Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abdulkadirin kendisi ile konuştuğum için hem isterim gelmesini hem de istemem. Böyle sessiz adamı her hafta ezmek için bekleyen bir taraftar topluluğu olacaktır.

Ertugrul Doğan'a hiç bir yerde inanmayıp sadece Abdülkadir konusunda inanmak da Abdülkadir sevmedikleri içindir.

Yoksa Ertugrul Doğanın ekonomi isleri hariç doğru bir hamlesi çok az.

Fotospor yapmış haberi, haber 61 her hafta yapıyor. Para felan alıyorlardir bu haberleri yapmak için, çocuk konuşmadık ca hepsi çocuğa sallıyor.

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Okuduğunuzu anlamama gibi bir durumuz mevcut sanırım. Cümlem tam olarak " Eğer böyle bir durum varsa mümkünse takımın kapısından girmesin " şeklindeydi . Yani cümleden de anlayabileceğiniz üzere koşula bağlı bir anlam var orada .

Trabzon ve Trabzonsporluluk ile ilgili bahsedilen tutumdan dolayı , serkan ve hüseyin senelerdir bu takımda . Bu adamlar başka bir yerin menşeine sahip olsalardı takımdan çoktan gönderilmişlerdi . Bunu siz de en az benim kadar iyi biliyorsunuz. Gözümün önünde örnekler varken , olaya bu şekilde yaklaşmam da gayet doğal diye düşünüyorum.

Potansiyel dediğimiz şeyin , futbolcunun gençlik yıllarında gelecek yıllar için vaat ettiği şeyler olduğunu düşünürsek Abdülkadir ' i bu şekilde değerlendirmemeliyiz artık . Zira kendisi 25 yaşında bir futbolcudur. Dediğiniz gibi eksi ve artı yönleri vardır. Bu kısım tartışılmaz bir husustur ancak , takımın en çok ona ihtiyacı olduğu anda gitmek istemesi de önümüzde durmaktadır. Tekrar söylemek isterim ki , Cihan Çanak ismi Abdülkadir Ömür kontenjanından takıma katılmıştır. Kendisinin potansiyeli de mevcutken bu genç arkadaşın önünü kapayacak herhangi bir hamlenin yapılmasını çok da doğru bulmuyorum . Çünkü ikisi de aynı mevkii de oynamaktadır. Cihan yedekte beklerken , aynı bölgelerde oynayan Abdülkadir Ömür ' ün kadroya katılması , o bölgedeki süreden ya birinin faydalanmasına ya da sürelerin yarıya bölünmesine sebebiyet verecektir.

Kendisi Avrupa ' da oynamak istediği için , Trabzonspor kulübünden küçük bir takıma gitmiştir. Dolayısı ile Avrupa ' nın başka takımlarında devam etmesi daha doğru olacaktır. Takımın son yıllarda yaptığı , gönderileni geri al şeklindeki transferlerin hemen hemen hiç biri istenen sonucu vermemiştir. Giderken dahi eleştirilen ismin , getirilmesinin doğru olacağını düşünmüyorum.

Ki bunları size , geçmiş mesajlarımdan da göreceğiniz üzere Abdülkadir Ömür ismini forumda en çok savunan kişilerden biri olarak söylüyorum .
      Panik yapma sakince yaz da okuyalım ne yazdığını, ne yazdığın zor okunuyor. Okuduğumu anlamakta zorlanmıyorum ama şu yazılanı okumak biraz zor evet, klavyeni mi düzeltiyorsun ne yapıyorsan yap da yazdıkların okunacak hâle gelsin önce.

Zahmet edip cevap olarak yazdığınız şu yazıyı bile makul bir süre içinde okunaklı hâle getirmiyorsanız muhatap alınmaya değer pek bir şey söylemiyorsunuz demektir. Ancak şu kadarını söyleyeceğim, E.D. gibi camiada transfer konusunda ve söylemleriyle sıkça eleştirilen birine dayandırılarak emin olmadığınızı ifade ettiğiniz bir "haber/söylenti"yle ve üstelik bu haber/söylentiye konu taraflardan zan altında bırakılan kişinin hiçbir görüşüne, düşüncesine önem vermeden, gerek görmeden konuya giriş yapmanız futbolcuyla ilgili zannınıza dair fikir veriyor. Eğer aksi bir düşüncedeyseniz bunu öncelikle ifade etmeniz gerekirdi, bu da demek oluyor ki muhatabınız niyetinizden farklı bir durum algılamışsa burada siz ifade noktasında sorunlu davranmış oluyorsunuz.

Potansiyel meselesinde yanlış "düşünüyorsunuz" ve Abdülkadir henüz 25 yaşında.

TDK, Potansiyel :

1. sıfat Gizli kalmış, henüz varlığı ortaya çıkmamış olan; gizil:
      "Bu kişi bizim için birden potansiyel bir tehlike oldu." - Osman Aysu

2. sıfat Gelecekte oluşması, gelişmesi mümkün olan:
      "Ancak, potansiyel müşterinin psikolojisi incelenmediği sürece bunu başarmak mümkün değildir." - Mustafa Kemal Koca

3. sıfat Kullanılmaya hazır (güç, yetenek).

