Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• en büyük bomba Transfer yarın patlayacak Futbolcu katili Nuriden kurtulmak Trabzonspor için en önemli transferdir !!
    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Valla yönetimi tebrik ediyorum celalettini iyi paraya satmış bence ben olsam manisaya üste para verirdim

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla yönetimi tebrik ediyorum celalettini iyi paraya satmış bence ben olsam manisaya üste para verirdim
        Bak işte buna katılıyorum.Çok doğru söylemişsin birader.Bundan kurtulmamız bizim için büyük bir transferdir.
        sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
        Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak Ts_oSe_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          en büyük bomba Transfer yarın patlayacak Futbolcu katili Nuriden kurtulmak Trabzonspor için en önemli transferdir !!
          Nurinin bomba transfer anlayışı böyle herhalde..
          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• en buyuk transfer zararınada olsa satılan haşereler ve sayın albayrağin gitmesidir
            Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              en buyuk transfer zararınada olsa satılan haşereler ve sayın albayrağin gitmesidir
              hemfikirim....

fakat;haşerelerin gitmesi biraz zararımıza oldu.(ekonomik açıdan)
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• celo ilk maçında döktürdü herhalde 2. yarı sahaya çıkamadı. yanarım yanarımda şu selçuk ile burak yılmazı alamamıza yanarız.

Yorum

• Selcuk Inan cimboma 2 muhtesem gol atti. Ah Ah demekten baska birsey diyemiyoruz...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Selcuk Inan cimboma 2 muhtesem gol atti. Ah Ah demekten baska birsey diyemiyoruz...
                    Şu işe bak..

Bir de önlibero olacak..

"Nasıl önlibero oynanır" gelsin de Hüseyin' den bir öğrensin bu adam..
                    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Selçuk diye diye dilimizde tüyler bitti ama..

Yorum

• holosko dedim aldılar şimdi takır takır oynıyo Denigris dedim onuda aldılar keza oda öyle.Bunlar kaçtı bari selçuk inan alınsın dedim onuda bu gün gördük kahroldum

Yorum

• selçuk 2 süper gol atmış bundan sonra hiç alamayız artık fb sene sonunda kapar onu yazıklar olsun yönetim senin gibi yönetime lanet olsun

Yorum

• İlk olarak master yoda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            holosko dedim aldılar şimdi takır takır oynıyo Denigris dedim onuda aldılar keza oda öyle.Bunlar kaçtı bari selçuk inan alınsın dedim onuda bu gün gördük kahroldum
                            sadece onlar mı
                            prica,fernandao,alex,wagner,tinga,zafer yelen,gueye.....................vs saymakla bitmez
                            açıkçası nuri ve yönetimi yetenekli isimleri istediler ama sonuca bakmak lazım hiç biri alınmadı

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

• en büyük transferi bugün yapıyoruz

Yorum

• Konu gündem dışı olduğundan kapatıyorum arkadaşlar.Artık başka bahara
                                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X