Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    A kalite adam alamayacaksan yalandan alma. Sezon sonu bakarsın
    Sezon sonu da 10 milyon euro isteyecekler.Adamlar enayi değil Genç oyuncuyu niye bıraksınlar bize.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek kaliteli isimler var onlar olabilir belki.Pasalic olabilir belki.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bonservis ve maaşına göre idare eder bi oyuncu ama 11 lik adam değil yedekte umut yerine alındığını düşünüyorum.

nedense hala 8 numara beklentim var bu geceye kadar yani olmalı şart
      Bizim yedeğe adam alma lüksümüz yok

Yorum

• Hem siyahi hem Fransız hem de soyadı italyan
        Kesin is yapar

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          8 numaradan beklediğim şeyler

Topu aldı, ileri sürdü, iyi pas verdi.
          Topu alırken iyi döndü rakibi oyundan düşürdü, oyunu açacak pası verdi.
          Topu sürdü, panik yapmadı ve doğru anda ayağından çıkardı.
          Top rakip savunmadan gelirken, düzgün kontrol ve doğru pas(illa geri olmayanlardan)
          Topu aldı, rakibi üstüne çekti, nokta pas attı
          Yayda doğru pozisyonda bekledi, atağı kaleye isabetli şutla bitirdi.
          Ters kademede rakip merkez orta sahayı kaçırmadı, tehlike anında doğru yerdeydi.
          10 numara geri geldiğinde suratına s.git 10 metre öteye kanser etme beni dedi.
          Kenar ataklarında araya sızarak savunmayı deldi ve orta yaptı.

Folcarelli bunların 3 tanesini gerçekleştirsin, sağlam g.t oldum derim.
          Çok şey istiyorsun.Beklentilerini düşür yoksa üzülürsün ))

Yorum

• Trabzonspor tarihinin gördüğü en beceriksiz en yeteneksiz en vizyonsuz en futboldan anlamayan, kayınpeder parasıyla zengin olmuş başkanı..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Adam Trabzona inmis burda resmini paylasan yok

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• 2.3 Umut, 5 Eren 7-7.5 milyon nakit para geldi. Ula alın birini o kadar mı düştük gerçekten?

Yorum

• Transfer dönemi öncesinde sol bekte Eren, Barisic, Arif ve Denswil'i de sayarsak üç buçuk oyuncumuz vardı.

Şimdi sağ kanat kırması Mustafa'yla Arif var.

İleriye bakalım:

Banza
                  Sikan
                  Zubkov
                  Visca
                  Nwakaeme
                  Gitmezse Dragus
                  Enis

Süleyman sorulunca Avcı demişti ya, "O pozisyonda oynayabilecek yedi sekiz oyuncumuz var" demişti.

Aynı kafasızlıkla devam...
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 11.02.2025, 19:49.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• As kadron için yeterli görmediğim iki topçudan 7.5 milyon para kazandın. Nerden baksan ticari bir başarıdır. Ancak sezon başı ilk alınmalı denilen stoper ve pasör merkezi alamadın. Nereden baksan transfer başarısızlığıdır.

Umarım bir sürpriz yaparlar.

Yorum

• ben bu adama negatif değilim. bizim kadromuzda bu profilde bir oyuncu yok. topla mesafe katedebilen, defansın dengesini bozan stili var, mücadele yönü de gayet iyi. topla katettikten sonra karar verme mekanizmasını düzeltirse bu adamı çok severiz bence

Yorum

• Transfer sezonunu özet geçmek gerekirse;

Sikan; oyuncu belli bir kaliteye ve potansiyele sahip bir isim. Fakat bonservisine 6 milyon değil 4 milyon, maaşı ise 1 milyon euro değil 700 bin euro seviyesinde olmalıydı. Yönetimin kendi standardı için pozitif bir transfer.

