Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dogru isim sadi tekelioglu

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkan da hoca da gitsin, tamam gitsin de kim gelecek,
      Başkanlığa aday bile çıkmaz,çıksa bile beğenmediğimiz şimdiki başkanın yarı çapında olmaz.

Hoca kim gelecek,
      Yabancı olmaz diyoruz,yerli alternatifler de ortada,

Her 2 koltuk için de söylüyorum,
      Malesef gelenlerin gidenlerden iyi olma ihtimali % 1 bile değil.

Kalsınlar diye söylemiyorum ama acı gerçek bu.
      Zaten belirtmişsin,kalmaları için söylemiyorum diye ben de,genel olarak söylüyorum.

Hayır gerçeklik bu değil.Bu,tamamen öyle olduğu sanılması için söylenen bir safsata.

Özellikle de başkanlığa aday çıkmaz kısmı kesinlikle realiteden uzak,öyle düşünülmesi ise en çok ed nin işine yarayan kısım.

Öyle ki kimse başkan olmaz,yoksa bu borç başkana kalacak sözünü bile yakın zamanda çürüttük.Bir efsane almış başını gidiyordu.Ateşten gömlek giydi,başkan tüm borcu üstlendi diye.

Eğer siyasi lobiler engel olmazsa şu an bu takıma herkes talip olabilir ed olabildiğine göre.Hatta bu kadar borç gelecek olan başkanın işine dahi gelir.

Çünkü başarısız olması durumunda bahanesi hazırdır.Bu kadar borcu ben yapmadım,kulübe geldiğimizde şu kadar borcumuz vardı deyip işin içinden rahatça sıyrılabilir.

Ed bile kendini garantiye almak için hemen o kadar problem varken ilk olarak kulüp satılamaz satılırsa şu kadar[zaten var olan]çoğunluk gerekli falan maddesi getirerek,kendi koltuğunu daha da sağlama aldı.

Hoca konusunda,gitse kim gelecek konusunda ise;şu an aklı başında herkes bilir ki takımı nenad değil de hiç bir isimi,tecrübesi olmayan biri çalıştırsa o bile 16 maçta en fazla 8 yenilgi alırdı.

Bu şu demek.Her iki maçta bir yeniliyorsun,lige 6.haftadan havlu atmışsın ama yine kendi durumunu,iyi gösterip başkası gelse ne yapabilir ki deniliyor.

Bunun söylenebilmesi için ufak da olsa bir başarı öyküsü olması gerekmez mi.Ama 6 aylık periyot,1.50 lik puan ortalamasında başarı nerde tam olarak.

Bu safsataya inanmamız en çok da rakip takım taraftarlarının işine geliyordur.

Kendileri 2. olmayı başarısız görüp hocalarını yollayıp halen takır takır ligde avrupada yoluna devam ederken, biz ise 6.haftadan havlu attığımız ligde, hocamızı başarılı olarak görüyoruz.

Neyiz biz ahmak mıyız.
      En son Macellan tarafından düzenlendi; 07.10.2023, 16:11.

Yorum

• Bize gelecek hocadan bu yıl şampiyonluk beklemiyoruz artık, bizi Avrupa kupalarına götürsün yeter. Bu durum da gelecek hocanın üzerindeki baskıyı azaltır. Gelecek sezona hazırlamalı takımı.
        En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 07.10.2023, 16:19.

Yorum

• Birilerinin planları tıkır tıkır işliyor, çok iyi ya(!)

Önce maç sonu "Bjelica gitsin, beceremedi, gitmeli..." minvalindeki tüm yorumcu yorumları muhtelif X hesaplarında paylaşılır.

Sonra A. Avcı ismi bir anda yerel/ulusal hesaplarda servis edilir.

Tepkileri azaltmak için hemen sonrasında da Egemen haberleri dolaşıma girer.

Keşke takımı sahada ezdirmemek için de bu kadar kafa yorsalar ve organize olsalar !
          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Yıllardır Ömüre verilen sabır, süre ve paraları düşününce, bizim ne işe yaradığını henüz anlamadığım scout ekibinin yönetime , şu an Ş. Urfasporda oynayan genç 74 numara Mert Çaparı al, hem Abdulkadirin 10/1 parasına oynasın, hem K. Aktürkoğlu etkisi yapsın diyeceğim ama bizimkiler uyurken bir takım bedavaya alır biz nasıl buldunuz diye hayıflanırız demesini beklerim
            En son sethfilo tarafından düzenlendi; 07.10.2023, 16:36.
            Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İho zamanında da aynı şeyler yazılıyordu. Tamam iho gitsin de kim gelecek. Üzerine kaç yönetim değişti. Şampiyon olduk. Bu çapsızdan başkan olmaz Trabzon başkansız kalmaz. Üstelik ağaoğlu gibi bir adam orada duruyor.
              Serdarım Ağaoğlu zaten yıllardır beklediğimiz,olsun istediğimiz bir adamdı, tek isimdi,bi atımlık baruttu, geldi,şampiyon yaptı ve tukaka yaptık yolladık.
              Şimdi var mı böyle bir isim, aklıma gelen Hekimoğlu var başka ben bilmiyorum,varsa bildiğiniz söyleyin.
              Başkansız kalmaz tabi,şimdi de başkansız değiliz
              Gelir bunu aratacak birisi
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dogru isim sadi tekelioglu
                gelmez hayatta gelmez
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gelmez hayatta gelmez

Yorum

• İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zaten belirtmişsin,kalmaları için söylemiyorum diye ben de,genel olarak söylüyorum.

