Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İrfan can kahvecinin amk. Onu trabzonspora getirenin avradını skym. 20 yıldır şu forumdayım ilk kez küfrediyorun
    küfür yerli yerinde oldu okay ve ozandan ne gördük de üstüne bir de irfan can kahveci alacağız.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• parades,bouange,ogundu,maestro,kalusinzki transfer et

mendy,pedro,lunstram dan para kazan

savis,barisic fesih yap.

elden gelse visca,waka da yolla diyeceğim ama çok maliyetli olur.

ama mesela visca-sarı gibi bir takas olabilirse sakın kaçırma

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok emin olma derim.Sonuçta hocamız da alanyada istenmeyip sıfır cv ile gökten zembile bize inmiş adam
        https://twitter.com/haber_61/status/1786478188727525599
        https://twitter.com/beINSPORTS_TR/st...07379993092481 https://twitter.com/cagankesmen_/sta...06028953104711
        bizde ne yapar birsey diyemem ama kimsenin sifir cv ile geldigi falan yok. 2 sayfa once de benzer muhabbet, kisiler degisiyor ama muhabbet hep ayni.

Futbol takımımızın transfer dönemine ilişkin tüm gelişmelerin değerlendirildiği ve kaynak gösterilmesi kaydı ile paylaşım yapılan forum bölümüdür...
        En son jpositve tarafından düzenlendi; 23.05.2025, 15:05.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizde ne yapar birsey diyemem ama kimsenin sifir cv ile geldigi falan yok. 2 sayfa once de benzer muhabbet, kisiler degisiyor ama muhabbet hep ayni.

https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921939886
          siz Trabzonsporu ne kadar küçümsüyorsunuz

adam Alanyada 1,3 istanbulsporda 1,07 puan ortalaması yaptı toplam 70 maçta.

Bu mudur cv?

Yorum

• yav jrpositive dalga mı geçiyon oglum milletin aklıyla. bu paylaştıgın verilere bakarsak abdullah avcıya trabzon'da allah muamelesi yapmak lazım o zaman. adamın kırmadığı rekor kalmadı

yok abi bu fatih tekke'ye tapanlar ya sağ görüşlüdür yada menzilcidir başka açıklaması yok.

ulan bu camia geçen sene şenol güneş'e avni akerde ana avrat küfür etti. adam yaşayan en büyük ts efsanesi

avcıyı bile rezil rüsva ederek gönderdik. kaldı ki adam son bilmem kaç yılda ts başında en çok kupa kazanan hocalardan birisi

adamcı olmayın oglum trabzonsporlu olun.
            En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 23.05.2025, 14:53.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              siz Trabzonsporu ne kadar küçümsüyorsunuz adam Alanyada 1,3 istanbulsporda 1,07 puan ortalaması yaptı toplam 70 maçta. Bu mudur cv?
              kume dusmeye oynayan takimla kac ortalama tutturacakti. Mevzu elindeki malzemeyi ne derece verimli kullandigi. Alanyada 14. siradaki takimi 6. siraya kadar cikardi kabul etmiyorsun valla birsey demiyorum.
              İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yav jrpositive dalga mı geçiyon oglum milletin aklıyla. bu paylaştıgın verilere bakarsak abdullah avcıya trabzon'da allah muamelesi yapmak lazım o zaman. adamın kırmadığı rekor kalmadı yok abi bu fatih tekke'ye tapanlar ya sağ görüşlüdür yada menzilcidir başka açıklaması yok. ulan bu camia geçen sene şenol güneş'e avni akerde ana avrat küfür etti. adam yaşayan en büyük ts efsanesi avcıyı bile rezil rüsva ederek gönderdik. kaldı ki adam son bilmem kaç yılda ts başında en çok kupa kazanan hocalardan birisi adamcı olmayın oglum trabzonsporlu olun.
              avci ne rekoru kirdi adamci degilim. Zaten dedim ya bizde ne yapar birsey diyemem diye. Salih malkocoglunu stopere koyuyor Sikani oynatmiyor falan bunlari ben de elestiriyorum. Sadece tek itiraz ettigim nokta Alanyada ve Istanbulda yaptigi guzel islerin gormezden gelinmesi. Yoksa belki de bizde basarili olamayacaktir yada baya iyi isler yapar bilemem ileride ne olur.
              En son jpositve tarafından düzenlendi; 23.05.2025, 15:11.