Zubkov; bu transfer sezonunun kalitesi ve vaad ettikleri ile en net ismi. Buradaki sorun ise 29 yaşa bağlanan bonservis. 26 yaşında olsa 6 milyon euroyu normal karşılayabilirdik. Maaşı da yine Ertuğrul tarifesi ile 1.4 milyon euro. Olması gerekenin en az 400 bin euro fazlası. Tartışmalı maliyeti negatif sadece sahaya bakarsak oyna devam diyebileceğimiz türden bir transfer.

Mustafa Eskihellaç: rotasyon için ideal olduğu zaten aşikardı. İlk maçında da gayet iyi bir performans sergileyerek bu takımda sırıtmayacağını gösterdi. Yine tek sorun 3 aylık sözleşmesi kalmış oyuncuya ödenen 350 bin euro bonservis ve 750 bin euro'luk maaş. Burada da yine ödenmesi gerekenden yüzde 30 fazlası ödenmiş her transferde olduğu gibi.

Falcorelli: Gereksiz kere gereksiz bir iş. İlk 11 desen değil, potansiyel desen değil, maliyeti desen yine Ertuğrul tarifesi. Bomboş iş.

Bu transfer döneminin gerçek anlamda artısı giden oyuncular oldu. Eren'den ve Umut Güneş'den alınan bonservisler oldukça iyi. Keşke becerilip Umut Bozok ve Bardhi için de üç beş kuruş alınabilseydi. Trezeguet için alınan komik bonservis bedeli de eksi yazan başka bir konu. Serkan Asan'ın kiralık yerine bonservisiyle gönderilmesi, Denswill'den en az zararla çıkmayı başarabilmek de olması gerekenlerdi.

Yönetimin kendi standardı için çok yukarıda, gerçek bir değerlendirme yapıldığında ise ortalama bir transfer dönemi.

Ölümü gören taraftar için güzel bir sıtma deneyimi.
                        En son must61 tarafından düzenlendi; 11.02.2025, 20:04.
                        #Dik oyna

Yorum

• sabahtan beri cevap bulamadığım bir soru var. biz bu folcarelli'yi niye aldık?

hem beden dili hem oyun tarzı olarak telaşlı, dağınık böyle bir oyuncu belki mücadele gücüyle rakibi bozar da bizim oyunun merkezinde ihtiyacımız, en büyük eksikliğimiz olgun bir oyun aklı değil miydi?

burada herkesin 8 numara diye kısalttığı oyuncudan benim anladığım:

- geriden oyun kurulumunda sorumluluk alacak, hücuma yön verecek,
                          - maçın gidişi ve skoruna göre takımın temposunu doğru ayarlayabilecek,
                          - topu alışı, çevre kontrolü, dönüşü ve toptan çıkışı ile uygulama ve tercih hatasında bulunmayacak
                          - tecrübesi ve/veya aldığı sorumluluğu yerine getirme iştahıyla takıma örnek olacak

niteliklerde ya da potansiyelde bir oyuncu bizim takımın ihtiyacı.

vallahi şu antalya'daki herif alınsaydı bu kadar umutsuz olmazdım. en azından çift ayaklı, uzunu da kısayı da doğru oynayabilen, görece soğuk kanlı bir oyuncuda aradığımız 8'i ikame edebilecek potansiyel görmüşlerdir diyeceğim. bu folcarelli'de bunların hiçbiri yok. eksik demiyorum, bildiğiniz yok. bambaşka bir oyuncu bu. biz bu adamı niye aldık hakikaten?
                          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Uzun zamandir yazmiyorum ve en son Sadri Sener'i savunma hissine kapilmistim, simdi aynisini mevcut baskanda görüyorum.

Bakiyorum, sallayan sallayana. Terbiyesizlik üst seviyede. Adamin kilosuyla dalga gecenler, tarihin en becereksizi diyenler, zenginligini sanki hirsizliga borcluymus gibi davrananlar ve türlüce hakaret edenler vs.

Kendinizi Barcelona mi saniyorsunuz?

