Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Meunier dortmund,brügge,paris ve belcika milli takiminda oynadi
    ve dolu dolu kupalar kaldirmis
    alman medyasinda cinconun teklifini red etmis yaziyor
    türkiyeye gelebilecegini sanmiyorum
    gelirse mehmet cana erene futbol nasil oynandigini ögretir
    süperlig icin üst oyuncudur
    beğenmeyenler ne zaman nerde izlemisler!
    32 yasinda bu adam 25 olaydi teklif etme cezaretini hiç bir süperlig takimi yapamazdi alamazdi
    dua edelim gelsin sezon sonuna kadar ve önümüzdeki sezon oynasin yeter
    lütfen forumdaki arkadaslar kizdik etik ama artik destek verelim tek bir trabzonsporumuz var oyuna gelmeyelim.
    eziktasi biz ezdik saha trezque o golleri ataydi penalti verileydi suan farkli seyler konusuyor olcaktik
    avci hoca iyidir kötüdür zamaninda dogru kadroyla istanbul takimlarini dize getiren ezende avcinin kadrosuydu.
    ben o milletin medyanin oldugu yerlerde hoca baskan istifaya davet etmeyi dogru bulmadim
    sabah ola hayir ola persembeye kadar iki kaliteli oyuncu aliriz artik.
    lütfen trabzonsporumuza destek verelim bu günler gececektir adim adim yükselige gececegiz.
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Hayır bu adamları bulmak da bir beceri. Son 2-3 senesinde +40maç kaçırmış oyuncular filtresi falan yok transfermarktta. Kolay kolay bulamazsın böyle topçuları. Hastane veritabanı falan mı satın aldık acaba?
      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        16 Ocak 2024 Ertuğrul Doğan: “Herkesin duyduğunda nasıl aldı diyeceği çapta, kimsenin tartışmayacağı oyuncular alacağız.

05 Ocak 2024 :

Hahahaa tam avcılık topçu başkan hani almam demiştin 30 yaş üstü topçu ne zorluyorsun kafayı mı yediniz abi siz???
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• yaş, sakatlık geçmişi konularını geçtim de atal'la munier'ye aynı anda talip olmayı açıklayamıyorum kafamda.
          ikisinin sağ bek olmak dışında hiçbir ortak noktası yok sayılır.
          haberler doğruysa ne oynanacak, kimle oynanacak hiçbir plan yok demek ki. bek olsun, sükseli olsun varsın sakat olsun, yaşlı olsun...
          bu mu kulübün transfer stratejisi?
          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• yanlış anlaşılmasın. doğru söylemiş başkan . bunlar futbolcu almayı beceremediklerinden es keza birini transfer ederlerse bizde şaşırıp 'Aaa harbiden nasıl aldınız!' diyecez. onu kastedmiş başkan sanırrım.. yoksa bunlar anlaştık dediği adamları da getiremiyor o bakımdan. şahsen çöp almayıp futbolcu transfer ederlerse be derim yani ...aaa nasıl aldınız?
            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Trabzonspor'u bu yönetimden ve bu hocadan kurtarın

İş bilmez bir yönetim ve futbol menajer oynayan akıl hastası bir teknik direktör. Bu başkan önce futbolu yönetmeyi öğrenecek

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Selam bro..

Bu Trabzon şehri var ya Trabzonspor için tam bir Allah'ın belası bi yerdir..Şu kulüp Izmir'de Antalya'da gelişmişlik seviyesi had safhaya ulaşmış bir Batı şehrinde olsa İstanbul kulüpleri nal toplardı..Ticaret bilmez transferden pazarlamadan anlamaz girişimcik yerine kendi yağında kavrulmayı marifet bilen küçük düşünen tonla adam var o şehirde zaten bu yobazlar yüzünden Trabzonspor'u yönetecek adam çıkaramıyoruz..Yönetmeye talip olanlar da Trabzon dışından geliyor zaten..Bana 1 tane Trabzon'da ikamet edip de Trabzonspor'u yonetmeye kalkan iş adamı gösterin! O şehirde iş yapılmaz..Geri kafalı adam çok var Trabzon şehrinde..Ben adama Bruno Genesio diyorum cevaben diyor ki bütçesi bizi aşar..Bak aşaĝıya yazıyorum çöpleri..