Yorum

kume dusmeye oynayan takimla kac ortalama tutturacakti. Mevzu elindeki malzemeyi ne derece verimli kullandigi. Alanyada 14. siradaki takimi 6. siraya kadar cikardi kabul etmiyorsun valla birsey demiyorum.
                Peki sonrası ?

Yeni sezona Tekke ile başlayan Alanyaspor 11 haftada 10 puan toplayabildi.. takımı toparlayamayınca küme düşme potasında iken "Başarısızlığı kabul etmek lazım" dedi ve ayrıldı..

Neyse..

Kendisini ispat etmek için mükemmel bir fırsat yakaladı.. taraftar çok istedi bende aynı şekilde..

Ben tekke den ümidim yok.. ancak yine de transfer sezonunu beklemeyi tercih ediyorum..

Kimleri isteyecek kimleri aldırabilecek.. kendi kurduğu takımla neler yapabilecek, bekleyip göreceğiz..

Nasıl olsa Trabzonspor; yönetimimiz sayesinde deneme tahtası oldu..deneyelim efendim..
                En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 23.05.2025, 15:27.
                Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Fatih Tekke'yi eleştirenlerin çoğu bu takımı kuranın bu takımı ne halde bıraktığını, sonrasında devralan efsanemizin ne şekilde devam ettiğini unutuyor. Bu oyunculardan hiçbir şey olmaz beyler boşa uzatmayın. Fatih Tekke de bazı konularda saçmaladı hayal kırıklığına uğrattı ama önümüzdeki sene sonuna kadar kredisi var, o da en az. 3 ayda bir teknik direktör değiştirilmez.

Yorum

Böyle kıyasları sevmiyorum ama bu durumda;

Transfer yasaklı, ikinci lig kadrolu Samsun'un hocasının... Zor durumda Kayseri'ye gelen, "Ligi bilmiyorun" bahanesine sığınmayan yabancı hocanın heykelini dikmeliler!
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onuachu için 6.5 milyon euro+ Göztepe'ye Salih kiralık+ Arda kiralık +Draguş bonservisi ile deniliyor bakalım.
                      Bu teklifi yapan kulübü Katarlılara satmak isteyen bir vatan hainidir,Trabzon düşmanıdır.

Ulan dünyanın en iyi santraforlarından olan İcardi 30 yaşında iken 10 milyon euroya Gs ye gitmiş.

Onuachu 31 yaşına giriyor.Sözleşmesi 1 yıl sonra bitecek.Hiçbir zaman dünya çapında bir oyuncu olmadı.Kalkıp da böyle bir adama bu parayı vermek net salaklıktır.Onuachunun bu şartlarda ederi maks. 3.5 milyon euro olmalıdır.

Yorum

• inşallah onuachu sevdasından vazgeçerler çünkü bize sadece bonservis maliyeti en az 6-7 milyon gerek yok.

gitsinler kuzey ülkelerinden biraz fizikli bir adam getirsinler her türlü iş yapar zaten.

forvet alacağıma 8 numara alırım sadece daha iyi.
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor, Bodrumspor'un sağ bek oyuncusu 21 yaşında ki Ege Bilsel ile ilgileniyor.
                          boş iş. ege bilsel kim Trabzonsporda oynayacak. bu tip dallamalara şans verene kadar kendi gençlerimize verelim

Yorum

• irfan can kahveci'ye ettiğim küfürler niye silindi acaba ilginç

Yorum

• Niye silinmesin küfür mü okuyacak insanlar burada, forum burası

Yorum

• İrfan can iş yapar fenerin istemedigi çoğu futbolcuyu alırım. İyi oyuncular Ünal Karaman'ı getiririm . Uefayi bile alırız. Ama fatih ile olmaz.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X