4. isim, fizik > gizil güç.

Kaynak : https://sozluk.gov.tr/

Serkan, Hüseyin vs. konuyla ilgisiz örneksemelere gitmişsiniz ama bu özensiz yazıya bu kadar cevap yeterli.
      En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 14.01.2025, 13:04.
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abdulkadir ömür çocuk lan çocuk

Baskıyı kaldıramadı vb her neyse

Hemen asmalar, kesmeler, kapıdan girmesinler

Boş yapıyorsunuz aga, Babalar çocuklar hata yapsada küsmez

Erto gibi boş beleş ağalık yapmayın Trabzonspor ego yeri degil
        Ağzına sağlık biri benim için de kapının önüne koyduk dese(ed den bahsediyorum)bir daha o kişi baştayken kulübün tesislerine ayak basmazdım.Sen adamı aşağıla sonra rakip takımlara giderse (karaktersizlikle) suçla.Bu düpedüz avam kafası,ed ve dostları sever böyle şeyleri.

Bu arada bir de güneşle birlikte onu görmek isterdim,hem yerli hem de şu an chama birşey olsa onu yedekleyecek oyuncumuz yok.Çok iyi biliyoruz ki waka ve visca olmayınca topu alıp 90 dk boyunca rakip ceza alanı dışında aptal aptal dolaşıp bir türlü içeri giremiyoruz.Ön bölgeye hareket getireceğini düşünüyorum... Avcının yan pas geri pas orta gol sisteminde,bu boyla parlamaması normal.Bonservisi yoksa yada cuzi miktarsa asla zarar edeceğin bir transfer olmaz bizim için.Boklandığı gibi de değil.Burada yazılanlara bakacak olursak daha iki üç maç öncesi banza vs futbolcu bile değildi,şimdi bonservisi alınsın deniliyor.
        En son Macellan tarafından düzenlendi; 14.01.2025, 12:03.

Yorum

• Ömür'le ilgili gelişme nedir bilmiyorum ama giderken en fazla bir sene sonra geri döner demiştim.Onu az çok tanıyorsak bu tip kişilikler kendi çevresinin ve kültürünün dışında uzun süre kalamazlar,adapte olamazlar.Hele İngiltere gibi bambaşka bir kültürde mümkün değil.Muhtemelen en geç yazın Türkiye'ye geri döner.Favorim gs,plase bjk, sürpriz Başakşehir,sürprizin sürprizi Eyüpspor.Şu anda fb asbaşkanının takımında oynuyor,oraya gider mi?Bence hayır.Giresun'a maça giden takım otobüsüne yol üstünde ilçede belediye otobüs durağından binen birisi fb'ye gidecek kadar profesyonel düşünemez,böyle bir karar alamaz.Bize gelir mi?Diğer sebeplerden bağımsız olarak gittiği zamanki durumuna düşer,fazla da bir şey veremez.Olmaz yani.
          En son Larking tarafından düzenlendi; 14.01.2025, 12:24.
          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kimi kastediyorsun ? Benim yazdığıma istinaden söylüyorsan Yusuf Y. hakkında yazın çıkan söylentilere/haberlere istinaden hangi görüşü belirttiğime bak, sonra adını bir daha kontrol etme ihtiyacı hissedebilirsin. Yok ona istinaden söylemiyorsan bu sayfalarda şu an için Abdülkadir Ömür'ün dönmesi önerisiyle ilgili başka bir yazı, haber göremedim. Ama birçok kişinin benzer görüşte olduğunu da tahmin edebiliyorum. Nedir bu kadar radikal Abdülkadir Ömür tahammülsüzlüğü, rahatsızlığı, haklı eleştiriler bir tarafa bu seviye radikal tepkileri fazla abartılı buluyorum. Bir siz biliyorsunuz futbolu yahu.
            Ben çıkan Abdülkadir haberlerine istinaden dedim Tek bilgi kaynağımız burası değil twitterda ve diğerlerinde öyle haberler dolanıyor bir tanesi de gazeteye yansıdı zaten.

Kime ne tahammülü edeceğimi ben bilirim ayrıca. Abdülkadir ilk çıkış yaptığı sezonu hariç zaten geçirdiği sakatlıklar nedeniyle Trabzonspor seviyesinin çok aşağısındaydı şampiyonluk sezonu da parladığı 6-7 maç hariç bir katkısını göremedik. Israrcı bir şekilde takımdan ayrılmak istemesi kendisinin yaptığı en büyük iyiliktir tekrar geri alarak safra taşımanın bir alemi yok.

