Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğri oturup doğru konuşacağım bu takım sadece 3-4-2-1 / 5-3-2 / 4-5-1 savunma ve kontra oynar. Geriden oyun falan da kuramaz, sadece uzun oynar.

Ben olsam Denswil i sol Baniyyayı merkez Meunier i sağ stoper oynatır önlerine Mendy ve Beratı dikerim.

Hızlı kontra takımı %40 topla oynar, eveleme geveleme işlerine girmezse bu takım maksimum 15 puan daha tabelaya yazardı, fazlası da bu ligde olmazdı.

Topu rakibe vereyim oyuncularından kadro kurup sonra kenarda niye bu çocuklar doğru oyunu oynamıyor diye düşünüyosun hocam, nasıl oynasınlar?

Trezeguet e üçgenler çizip çizip duruyosun bu adam o rolü uygulayacak adam mı?
    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
    Özkan Sümer

Yorum

• 17 dakika içinde biz bu adamları nasıl aldık mı diyeceğiz şimdi biz???
      En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 09.02.2024, 23:49.
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Çoktan kapatmışız bence.
        Herkes yatsın aşağı.
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Karagümrük kiraliklarini geri getirsinler
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            YES son iki gün Victor Mendez ile çok uğraştık ama çok para istediler dedi demin. Boy 1.72.
            Allahtan çok para istemişler. Adamlar korumuş bizi.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ATTACH]22323[/ATTACH] bunlar suan kulüpsüz
              Hocam bunlar Avcı için genç isimler. Bize daha tecrübeli isimler gerekli.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• Hadi son 1 dakika. O kadar çok mutluyum ki transfer yapılmadığı için anlatamam.

Yorum

• Geçmiş olsun,sezon sonuna kadar delirmeye devam.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Yaptıkları transferleri gördükçe transfer yapamadığımıza sevinir oldum.
                    Borcu artırmamış olduk...
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Çöptaş kadar olamadınız

Yorum

• Pepe katkı sağlar Onuachu bozmazsa eldekilerle hiç değilse ilk dörtte kalırız.Ancak stoper tarafı ve 10 numara umutsuz vaka.Stoperlerin birbiriyle uyumu yok.

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [ATTACH]22323[/ATTACH] bunlar suan kulüpsüz
                          Allahdan dönem kapandi hepsi de tam avcilik adamlar 2 -3 gun once paylassaydin durum kotuydu
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Neyse ucuz atlattık.
                            Artık kaderimizi bizim iyi oyunumuz değil, rakiplerin kötü oyunu belirleyecek.
                            Yönetim kendi içinde rehabilitasyonunu yapmalı. İki yıldır yapılan bu saçma transferler de hangi yöneticiler başroldeyse çekilmeliler.Sanırım doymuşlardır.
                            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• transfer sezonu da bitmişken söylemek gerek, mevcut kadro abdullah avcı'nın vazgeçemediği düşük tempolu, yüksek pas yüzdeli, sözüm ona sabırlı, olgun oyunu oynayamaz. o oyunu oynamak üzere çıktığı her maçta oyun olarak ezilir, skor olarak da Allah'a emanet olur.

bu kadro yapısıyla oynanabilecek tek oyun yüksek koşu mesafelerine dayalı tempo oyunu. taktik tarafı biraz ikinci planda, duygulara dayalı kısmi kaos oyunu aslında bu. çokça da burada eleştirmişimdir bu anlayışı.

bunu adına feda dedikleri dönemde samet hoca küçük şikecilere oynattı, hem de bundan daha kötü kadroyla. ve hatta bizim adı konulmamış şampiyonluk öncesi feda sezonumuzda ünal hoca da bizim takıma oynattı bilinçli bir tercih olmasa da.

kadro yapısına uygun oyunla belki ligi tahminimizden daha moralli bitirip eldeki genç oyunculardan birkaçını vitrine çıkarabiliriz.

abdullah hoca bu oyunu oynatmaz, oynatacak olsa oyuncuyu ikna edemez. hocaya yol verilip kadro yapısına uygun oyun oynatabilecek bir geçiş hocası getirilmesi şart takımın başına.
                              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X