Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Batagov yaşlanınca memleketine dönmüş veteran stoper gibi duruyor bu kısa videolarda.
    Ayaklar iyi ama sıçrayamıyor, beli dönmüyor, hamlelerde ağır görünüyor. Bunları yapmak için çok çaba sarfetmiyor, bu saatten sonra biz mi şeyedelim der gibi.

Polyanna mode on: videolar çok kısa ve yanıltıcı. scout ekibi iyi isimler buluyor. Devre arası Dinamo Zagreb isteyip alamamış.
    L1,l2,l3 arızalı diyorsun hocam.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar yukarıdaki linkteki Almanya maçını 60 dakika sabırla izledim.Alıntı yaptığım yorum kadar isabetli yorum görmedim. Oyuncuyu izlemenize gerek olmadan tam tarifi arkadaşın yazdığı gibidir... Ama POZİTİF olarak şunu söyliyim elemanın bir tane yan pası yok, hep dikine kısa riskli veya uzun top ile oynuyor ve hepsi de İSABETLİ, üstelik topla çıkışları hızlı, rakip ve mesafe kat ederek yapıyor, rakipten baskı geldiği anda bile dikine isabetli pas veriyor.Onun dışında can sıkıcı yanı ise mücadeleci değil ve tam da arkadaşın anlattığı takım arkadaşları topu kaptırığı anda '' Sizin oynayacağınız topun aq diyip ne rakibe basıyor, ne topa karşı agresif ne de alanı kontrol edebiliyor ''....
      "Sizin oynayacağınız topun aq" diyen topçu akıllı topçudur. Akıllı topçu da Savic abisinin yanında öyle şeyler söyleyemez.

Savic abisi varken saha içinde it gibi mücadele edecek, saha dışında abisinin çayını yapacak, telefonunu şarja takacak, abi başka bi emrin yoksa ben fitness'a geçiyorum biraz çabukluk çalışıcam diyecek.

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Sizin oynayacağınız topun aq" diyen topçu akıllı topçudur. Akıllı topçu da Savic abisinin yanında öyle şeyler söyleyemez.

Savic abisi varken saha içinde it gibi mücadele edecek, saha dışında abisinin çayını yapacak, telefonunu şarja takacak, abi başka bi emrin yoksa ben fitness'a geçiyorum biraz çabukluk çalışıcam diyecek.
        Valla Savic'i bilmem ama iç saha maçında, Ukraynadaki veya milli takımdaki gibi Veteran hareketlere devam ederse, taraftar çiğ çiğ yer.

Yorum

• Avcı dediki 2 transfer daha yapacağız, yani 8 yine yok hahahaa...
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Taktı herif ayağı iyi, pasör topu iyi oyuna sokan stopere arkadaş. Bulamadılar bi kesici özelliği olan hava toplarında iyi, mücadeleci süratli bi stoper.
            Benkovic vardı işte. Tam da tarif ettiğin gibiydi. Maalesef o profili istemiyor hoca. Savic biraz Egemen Korkmaz gibi sert bir stoper, Sol stoperi de ayağı daha iyi oyun kurıcu özellikte istiyor. Teoride doğru bir planlama ama pratikte işler hiç belli olmuyor. Bir ay sonra belli olur takım.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avcı dediki 2 transfer daha yapacağız, yani 8 yine yok hahahaa...
              Yok bir forvet ve bir orta saha dedi.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Avcı dediki 2 transfer daha yapacağız, yani 8 yine yok hahahaa...
                8 zaten gereksiz olur

ozan mendy lundstram okay ın olduğu yere bide 8 mi gelecek

10 numara ve santrafor gerekiyor, gereksiz işler yapmamak lazım
                TEKKEBALL

Yorum

• Shaparenkoyu çeksinler benim için yeterli.10 no olarak Cihanda oynar.

Yorum

• hoca basın toplantısında

transfere olmayacak, savic ancak ligin 2inci devresinde bizimle olacak orsic in tipine gıcığım oynatmam dedi.
                    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• hoca basın toplantısında

Arseniy Batagov 2 kuşak öteden yiğenim olur ondan transfer ettim amacım taraftarı gıcık etmek defans bilmeyen adamı ondan aldık dedi

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hoca basın toplantısında

transfere olmayacak, savic ancak ligin 2inci devresinde bizimle olacak orsic in tipine gıcığım oynatmam dedi.

Biz de 8 numara ve forvet alacağız demesini bekliyoruz boşuna

Zuhaha
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• ozan tufan basın toplantısında

ben emekliliğe geldim taraftar benden umudu kessin ben top mop oynamam dedi

Yorum

• onu da dedi

scout ekibinde tanıdıkları olanlardan aldığım bilgiye göre BMN de transfer bekleyenler varmış beklemesinler gidip daha sağlıklı yaşamlar sürsünler dedi

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              onu da dedi

scout ekibinde tanıdıkları olanlardan aldığım bilgiye göre BMN de transfer bekleyenler varmış beklemesinler gidip daha sağlıklı yaşamlar sürsünler dedi
                              Taraftarın bana olan aşırı sevgisinden dolayı bırakamıyorum yoksa çoktan istifa etmiştim de dedi mi?

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Taraftarın bana olan aşırı sevgisinden dolayı bırakamıyorum yoksa çoktan istifa etmiştim de dedi mi?
                                yok demedi tarafra gıcığım hepsini kanser etmeden emekli olmayacam gelsin paralar dedi hatta ozan da o sırada masadan ritim tutarak bas bas paraları avcıya bidaha mı gelecez dünyaya diye şarkı söyledi

Yorum

Yükleniyor...
                                X