en büyük bomba Transfer yarın patlayacak Futbolcu katili Nuriden kurtulmak Trabzonspor için en önemli transferdir !!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
- 
Bak işte buna katılıyorum.Çok doğru söylemişsin birader.Bundan kurtulmamız bizim için büyük bir transferdir.İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla yönetimi tebrik ediyorum celalettini iyi paraya satmış bence
 ben olsam manisaya üste para verirdimsen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
 - 
Nurinin bomba transfer anlayışı böyle herhalde..İlk olarak Ts_oSe_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen büyük bomba Transfer yarın patlayacak Futbolcu katili Nuriden kurtulmak Trabzonspor için en önemli transferdir !!devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
 - 
hemfikirim....İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen buyuk transfer zararınada olsa satılan haşereler ve sayın albayrağin gitmesidir
fakat;haşerelerin gitmesi biraz zararımıza oldu.(ekonomik açıdan)
Yorum
 - 
Şu işe bak..İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelcuk Inan cimboma 2 muhtesem gol atti. Ah Ah demekten baska birsey diyemiyoruz...
Bir de önlibero olacak..
"Nasıl önlibero oynanır" gelsin de Hüseyin' den bir öğrensin bu adam.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
 - 
sadece onlar mıİlk olarak master yoda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleholosko dedim aldılar şimdi takır takır oynıyo Denigris dedim onuda aldılar keza oda öyle.Bunlar kaçtı bari selçuk inan alınsın dedim onuda bu gün gördük kahroldum
prica,fernandao,alex,wagner,tinga,zafer yelen,gueye.....................vs saymakla bitmez
açıkçası nuri ve yönetimi yetenekli isimleri istediler ama sonuca bakmak lazım hiç biri alınmadı
U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)
Yorum

En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
 butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum