Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 dönemdir 8 numara almamak skandaldır. Kör müsünüz yahu takımda bağlantı kuracak adam yok ve herkes kötü görünüyor bu şekilde. Ptt den vasat bir 8 getirden o bile iş yapar.

yok zenginim yok para koydum yok 130 milyon avro,
    wakayeme istersek getiririz
    Tartisilmayacak isimler alacagiz blah blah

elindeki en iyi adamı bakayı sattın abdus gitti gerine kimse gelmedi
    madem kayıp sezon diyorsun teklici neden gönderdin bari oyuncu kazanalim o da yok

bardi baniyayi mi kazanicaz, genclerde oynatmiyorsunuz

abi nerede tutarsan elinde kaliyor hicbir mantik yok.
    ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• bence olağanüstü kongreye hazır olun derim. 3 4 hafta içinde kulüp kongreye gidecek. hatay ve pendik maçları kazanılamazsa olacakları düşünün.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Son dk transferleri:

Marcao - Fifada çok alırdım, iyi forvetti. Uzun güçlü, Karagümrükte iş yapar.
        Youcef Atal - ADS.
        Mehdi Bourabia - Konya'dan Serie A yapmıştı. İyi adamdı, son durumunu bilmiyorum ama iş yapar. Kayserispor.
        Queensy Menig - Sivas. Gradelin yeri doldu.
        Jamiro Monteiro. İki yönlü orta saha. Sumudica yine güçlü, atlet orta sahayı kurdu. Bikel, Acosta, Jamiro.

Biz de kiralık, takımında kadroda düşünülmeyen, boşta birini dahi olsa almalıydık. Senin takımında bu işi yapacak tek bir adam yok. Neyine güvendin ya. 10 maç oynat geri gönder.
        Hey gidi Marcao.

Birdenbire "Ulan acaba bu Asya'dan yeni bir Hulk daha çıkar mı" diye oyunculara bakmış ve ona rastlamıştım.

Sırf ilgimi çektiği için gidip Kore 2. Ligi maçı izlemiştim bir de. Foruma da yazmıştım herhalde ismini

Ligin bug'ı bir profile sahip.

Yorum

• Muja hem süre almis hem gol ve asist yapmis bayagi, nasil aliyorlar anlamiyorum, biz istesek yok manitasi yok zarti zurtu yok avrupa'da oynayacam bilmem bin tâne bahâne sayilir sözde... vay arkadas Istanbul takimlarina yalakalik yaptiklarini biliyorduk da Samsun'a bile kim bilir belese yakin as topçularini verdiler alayinin kafasina sikayim
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adamlar son gun gömü buldular herhalde. Biri 10 milyona, digeri 11 milyon euroya iki oyuncu aldilar. Cok para. Bu iki oyuncunun parasinin cikmasi icin sampiyon olup, sampiyonlar liginde birseyler yapman lazim.
            Cok buyuk risk.
            Isin diger boyutu ise gs ve fb cok para harcayarak arayi cok acti. Simdi bjk de o yola girdi.
            Biz bu 3uyle nasil yarisacagiz. Bundan sonra belirli bir sure ilk 3 belli gibi duruyor.
            4.luge oynayacagiz gibi. Bu 3 klup batacaga da benzemiyor. Acildikca acilmalarina ragmen hicbir sey de olmuyor bunlara, zenginleri sagolsun. Bu ekonomi ve kurda nasil yapabiliyorlar bu harcamalarj cok ilginc, gelirleri de dustu kluplerin, cok garip.
            Ts olarak ekonomik olarak donduremiyiruz. Kadro kalitesi de asiri dustu. Yonetimde futbol akli sifir seviyesinde. Hoca katkisi da yok gibi. Isler cok zor artik.
            3_5 sene ligi takip etmezsek daha huzurlu bir hayatimiz olur gibi ama malesef bu hastaliktan kurtulamiyoruz.

Sponsor ayağına iş adamları ve Arçelik'in ekstra sponsorluğu.

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sponsor ayağına iş adamları ve Arçelik'in ekstra sponsorluğu.
              palavranin palavrasi mk jhjkaha
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hey gidi Marcao.

Birdenbire "Ulan acaba bu Asya'dan yeni bir Hulk daha çıkar mı" diye oyunculara bakmış ve ona rastlamıştım.

Sırf ilgimi çektiği için gidip Kore 2. Ligi maçı izlemiştim bir de. Foruma da yazmıştım herhalde ismini

Ligin bug'ı bir profile sahip.
                Marcão profile in Football Manager 2023. Find out how good Marcão is in FM 23 including Ability & Potential ability.

finishing ve hızı iyi , diğer özellikleri vasat altı görünüyor, bana pozisyon hazırlarsanız affetmem diyor

çin ve güney kore liginde şovunu yapmış

Das sind die Leistungsdaten von Marcão vom Verein Ulsan Hyundai. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

bu arada 1.96 boya göre 13 hız çok iyi
                TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  palavranin palavrasi mk jhjkaha
                  O kadarını bilmem, üçü de kılıfına uyduruyor işte.

Yorum

• devre arası en dikkat çeken transferlerden biri mijo caktaş, fazla konuşulmadı

teknik ve zihin olarak iyi oyuncu

yaşı itibariyle fizik düşmüş

bana ideal avcı oyuncusu gibi göründü

Das sind die Leistungsdaten von Mijo Caktas vom Verein Kocaelispor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

mossoro nun hırvat versiyonu gibi

Mijo Caktaš profile in Football Manager 2024. Find out how good Mijo Caktaš is in FM 24 including Ability & Potential ability.

10 numaraya koy oynasın
                    TEKKEBALL

Yorum

• hiçbirşey bilmiyorsun hajradinovic yıllardır bu ligde çatır çatır top oynuyor.Al adamı merkeze canavar gibi iş yapardı.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bjk nin bu paraları çıkarması için Şampiyonlar Ligini falan alması lazım yanlış bilmiyorsam, bu ligin şampiyonu 5 milyon euro anca alıyordur.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Çok şükür transfer dönemi kapandı. "Bu nasıl geldi" diye şaşıracağımız oyuncu gelmedi ama olsun, Doğan yanıltmadı, yine dediğinin tersi çıktı. Adam hiç olmazsa istikrarlı: Olacak dedikleri olmuyor, olmayacak dedikleri ise oluyor. Herkese nasip olmaz böyle bir yetenek.

Evet, bir orta saha aklı ihtiyaçtı. Alamadılar. Zaten basına da yansımadı. İsmi düşen Fransız'ın Hamsik'in, Sosa'nın yaptığı işleri yapması mümkün değildi. Demek ki hocanın da talebi yok, yoksa Doğan onu kırmazdı.

Ömür ve Bakasetas'ı satan, Kourbelis ve Teklic'i kiralayan "futbol aklı"nın ligin kalanı için planı vardır diye düşünüyorum. Mendy'yi stopere çeken, niçin Benkovic'i veya Denswil'i sekiz numara oynatmasın?

İnşallah hocamızın üçüncü sıradayken açıkladığı, kutlu "üçüncülük" hedefine ulaşırız. Allah yar ve yardımcımız olsun...
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Şu Youcef Adal'ın alacağı maaşı ve sözleşme süresini çok merak ettim.

Yorum

• Ula bu Atal hani Türkiye’ye gelmiyordu, bilmem kaç milyon euro maliyeti vardı? A.Demir nasıl aldı o zaman? A’dan Z’ye hepsi kolpacı

Yorum

• Bir yerde hata var. Takım ortasaha diye bağırıyor. Ne TD ne yönetimin umrunda değil. Takımı üste atacak 2 oyuncu yok parasına satılıyor. O ların yerine kimse alınmıyor.

İşe yaramayan oyuncular elde tutuluyor.

Hiç forma vermediğin milli olmuş yerli oyuncunu bile yollayamıyorsun.

Karşılıksız 130 milyon getireceğim dediğin yerde 1 TL gelir yok diyorsun

Önümüzdeki sezona hazırlık amacıyla bile olsa 1-2 tane genç kiralık satın alma opsiyonu denemiyorsun

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X