Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamın tipi stopere benziyor yav. Hırslı psikopat bi tipi var ama boyu kısa. İdeal stoper boyundan 6-7 cm kısa. Sorun yaratabilir bilmiyorum. Onun dışında dövüşecek bi tipi var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
oyuncuyu tanımıyorum
tanıyorum diyenlerin birkaç yorumuna denk geldim
aradığımız adam değil gibi
görüntüsü de aha stoper dedirtmedi bana
görüntüyle topçu mu bakılır denmesin
sahadaki ruhsuzluktan, alınan stoperlerin çelimsizlikten sonra ilk bakılacak yerhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Transfer Dosyası - 16 -
Paredesi isterim. Bize hem iyi topçu hem de biraz rakip için puşt bi adam lazım. Bu tam odur. Arjantin maçında yedek kulübesine şut çeken buydu sanırım
İyi bakalım seneye trtde izleriz maçları
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 06.01.2025, 00:10.
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Futboldan anlamiyorlar nasil trabsfer yapacaklar
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://x.com/sc4field1/status/18759...Ye5Lag7-SYoUWA
Nerden nereye be kardeşim. Adamın arkasına pas atan Lundstram topla alakası olmayan Ozan..
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParedesi isterim. Bize hem iyi topçu hem de biraz rakip için puşt bi adam lazım. Bu tam odur. Arjantin maçında yedek kulübesine şut çeken buydu sanırım
İyi bakalım seneye trtde izleriz maçları
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
EditEn son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 06.01.2025, 10:01.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Erdal Hoş'un sızdırdığı bilginin büyütülmesi gerekiyor. Ya isim versin şu yöneticiydi bunu diyen desin, biz de istifasını isteyelim ya da kulüp resmi ağızdan açıklama yapsın bu adam yalancıdır vs. diye
Yorum
-
Şu anki Trabzonspor başkanının düşünce yapısını az çok biliyorsak, transfer yapılmayacağı yönündeki haberler bana pek gerçekçi gelmiyor.Birkaç isim alıp,gündemi değiştirme taktiğini uygulaması kesin gibi.
Bana kalırsa transfer yapılıp lig 6.bitirileceğine,hiç yapılmayıp 14.bitirmek daha iyi.Sezon başında 13-14 oyuncu alınarak kurulan takım ve gelinen nokta ortadayken, bu yönetimden ara transferde akil bir transfer politikası beklemek biraz safane olur.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
Yorum