 sezondur futbol oynadığını ve çok mutlu olduğunu ifade eden Yattara, "Burada herkes beni seviyor. Trabzonspor'dan ayrılmadan önce şampiyonluk görmek istiyorum. İnşallah bu olur. Ben burada çok mutluyum" dedi.
                Yarın yapacakları Galatasaray maçına da değinen Gineli oyuncu, çok önemli bir mücadeleye çıkacaklarını vurgulayarak, "Biz 3 puan almaya geldik. İyi performans göstermemiz lazım. İnşallah kazanacağız" diye konuştu.

www.ligtv.com.tr

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Can
                  • 23.02.2007
                  • 5122
                  • Eğlence Merkezi
                  • Trabzon

11 Nisan 2008 16:51
                  Bordo mavili ekibin yönetimi Gurbetçi Ceyhun Gülselam’ın transferi gerçekleştirdi
                  Reklam

TS ile anlaştı
                  PROTOKOL İMZALANDI
                  Trabzonspor yönetimi alman ekibi Unterhaching'in gurbetçi futbolcusu Ceyhun Gülselam ve kulübüyle her konuda anlaşmaya vardı. Ceyhun'la daha önce protokol imzalayan yönetim bonservis bedelinde de indirim yaptırmayı başarınca transfer gerçekleşti. A milli takım kadrosunda da yer alan gurbetçi futbolcu için bordo mavililer Unterhachıng kulübüne 550 bin euro ödeyecek. Ceyhun un alacağı ücret ise açıklanmadı
                  TRABZONSPOR
                  https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Can
                    • 23.02.2007
                    • 5122
                    • Eğlence Merkezi
                    • Trabzon

bir güzel haber daha
                    TRABZONSPOR

Yorum

• alper*
                      Cezalı Üye
                      • 01.03.2008
                      • 16851
                      • Güney Amerika

Mukemmel bir haber

Yorum

• Samet Berber
                        • 08.05.2007
                        • 9607
                        • Akademisyen
                        • Balıkesir

arkadaşlar ceyhun u amışız galiba...

Yorum

• Dogan
                          • 30.07.2007
                          • 1883
                          • Öğrenci
                          • İstanbul

Günün haberi olur, Lucio bir Ceyhun iki...
                          "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• sbay
                            Trabzonspor Kongre Üyesi

• 20.12.2004
                            • 4978
                            • Trabzon

Yattara ile anlaştık sözleri kafa karıştırdı....
                            </SPAN>

Başkan Sadri Şener Yattara ile üç yıllık daha sözleşme imzaladık açıklamasını yapmasına rağmen bu haber bordo mavililerin resmi internet sitesince doğrulanmadı.
                            Kendi oyuncusu ile ilgili yaş günü,ölüm,doğum gibi haberlere sıkça yer veren Trabzonspor’un resmi internet sitesi Yattara olayına hiç girmedi.

Üstelik Başkan Sadri Şener’in ağzından Gineli yıldız futbolcu ile üç yıllık sözleşme imzaladık haberi manşetten girmesi gerekirken Bordo mavililerin resmi internet sitesinde henüz yer almadı.

Haberin bir oyalamaca taktiği olduğu iddia ediliyor. Taraftarların kafasındaki şüpheler iyice arttı.
                            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Fatih
                              Trabzonspor Kongre Üyesi

• 02.01.2005
                              • 20408
                              • Trabzon

hadi hayırlı olsun haber doğruysa
                              Bordomavi.net

Yorum

• Can
                                • 23.02.2007
                                • 5122
                                • Eğlence Merkezi
                                • Trabzon

İlk olarak sbay tarafından gönderildi
                                Yattara ile anlaştık sözleri kafa karıştırdı....
                                </SPAN>

Başkan Sadri Şener Yattara ile üç yıllık daha sözleşme imzaladık açıklamasını yapmasına rağmen bu haber bordo mavililerin resmi internet sitesince doğrulanmadı.
                                Kendi oyuncusu ile ilgili yaş günü,ölüm,doğum gibi haberlere sıkça yer veren Trabzonspor’un resmi internet sitesi Yattara olayına hiç girmedi.

Üstelik Başkan Sadri Şener’in ağzından Gineli yıldız futbolcu ile üç yıllık sözleşme imzaladık haberi manşetten girmesi gerekirken Bordo mavililerin resmi internet sitesinde henüz yer almadı.

Haberin bir oyalamaca taktiği olduğu iddia ediliyor. Taraftarların kafasındaki şüpheler iyice arttı.
                                acaba bu haberi yapanlar resmi sitede bu yazıyı okumadımı

İbrahima Yattara: "Şampiyonluk görmek istiyorum"
                                Başarılı oyuncumuz İbrahima Yattara, Bordo-Mavili forma altında şampiyonluk yaşamak istediğini vurguladı.
                                Takımımızda 5 sezondur futbol oynadığını ve çok mutlu olduğunu ifade eden Yattara, “Burada herkes beni seviyor. Trabzonspor'dan ayrılmadan önce şampiyonluk görmek istiyorum. İnşallah bu olur. Ben burada çok mutluyum” dedi.

Galatasaray maçına da değinen Gineli oyuncu, çok önemli bir mücadeleye çıkacaklarını vurgulayarak, “Biz 3 puan almaya geldik. İyi performans göstermemiz lazım. İnşallah kazanacağız” diye konuştu.
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...