İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar yukarıdaki linkteki Almanya maçını 60 dakika sabırla izledim.Alıntı yaptığım yorum kadar isabetli yorum görmedim. Oyuncuyu izlemenize gerek olmadan tam tarifi arkadaşın yazdığı gibidir... Ama POZİTİF olarak şunu söyliyim elemanın bir tane yan pası yok, hep dikine kısa riskli veya uzun top ile oynuyor ve hepsi de İSABETLİ, üstelik topla çıkışları hızlı, rakip ve mesafe kat ederek yapıyor, rakipten baskı geldiği anda bile dikine isabetli pas veriyor.Onun dışında can sıkıcı yanı ise mücadeleci değil ve tam da arkadaşın anlattığı takım arkadaşları topu kaptırığı anda '' Sizin oynayacağınız topun aq diyip ne rakibe basıyor, ne topa karşı agresif ne de alanı kontrol edebiliyor ''....
Savic abisi varken saha içinde it gibi mücadele edecek, saha dışında abisinin çayını yapacak, telefonunu şarja takacak, abi başka bi emrin yoksa ben fitness'a geçiyorum biraz çabukluk çalışıcam diyecek.
Yorum
-
İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Sizin oynayacağınız topun aq" diyen topçu akıllı topçudur. Akıllı topçu da Savic abisinin yanında öyle şeyler söyleyemez.
Savic abisi varken saha içinde it gibi mücadele edecek, saha dışında abisinin çayını yapacak, telefonunu şarja takacak, abi başka bi emrin yoksa ben fitness'a geçiyorum biraz çabukluk çalışıcam diyecek.
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaktı herif ayağı iyi, pasör topu iyi oyuna sokan stopere arkadaş. Bulamadılar bi kesici özelliği olan hava toplarında iyi, mücadeleci süratli bi stoper.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvcı dediki 2 transfer daha yapacağız, yani 8 yine yok hahahaa...
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvcı dediki 2 transfer daha yapacağız, yani 8 yine yok hahahaa...
ozan mendy lundstram okay ın olduğu yere bide 8 mi gelecek
10 numara ve santrafor gerekiyor, gereksiz işler yapmamak lazımTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca basın toplantısında
transfere olmayacak, savic ancak ligin 2inci devresinde bizimle olacak orsic in tipine gıcığım oynatmam dedi.
Biz de 8 numara ve forvet alacağız demesini bekliyoruz boşuna
Zuhaha2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonu da dedi
scout ekibinde tanıdıkları olanlardan aldığım bilgiye göre BMN de transfer bekleyenler varmış beklemesinler gidip daha sağlıklı yaşamlar sürsünler dedi
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarın bana olan aşırı sevgisinden dolayı bırakamıyorum yoksa çoktan istifa etmiştim de dedi mi?Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
Yorum