Meunier dortmund,brügge,paris ve belcika milli takiminda oynadi
ve dolu dolu kupalar kaldirmis
alman medyasinda cinconun teklifini red etmis yaziyor
türkiyeye gelebilecegini sanmiyorum
gelirse mehmet cana erene futbol nasil oynandigini ögretir
süperlig icin üst oyuncudur
beğenmeyenler ne zaman nerde izlemisler!
32 yasinda bu adam 25 olaydi teklif etme cezaretini hiç bir süperlig takimi yapamazdi alamazdi
dua edelim gelsin sezon sonuna kadar ve önümüzdeki sezon oynasin yeter
lütfen forumdaki arkadaslar kizdik etik ama artik destek verelim tek bir trabzonsporumuz var oyuna gelmeyelim.
eziktasi biz ezdik saha trezque o golleri ataydi penalti verileydi suan farkli seyler konusuyor olcaktik
avci hoca iyidir kötüdür zamaninda dogru kadroyla istanbul takimlarini dize getiren ezende avcinin kadrosuydu.
ben o milletin medyanin oldugu yerlerde hoca baskan istifaya davet etmeyi dogru bulmadim
sabah ola hayir ola persembeye kadar iki kaliteli oyuncu aliriz artik.
lütfen trabzonsporumuza destek verelim bu günler gececektir adim adim yükselige gececegiz.
ve dolu dolu kupalar kaldirmis
alman medyasinda cinconun teklifini red etmis yaziyor
türkiyeye gelebilecegini sanmiyorum
gelirse mehmet cana erene futbol nasil oynandigini ögretir
süperlig icin üst oyuncudur
beğenmeyenler ne zaman nerde izlemisler!
32 yasinda bu adam 25 olaydi teklif etme cezaretini hiç bir süperlig takimi yapamazdi alamazdi
dua edelim gelsin sezon sonuna kadar ve önümüzdeki sezon oynasin yeter
lütfen forumdaki arkadaslar kizdik etik ama artik destek verelim tek bir trabzonsporumuz var oyuna gelmeyelim.
eziktasi biz ezdik saha trezque o golleri ataydi penalti verileydi suan farkli seyler konusuyor olcaktik
avci hoca iyidir kötüdür zamaninda dogru kadroyla istanbul takimlarini dize getiren ezende avcinin kadrosuydu.
ben o milletin medyanin oldugu yerlerde hoca baskan istifaya davet etmeyi dogru bulmadim
sabah ola hayir ola persembeye kadar iki kaliteli oyuncu aliriz artik.
lütfen trabzonsporumuza destek verelim bu günler gececektir adim adim yükselige gececegiz.
Yorum