Hayır gerçeklik bu değil.Bu,tamamen öyle olduğu sanılması için söylenen bir safsata.

Özellikle de başkanlığa aday çıkmaz kısmı kesinlikle realiteden uzak,öyle düşünülmesi ise en çok ed nin işine yarayan kısım.

Öyle ki kimse başkan olmaz,yoksa bu borç başkana kalacak sözünü bile yakın zamanda çürüttük.Bir efsane almış başını gidiyordu.Ateşten gömlek giydi,başkan tüm borcu üstlendi diye.

Eğer siyasi lobiler engel olmazsa şu an bu takıma herkes talip olabilir ed olabildiğine göre.Hatta bu kadar borç gelecek olan başkanın işine dahi gelir.

Çünkü başarısız olması durumunda bahanesi hazırdır.Bu kadar borcu ben yapmadım,kulübe geldiğimizde şu kadar borcumuz vardı deyip işin içinden rahatça sıyrılabilir.

Ed bile kendini garantiye almak için hemen o kadar problem varken ilk olarak kulüp satılamaz satılırsa şu kadar[zaten var olan]çoğunluk gerekli falan maddesi getirerek,kendi koltuğunu daha da sağlama aldı.

Hoca konusunda,gitse kim gelecek konusunda ise;şu an aklı başında herkes bilir ki takımı nenad değil de hiç bir isimi,tecrübesi olmayan biri çalıştırsa o bile 16 maçta en fazla 8 yenilgi alırdı.

Bu şu demek.Her iki maçta bir yeniliyorsun,lige 6.haftadan havlu atmışsın ama yine kendi durumunu,iyi gösterip başkası gelse ne yapabilir ki deniliyor.

Bunun söylenebilmesi için ufak da olsa bir başarı öyküsü olması gerekmez mi.Ama 6 aylık periyot,1.50 lik puan ortalamasında başarı nerde tam olarak.

Bu safsataya inanmamız en çok da rakip takım taraftarlarının işine geliyordur.

Kendileri 2. olmayı başarısız görüp hocalarını yollayıp halen takır takır ligde avrupada yoluna devam ederken, biz ise 6.haftadan havlu attığımız ligde, hocamızı başarılı olarak görüyoruz.

Neyiz biz ahmak mıyız.
                    Macellan renktaşım senin safsata dediğin bu kulübün gerçeği,
                    40 seneden sonra seni şampiyon yapan başkan ve hoca şu an taraftarın en nefret ettiği isimlerin başında geliyor.
                    Ağaoğlu da kim? bizi şampiyon yapan Ertuğrul Doğan diyenler bak şimdi ne diyor, A.Avcı nın A sına tahammül yok.
                    Ben konuyu uzatmadan düz mantık konuştum,
                    Ağaoğlundan iyi başkan kim,
                    Avcı dan iyi hoca kim,
                    Kulübün maddi manevi durumunu düşünüp buna ne cevap verirmisin.
                    Hocanın 1.50 puan ortalamasını,
                    Başkanın fesihlerini,sakat Pepe ye verdiği parayı ve onun gibi bir sürü iş bilmezliği savunduğum yok,buraya döksem destan olur,
                    Benim demek istediğim başkanları da öğüttük bitirdik,
                    Yerli hoca adaylarını da,
                    İdeali bulsak bile sabretmeyiz,
                    Mesela ben desem ki Ağaoğlu ve Avcıya sabretmemiz lszım,
                    1000 tane haklı eleştiri gelir şimdi
                    Olay bu
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Fatih Sultan Tekke.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Umut Güneş’i Avcı mı istedi yoksa?
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Avcı olsa direkt Hamsik ayarında adam ister bu takıma. Zaten takımın net eksiği de o. Seviye bir anda ikiye katlar öyle bir oyuncuyla.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Avcı olsa direkt Hamsik ayarında adam ister bu takıma. Zaten takımın net eksiği de o. Seviye bir anda ikiye katlar öyle bir oyuncuyla.
                            hamsik ayarında topçu gelecekse avcı'ya ne gerek var, bende teknik adamlık yaparım, benim başım kel mi ?

mesele ortalama oyunculardan bir sistem takımı kurmak, misal molde hocasının yaptığı gibi
                            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hamsik ayarında topçu gelecekse avcı'ya ne gerek var, bende teknik adamlık yaparım, benim başım kel mi ?

mesele ortalama oyunculardan bir sistem takımı kurmak, misal molde hocasının yaptığı gibi
                              Yav he he

Yorum

• FM oynasan böyle kafana göre takım yonetemezsin. Ulan bir takım sahipsiz olur da bu kadar mı olur ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X