Eren
                Baniya
                Larsen
                Umut Güneş
                Fernandez
                Denswill
                Fountas
                Kourbelis
                Bardhi

Al sana bütçe..Lan verme verme bu ne idüğü belirsiz adamlara para verme hepsinin bonaerbisi kiralama ücreti maaşı cartı curtu kaç para yapıyor haberi var mı bu arkadaşın yok..Hala Genesio bütçe muhabbeti yapıyor..Umu Güneş'e 2.5 milyon euro var Genesio'nun Fransa liginden getireceği orta sınıf adama para yok öyle mi? Ehh isimli ünlü ama yaşlı adam getirdikleri zaman da EYT'li damgası vurup aklın sıra espiri yapmayı biliyorsun..Onu alma bunu alma lan herifler 30 35 yaşına gelmiş adamları 5 10 milyon euroya satıyor sen eytli diye dalganı geçerken..Pazarpama kabiliyetin yoksa basiretin yoksa beceriksizsen öngörü sahibi değilsen yurtdışında çevren ikili ilişkilerin yoksa herhalde kel oğlanı kız diye satamazsın kakalayamazsın..Niye bu Trabzon şehrinden camiayi heyecanlandıracak bir adam çıkmıyor işte sebebi bu..Yobazlık başka bir şey değil..

Yok yani önerebileceğiniz teknik adam havuzunuz da isim bolluğu da yok gene dönüp dolaşıp mareşal bellediğiniz Fatih Tekke'yi önereceksiniz..Bu kadar vasat ve vasat altı düşünen insanların olduğu yerde bu takımın başarılı olması çok zor.. Ulan biraz ufkunuzu açın..
                [MENTION=44250]erenslash[/MENTION]
                Çok tebrik ediyorum ,çok güzel ve doğru analiz!

Yorum

• Aurier mi Meunier mi sorsalar ne derdiniz ?

Kesinlikle Meunier isterdim, sakatlık felan bilmem ama standart bir verim alabileceğin adam bu olurdu.

Bakalım Bakasetasi kiminle gecistirecekler

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Bundan önceki 3 transfer sezonunda Doğanla ne yaşadıysak aynını yaşıyoruz arkadaşlar. Tıpkının aynısı. Bir önceki transfer sezonunu hatırlayın. Süreç, bekleyişler, sona yaklaştıkça peşlerine düşülenler ve sonunda kı.ımıza giren yılan. Ve bunu tüm uyarılara tüm tenkitlere rağmen yapıyorlar bakın.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Bize Ravzan Lucescu gibi sistem hocasi gerek..Adam PAOK bile yarisan takim haline getirdi...

zamaninda ismi bizim ile gecmisti..begenmemistik...keske gelseydi...
                      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Açıklama

Futbolcumuz Rayyan Baniya'ya yönelik sosyal medya üzerinden yapılan ırkçı nitelikteki paylaşımı şiddetle kınıyoruz.

Bu tür çirkin saldırıların hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunu vurguluyor ve gereken hukuksal adımların hızlıca atıldığını bildiriyoruz.

Irkçı saldırılara karşı kararlı duruşumuzdan hiçbir zaman taviz vermeyeceğimizi tekrar belirtiyoruz.

Kamuoyuna*duyurulur

Bu takıma,sehire hiç kimse gelmezzzzzzzz

Yorum

• Gençlerin son iki maçının özetini izledim. Zemin, soğuk, motivasyon vs derken bu takım bu sahadan çıkamaz. Minimum iki tane atarlar bize. Kayode-Yatabare-Amilton üçlüsü musallat olur savunmaya.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bize Ravzan Lucescu gibi sistem hocasi gerek..Adam PAOK bile yarisan takim haline getirdi...

zamaninda ismi bizim ile gecmisti..begenmemistik...keske gelseydi...
                            Az yazmadım buraya sene başı, belki de tek ben önermiştim
                            Ama o da daha fazla bütçe ve transfer isteyecektir muhtemelen.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Yine 32 yaşında sakatlık geçmişi sayfa sayfa adama giden bi yönetim.. Zaten genç portekizlileri alabileceklerini düşünmek hayalcilikti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Sezonluk 1.8 m de buna bağlarlar, hayırlı işler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X