Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Manaj bizim işimize yarayabilecek stilde bir oyuncu, rakip alana yerleşme ve top tutma sıkıntılarımızdan dolayı çok maç kaybettik.
    Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cadiz'e mi ne gitti hatta. Diyorlardı bize gelmek için kulüp başkanının odasını basmış diye
      Aynen
      Bertone yazdım o değil, ama ona benzer ismi vardı
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cadiz'e mi ne gitti hatta. Diyorlardı bize gelmek için kulüp başkanının odasını basmış diye
        ahahahaha kimmiş bu acayip merak ettim
        Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynen
          Bertone yazdım o değil, ama ona benzer ismi vardı
          Lucas Robertone, Almeria’ya gitmişti.

Yorum

• İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ahahahaha kimmiş bu acayip merak ettim
            Ivan Marcone ismi
            Elche'ye gitmiş.
            Iván Marcone, 35, Arjantin ➤ CA Independiente, 2022'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 700 bin € ➤ * 3 Haz 1990, Sarandí, Arjantin
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1 taneye bile razıyım. Yeter ki iş görsün. Bu yönetim onu bile beceremez
              yav bunlar transfer yapacak ondan şüphem yokta 3 transferle inşallah düzeliriz ne diyelim.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Serdar balinin kefil olduğu her iş yanlıştır. O bir şeye kefil oluyorsa kaçarak uzaklaşın
                Şaka bir yana defalarca söyledi ben youtube'da Trabzonspor üzerine yayın yapan hemen herkesi takip ediyorum canlı yayınlarını dahi kaçırmamaya çalışıyorum eskihellaç ismi ne zaman çıksa oradan hep aklıma gelir.

Tabii kefil olduğu kadar her açığı kapatacak , tak çalıştır bir adam değil. Yedekte dursa serkan'dan daha fazla güven verir en fazla. Böyle kalibredeki bir adama da konuşulan bonservis verilir mi , cevabı net zaten.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Harry Wilson, 28, Galler ➤ Fulham FC, 2021'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 22 Mar 1997, Wrexham, Galler

Hala iyi hala formda , takımında forma giyemese de girdiği her maçta iyiydi...

Tercih etmemiz gereken profil,

Kiralık güzel olurdu
                  “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                  HAMİ AYAZ

Yorum

• Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      3 transfer az değil mi. bu takım 3 transferle düzelir mi ki.
                      Osimhen
                      Sara
                      Davinson

Tarzında olursa yederli
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yav bunlar transfer yapacak ondan şüphem yokta 3 transferle inşallah düzeliriz ne diyelim.
                        Bu yönetim transfer yapamaz. Yaz buraya. Bunlarda o çap yok. Şimdiden haberi salmışlar vergi borcu ödüyoruz diye.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          https://x.com/playspor/status/187382...Ye5Lag7-SYoUWA

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          6 ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncuya bonservis istemişler hee.

Haklılar,

Trabzonsporun son 2 senedir yaptığı fesihler, sıradan yerli oyunculara ödedikleri milyon eurolar, sakat yabancılara bayıldıkları milyon eurolar derken ben olsam bende isterim o parayı.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Eskihallaca tek kurus para verilmemeli al bonservisini gel denmeli gelmiyorsa sene sonuna söz kesilmeli daha oncelikleri var takimin..herif trabzonda alt liglerde oynarken takip etme ismi ciktigi halde ustelik, super ligde oynamya baslayinca bonservis ver getir ne guzel memleket ya
                            En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 31.12.2024, 07:32.
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              https://x.com/playspor/status/187382...Ye5Lag7-SYoUWA

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              Ne bonservisi; Serkan'la Hüseyin'i versinler.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• mustafa'yı yazın temiz temiz alalım bonservissiz dursun kulübede işte şimdi neyi değiştirecek?

Yorum

Yükleniyor...
                                X