Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu takımın 4 orta saha oyuncusuna ihtiyacı var,
    Hadi 3 olsun.

-----Umut----Berat-----

----------Bardi-----------
    Orta sahası ile oynuyoruz.

Çektiğimiz çilenin özeti bu.
    Ligin en kötü orta sahası budur heralde,
    Hem yumuşak, hem kısıtlı yetenek, hem bodur.

Bu 3 lü düzelmedikçe hiç bir mevki işlemez.
    Bunu göremiyorsanız bırakın takım yönetmeyi,
    Gidin asıl mesleğinizi yapın, futboldan uzak durun.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu takımın 4 orta saha oyuncusuna ihtiyacı var,
      Hadi 3 olsun.

-----Umut----Berat-----

Ve biz yana yakıla sol bek ve stoper arıyoruz Ertan abi Bulduğumuz sol bekse 31 yaşında şimdilik. Biz alıncaya kadar 32 olur
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu takımın 4 orta saha oyuncusuna ihtiyacı var,
        Hadi 3 olsun.

-----Umut----Berat-----

Daha da vahimi, bunlardan 2sini hoca bırakmak istemiyor.
        Özkan SÜMER

Yorum

• Umarım transfer banı yeriz. AA varken başımıza gelebilecek en güzel şey olur. Twitter'dan FIFA tag çalışması mı başlatsak ne yapsak

Yorum

• Takımın en yetenekli oyuncusu Enis Bardhi.Gerisini siz düşünün artık.

Avcıdan yaptırdığı saçma sapan transferlerden dolayı nefret ediyorum orası ayrı ama bu takımın başına kim gelirse gelsin bu kadro kalitesiyle birşey yapma şansı yok.

Yorum

• Nasılsa bu dingil Avcı ile başarılı olma şansımız yok.En azından Ünal Karamanı ya da Hüseyin Cimşiri getirsinler de düşük maaşla teknik direktöre boşuna vereceğimiz paradan kurtuluruz.

Yorum

• En buyuk transfer avcinin bu takimdan biran önce gonderilmesi olur ,o varken yapilan her hamle bosa hicbir önemi yok sadece klube negatif yazar her anlamda ,yetistirci bir adam degil hazir yiyici adamlarla bu klubun kaybedecegi 1 dakikasi olmamali su mevcut sartlarda,avrupa karnesi zaten ortada ne bekleniyor su adamdan anlamis degilim sampiyon olduk klubun butun ekonomik dengelerini biranda alt ust etti hemen akabinde,rezil sezon yasatti gitti 6 ay sonra yine geri geldi yine rezil bir sezon yasatiyor 3.sirada olmamiz bu kadar yenilgi ile puan kaybiyla mucize diger takimlarin surunmesinden bizden beter olmasindan avcinin mahareti falan degil ligin sonu gelmis aldigimiz puana bakin ve hala 3.siradayiz seneye boyle olmaz ,bu adamla klubun gelecegi yok erdo hala daha anlamamakta israr ediyor.
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Avcı ile yollar ayrılmalı. Nedeni teknik yetersizlik değil. Dün ilk yarı Mönye başta olmak üzere saha içinde çeşitlilik, hücum aksiyonları iyiydi. Bitirici ayak olmaması skor üretemedi.... Vesaire...

Asıl mesele, takımda garip işler oluyor... şampiyonluk sezonunda Peres, Gervinho, Djanini umursamaz halleri, A.Ömür, Uğurcan gitmek istemeleri sonra ikna olup kalmaları, Djanini vb. takım kimyasını bozacak bir tomar iş hep cepteydi...

Sonrasındaki sezon malûm çöp oldu...Bu sene Afrika Kupası sonrası tam kadroyuz , yine gitmek isteyenlerin tavırları gündemde...A.Ömür, Umut, Eren, Pepe,Onuachu, Uğurcan,Bardhi bu nedir kardeşim. Kişiler değil asıl kurumun ayakta durması için fedakarlık yapılmalı.

Adaletsizliğin olduğunu, haksızlık yapılıyor denenlerin tavırları hep bu dönemde.
                  Bunları kim aldırdı?

Yeni bir sezon ehil ve erdemli ellere teslim edilmeli. Gençlerin önünü açacak birisi. Kariyer hesabı genç yetenek çıkartıp piyasaya sürmek olan birirleri. Seneye şampiyonluk hayal eğer Gs şampiyon olursa. Bjk, FB bilenmiş bekliyor olacak. Kimse kimseyi kandırmasın, gençleri eğitip mentor olacak mali yönden uygun kaliteli isimler dışında Pepe, Gervinho, Advijaj, Sturidge gibi " benim menecerim" bu işlere bulasmamali.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Villagra. 2 ay önce 5.82 milyona River Plate'e transfer olmuş. Şu adamın durumunu sormaya bile gerek yok. Başka adama enerji harcamak lazım.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Çakal.. 2027'ye kadar sözleşmesi var. Haber siteleri de büyük fedakarlık diye haber giriyor.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Adana Demirspor maçı bir kez daha gösterdi ki Youssef Atal da büyük hata yapmış yönetim. Çünkü Avcı tecrübeli 35'lik adamları seviyor.

Mönye de iyi ama yaşlara baktığımızda Mönye 'nin dün yaptığı içe kat etme, orta özelliklerinin hepsini yapabilen daha genç birini tercih etmek başarısızlıktır.

''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adana Demirspor maçı bir kez daha gösterdi ki Youssef Atal da büyük hata yapmış yönetim. Çünkü Avcı tecrübeli 35'lik adamları seviyor.

Mönye de iyi ama yaşlara baktığımızda Mönye 'nin dün yaptığı içe kat etme, orta özelliklerinin hepsini yapabilen daha genç birini tercih etmek başarısızlıktır.

aynı şeyi yazmak için girdim.Atal kaçan balık. Menieur yine alınsaydı atal rahatlıkla sağ önde oynar ve çok büyük katkı verir.

maestro ve atal cidden müthiş isimler.

Kayseri kaleciside gayet iyi.Uğurcan giderse direk yapışalım.
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• efkan beleşken burada çok yazdım.Hem tekniği yüksek hem de mücadeleci adam. Emre akbaba yerine kesinlikle tercih ederim.Mustafa eskihellaç da aynı şekilde rotasyon için çok faydalı bir isim olabilir.

Yorum

• valla ben sanchez asla hayır demem.Kanat forvetin hayat bulmuş hali.

trezeguet----draguş----sanchez

benim için yeterli bir hücum hattı olur.

Yorum

• berat ile yollar ayrılsın derim ve ben 6 numara için okay ın kadroda olmasını isterim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X