Aksi görüşte faydalı olacağını düşünenleri de bir sen iyi biliyorsun diye etiketlemeden dinlerim sorun yok ama ben gelmesini istemiyorum.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben çıkan Abdülkadir haberlerine istinaden dedim Tek bilgi kaynağımız burası değil twitterda ve diğerlerinde öyle haberler dolanıyor bir tanesi de gazeteye yansıdı zaten.

Kime ne tahammülü edeceğimi ben bilirim ayrıca. Abdülkadir ilk çıkış yaptığı sezonu hariç zaten geçirdiği sakatlıklar nedeniyle Trabzonspor seviyesinin çok aşağısındaydı şampiyonluk sezonu da parladığı 6-7 maç hariç bir katkısını göremedik. Israrcı bir şekilde takımdan ayrılmak istemesi kendisinin yaptığı en büyük iyiliktir tekrar geri alarak safra taşımanın bir alemi yok.

Aksi görüşte faydalı olacağını düşünenleri de bir sen iyi biliyorsun diye etiketlemeden dinlerim sorun yok ama ben gelmesini istemiyorum.

Tebessümle okudum.

Anlıyorsunuz yazılanı da işte... Böylesi daha kolay geliyor demek ki.
              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tebessümle okudum.

Anlıyorsunuz yazılanı da işte... Böylesi daha kolay geliyor demek ki.
                Aynen, kafa konforumu bozmuyorum huzurumu da
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Abdulkadir Allah yakin bize uzak dursun.
                  Cocuk degil 26 yasina geldi.
                  Hicbir gelisme ok olmazda artik.
                  Nereye giyorsa gitsin artik.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Transferi bu hafta bitirmemiz lazım, haftaya bay geçiyoruz, mini bir kamp gibi olacak. Ondan sonra lige yeni başlamış gibi oluruz. Eğer rüzgarı arkamıza almak istiyorsak bu şart.

Yorum

• Transferde yapılan en büyük yanlışlardan birisi, bir oyuncu parasına üç oyuncu almaya çalışmak.Ama sonra aldığın üç oyuncudan o bir oyuncu katkısı alamıyorsun.Bu sezondan örnek verelim. Barisic,Lundstram ve Savic'e ödenen para ile sana seviye atlatacak bir 8 numara alabilirdin.Bazı oyuncular ve mevkiler sana sınıf atlatır,parayı oraya yatır.Aynı paraya daha çok şey almaya çalışma,market alışverişi değil bu.Şu anda Hamsik 32 yaşına dönse masaya koy 3-4 M.Euro. O zaman Eren ve Arif sol bek rotasyonu ile de şampiyon olursun.İsmail ve Puchacz rotasyonu ile oldun çünkü.Bizim ligimizde takım değil,takımda fark yaratan birkaç oyuncu şampiyon yapıyor.Tüm takımın uçup,kaçması gerekmiyor.
                      En son Larking tarafından düzenlendi; 14.01.2025, 13:27.
                      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Abdülkadir in bu takıma verecegi hiçbir şey yok en iyi sezonu 7 gol 8 asist cham henüz İlk yarıda 4 gol 7 asist e ulaştı ki en az 6 7 maç İlk 11 de yoktu sağ kanat ta asla oynayamıyor 8 numara için fazla zayıf yıllardır gelişme de yok hala daha topa sert vuramiyor burası trabzonspor hayır kurumu değil ihtiyacımız olmayan birini alamayız stoper sol bek santrfor kanat 8 numara almanın derdine duselim

Yorum

• Trabzonspor apresentou uma proposta de €2,5 milhões, que terá sido recusada pela SAD, que aponta para os €3 milhões; nigeriano é nome forte para substituir Evren Eren Elmali, a caminho do Galatasaray, e quer abraçar nova aventura

Portekiz basınıa göre Onyemaechi için, 2,5 M Euro teklif etmişiz ama 3,0 M Euro istemişler.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kümeye oynuyoruz. Transfer dönemi başladı. Daha ilk gün transfer haberi gelmesi gerekirken ortada hiç bir şey yok. Çünkü biz hazırlık yok. Çünkü umurlarında değil. 2. yarı kümdeki rakiplerimiz çok daha agresif olacak. Biz bu kadro ile daha çok tansiyon yaşarız.

Yorum

• Bas parayı Braga'dan Ricardo Horta'yı al Rafa etkisi alırız. Braga bu sefer bırakabilir. Oyuncuyu da Banza üzerinden ikna et. Öyle bir potansiyel alabileceğimiz yıldız oyuncuya ihtiyacımız var.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                https://www.abola.pt/futebol/noticia...11315041069198

Portekiz basınıa göre Onyemaechi için, 2,5 M Euro teklif etmişiz ama 3,0 M Euro istemişler.
                                Oğuzum onlar da bizim basını kaynak gösterip haber yapmadılarsa arada büyük bi fark yok bu iş olur, ortada buluşalım, 2.750 fena bi rakam değil. Yaşı, potansiyeli, fiziği derken ben razıyım bu uşağa.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Yükleniyor...
                                X