Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu adamın tipi stopere benziyor yav. Hırslı psikopat bi tipi var ama boyu kısa. İdeal stoper boyundan 6-7 cm kısa. Sorun yaratabilir bilmiyorum. Onun dışında dövüşecek bi tipi var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      bilemedim
      oyuncuyu tanımıyorum
      tanıyorum diyenlerin birkaç yorumuna denk geldim
      aradığımız adam değil gibi
      görüntüsü de aha stoper dedirtmedi bana
      görüntüyle topçu mu bakılır denmesin
      sahadaki ruhsuzluktan, alınan stoperlerin çelimsizlikten sonra ilk bakılacak yer
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Nerden nereye be kardeşim. Adamın arkasına pas atan Lundstram topla alakası olmayan Ozan..

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Paredesi isterim. Bize hem iyi topçu hem de biraz rakip için puşt bi adam lazım. Bu tam odur. Arjantin maçında yedek kulübesine şut çeken buydu sanırım

İyi bakalım seneye trtde izleriz maçları

En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 06.01.2025, 00:10.

Yorum

• “Beşiktaş için canımı veririm.”
            —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yapmasinlar.. bu kafayla kimi alacaklar?? Allah Askina 3 yilda bu beceriksizler kimleri aldi???
              Futboldan anlamiyorlar nasil trabsfer yapacaklar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

O bazi yoneticiler defolup gitsin ozaman bu takim birak super lig de 2 lig de tutunamaz. Eski taraftat olsa bunlari doğduklarına pisman ederdi
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

https://x.com/sc4field1/status/18759...Ye5Lag7-SYoUWA

Nerden nereye be kardeşim. Adamın arkasına pas atan Lundstram topla alakası olmayan Ozan..

Bırakın bizi Türkiye’ye bir daha Hamsik gibi pasör ve oyun kurucu gelmez. Adamın sadece kilit paslarına editler yapılıyor ama sayamayacağımız kadar da asist pası var. Adamın her pası iki adım sonrasını rahatlatan, oyunu açıp yönlendiren hamleler.

Yorum

Paredesi isterim. Bize hem iyi topçu hem de biraz rakip için puşt bi adam lazım. Bu tam odur. Arjantin maçında yedek kulübesine şut çeken buydu sanırım

İyi bakalım seneye trtde izleriz maçları

Aynen. Parades bu sene maç kaçırmış mı diye bakarken artem dvbyk’yi gördüm. Romada 5 gol 3 asist. Şu adamı becerip alamamak tam bize göre bir iş. Transferiyle kesin başımızdaki donbili ilgilenmiştir. Dokunduğu yeri kurutuyor uğursuz

Yorum

Kendileri mi sahaya çıkacaklarmış

Yorum

Geleceği ve gidişatı hesap edersek mantıklı zira kadro bir alt kümede iş yapar burası için yetersiz olsa da.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bu Erdal Hoş'un sızdırdığı bilginin büyütülmesi gerekiyor. Ya isim versin şu yöneticiydi bunu diyen desin, biz de istifasını isteyelim ya da kulüp resmi ağızdan açıklama yapsın bu adam yalancıdır vs. diye

Yorum

• Edit
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 06.01.2025, 10:01.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu Erdal Hoş'un sızdırdığı bilginin büyütülmesi gerekiyor. Ya isim versin şu yöneticiydi bunu diyen desin, biz de istifasını isteyelim ya da kulüp resmi ağızdan açıklama yapsın bu adam yalancıdır vs. diye
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şu anki Trabzonspor başkanının düşünce yapısını az çok biliyorsak, transfer yapılmayacağı yönündeki haberler bana pek gerçekçi gelmiyor.Birkaç isim alıp,gündemi değiştirme taktiğini uygulaması kesin gibi.

Bana kalırsa transfer yapılıp lig 6.bitirileceğine,hiç yapılmayıp 14.bitirmek daha iyi.Sezon başında 13-14 oyuncu alınarak kurulan takım ve gelinen nokta ortadayken, bu yönetimden ara transferde akil bir transfer politikası beklemek biraz safane olur.
                                DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

Yükleniyor...
                                X