Biri cikmis diyor, Avrupa'daki takimlar 1 milyon € altinda oyuncular buluyor diye. Tamam da, adam Avrupa'da yasamak icin onu kabul ediyor, Bundesliga'ya kapak atmak icin kabul ediyor. Sana ayni oyuncu niye gelsin? Sen 2-3-4 kati fazla verirsen anca gelir. Ülkenin durumu belli, ülkenin futbol lig kalitesi belli, ve Trabzon gibi bir sehirdesin. Ne bekliyorsunuz?

FM oynamayla olmuyor. Ayrica vizyonsuz dediginiz baskan transferleri kendisi yapmiyor ki. Teknik ekibin ve scout ekibin ortak anlastiklarini almaya calisiyor. Vizyonsuzluk varsa bu ikisinde, adamin ne sucu var?

Bu takimin sahibi Araplar degil, sonsuz bir para kaynagimiz mi var?

Söz verdigi üzere borclari kapatsin, gelir kapisi yaratsin, isterse takim 10 yil daha sampiyon olmasin. 2-3 transfer daha olsa ne olur, olmasa ne olur.

Ha, elestirecegim bir nokta ise oyuncu satislarinda veya fesihlerinde. O konuda basarisizlar ama hayret, 1 milyon € etmeyecek Eren'i 5'e nasil satmislar, o da ayri bir konu.

Mendy'yi de 10 üzerinde teklif varsa göndersinler hemen, bir daha o paralari göremeyiz. Mendy elimizde kaldi, sezon sonu 5 milyona gider bir yere.

Ben yapilan transferleri orta buluyorum, ne tarihin en iyi transferlerini gerceklestirdiler, ne de en kötülerini. Ederinden biraz fazla verdigimiz dogru ama o da bizim gibi bir takim icin normal. Baska türlü gelmiyor oyuncular.

NBA izleyenler bilir. Oradaki takimlar 1-3 yil sampiyonluk kapisi aralamak icin 5-10 yil "tanking" yapiyorlar. Bizim para gücümüz belli, biz araliklarla maddi yükten kurtulmak icin bir kac sezonu feda etmemiz gerekir. Veya Araplara satalim takimi ki o da mümkün degil. O yüzden bu kadar karamsar olmaya gerek yok, bu kadar sabah aksam felaket tellalligi yapmaya gerek yok.

Her sene sampiyonluga oynayacagiz diye yola cikiyoruz ama gercekci olmak lazim. Dünyadaki neredeyse bütün büyük kulüplerin büyük kulüp olmasinin nedeni var oldugu sehirde yatiyor. Yani bulundugun sehrin alim gücüne orantili basarili oluyorsun genelde. Bizim Istanbul ile bu sekilde basacikabiliyor olmamiz bile bir mucize. Cografya kaderindir. Bunu unutmamak lazim.

"Onu alalim, bunu alalim" diyenler bu noktayi hic dikkate almiyorlar. Kimi isterseniz isteyin, sizin aklinizdaki fiyata o futbolcular buraya gelmez. Bu kadar basit. Yani bastan olmayacak bir istekte bulunuyorsunuz, sonra olmayinca da kiziyorsunuz. Sorun kendinizde. Kimi baskan yaparsaniz yapin, bu durumdan muaf olamayacak. En ideal baskani getirin, 1 yil sonra ona da söveceksiniz cünkü hemen hepsi ucuza olsun istiyorsunuz. Yok öyle bir dünya.

Biraz saygi, biraz vicdanli olun. Bence bu baskan elinden geleni yapmaya calisiyor, ben begeniyorum kendisini. Beni de lincleyebilirsiniz, sorun degil.

Saygilar.
                              En son cerasus tarafından düzenlendi; 11.02.2025, 20:23.

Yorum

• Tunahan ergül, çorumda gayet güzel işler yapıyor. Takip edilmeli

Yorum

Yükleniyor...
                                X