Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    boyata ile ilgili çekincelerimde performansı 3. sırada yer alıyor. birinci sırada sakatlık geçmişi. son 4 yılda neredeyse enkaz halde. gerçi bu sene biraz daha iyi geçmiş sakatlık yönünden. şimdi sakatlık riski yüksek derecede olan üstelik 31 yaşındaki adama bir de bonservis vereceğiz. sadece bu iki kriter bile transfer edilmemesi için yeterli. performansa gelince bildiğim bir kaç scout olumsuz konuştu. ben seyretmeden bir şey diyemeyeceğim.
    3 yıldır Boyata gelecek diyordum gelseydi mutlu olurdum ama bu saatten sonra 3 milyon bonservisle gelecekse benim için yıkım olur. Umarım diğer alacağımız stopere göz dağı veriyoruzdur.

Edit: Ayrıca Boyata B+ klas Edgar ise C klastır
    En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 11.07.2022, 21:06.
    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takım şampiyon olmasa Edgar yaptığı hatalardan dolayı muhtemelen burada Boyata muamelesi görüyor olacaktı. Ama şampiyon olunca Edgar çok değerli oldu.

Edgar kötü oyuncu mu ? Lig standardinda bence kötü değil. Ama daha önce de bir çok defa yazdığım yine yazıyorum. Bence tam bir saatli bomba. Anlamsız yaptığı hatalara örnek olarak en az 10 pozisyon sayarız. Ama ayağının iyi olması ve takımın genel durumunun iyi olması sayesinde o yaptığı hatalar hiçbir zaman gündem olmadı.

Uzun lafın kısası bize Edgar dan çok daha iyisi çok daha dengelisi lazım.

Ve son olarak herkes Hugonun yanına stoper arıyor ama bence uzun vadede Denswill birinci stoper olacak.
      +61

Yorum

• Her stoper hata yapar, her stoper çalım yer, her stoperin abuk subuk pasları olur, Pique gelse o da gol yedirtecek. Biz bunu en aza indirgeyecek bir stoper istiyoruz. Edgar sakar evet ama şampiyonlukta çok önemli katkısı oldu, yeri dolmadı. O yüzden sakatlanmasa bizim için iyi bir stoperdi ama CL seviyesinde yine de sorun yaşardık onunla.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Boyata çöpünü alacağına Ahmet Can oynasin.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İşin enteresan tarafı; bu adam bu kadar kötü, sakat ve 32’ye merdiven dayamışken bizim sözde teklif olan 2.5’a karşı niye 5 istemişler?

Benim anladığım, ilk listedeki 4-5 oyuncu olmayınca yeni listeden 5 oyuncuya birden aynı teklifi vermişiz, artık hangisini tutturursak.

İşin bir diğer garip tarafı ise bize uzun süredir sağ stoper lazım, hazırlık çok yetersiz kaldı, geç kalındı. Marlon’u çözerdin eğer erken davransaydın.

Yorum

• Nereye baksam Boyatayı gömüyor millet
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Çare KABAK!
                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Boyata da yem. Hoca özellikle ayağı klas stoper istiyor. He bana sorarsanız ben Edgar'ın yapacaklarını 3 kat daha iyisini yapacak olan Denayer'e 2,5 verirdim. Ama sanırım hocamız defansın ortasında bir beyin daha istiyor.
                  Katılıyorum. Hocanın Socrates Dergi'deki (Temmuz 2022) röportajında her şey açık.

"Röportaj boyunca sık sık daha esnek bir antrenör olduğunuzdan ve Trabzonspor'un bu sezon birçok farklı oyunu oynayabildiğinden konuştuk. Fakat gelecek sezon Başakşehir ve Beşiktaş'ta gördüğümüz gibi daha çok topa sahip olan, 3-2-5'lerin sayısını sıklaştıran ve toplu oyunda biraz daha ısrar eden bir Abdullah Avcı takımı izleyeceğimizi hissediyorum. Yanılıyor muyum?

Geçen sene bizim yapamadığımız iki şey vardı. Bir tanesi duran oyunda başlamak. Kaleci ile geriden çok fazla başlamadık çünkü stoper mekanizmamız yıpranmıştı ve biz yeterli tekrarı yapacak zamana sahip değildik. Bu sene tekrarları sıklaştıracağız ve doğru stoper mekanizmasını yakalarsak duran oyuna da kaleciyi iyiden iyiye dahil edeceğiz. Bir diğer gelişim göstermek istediğimiz konu ise oyun hızı. Oyun hızını ve düşünce hızını maksimum düzeye getirmeye çalışacağız. Bu parçaları doğru şekilde dizayn edebilirsek, senin de bahsettiğin gibi yeniden daha fazla topa sahip olan, 3-2-5'leri fazlaca koyan, kenarlarda rakibinden her zaman bir fazla olan ve bekstoper arasında iç blok koşularını artıran yapılar deneyeceğiz."

Yorum

• Marlon elden kaçtı Mbemba yahut o ayarda net bir adamla işi bağlamak lazım. Uğurcan giderse vasat biri gelir muhtemelen. Kaleciye çok iş düşürtmeyecek 10 kişi olmalı .
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• 1) Edgar müthis abartiliyor
                      2) Boyota yanlis isim, umarim olmaz
                      Forvete: Tencere Hill
                      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Mbemba ve Marlon konuşulurken birden rota Boyata'ya dönünce taraftarın tepki göstermesi normal.

Sakatlık muhabbeti zaten büyük bir risk ama daha önemlisi Boyata bu zamana kadar konuşulan stoperlerden farklı bir oyuncu, Avcı'nın istediği oyuna uygun değil.

Edgar ile kıyaslanmasını doğru bulmuyorum, tek benzer yönleri sakar olmaları. Marlon'u kaçırmayacaktık.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Hugo - Edgar tandemi benim izledigim en iyi, en uyumlu, en yetenekli stoper tandemiydi. Sertlik ve savunma acisindan Egemen - Glowacki ikilisi daha ustun olsa da genelde Hugo - Edgar tandemi daha ustundu. Ne yazik ki bu ikiliyi sadece bir bucuk sene izleyebildik.

Keske Edgar sakatliktan iyi bir sekilde donebilse de tekrardan kaldigimiz yerden devam edebilsek.
                          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Mesut ozilin maasi yillik ne kadardi ? Simdi fesh edilirken ne verildi ? Hic mi yok Allah korkusu olan isine saygisi olan bunu aciklayacak korkmayan cesur bur adam yaziklar olsun biz iki adam alinca doblo parasi damat deyip kapcuk agizlarini oynatiyorlardi ama ...

Yorum

• İlk olarak OMERYILMAZ_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mesut ozilin maasi yillik ne kadardi ? Simdi fesh edilirken ne verildi ? Hic mi yok Allah korkusu olan isine saygisi olan bunu aciklayacak korkmayan cesur bur adam yaziklar olsun biz iki adam alinca doblo parasi damat deyip kapcuk agizlarini oynatiyorlardi ama ...
                              bu sene bir şampiyonluk daha alıp bunlara çok sağlam bir darbe daha indirirsek artık hiçbir şey fayda etmez.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Edgar gel başla bizi şu ızdıraptan kurtar kardeşim.
                                Baslamasi mümkün degil cünkü SAKAT daha, SAKAT. Eylül öncesi zor diyorlar. Hala Edgar yaziyorsunuz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                                HY67...

Yorum

Yükleniyor...
                                X