Manaj bizim işimize yarayabilecek stilde bir oyuncu, rakip alana yerleşme ve top tutma sıkıntılarımızdan dolayı çok maç kaybettik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCadiz'e mi ne gitti hatta. Diyorlardı bize gelmek için kulüp başkanının odasını basmış diye
Bertone yazdım o değil, ama ona benzer ismi vardıTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCadiz'e mi ne gitti hatta. Diyorlardı bize gelmek için kulüp başkanının odasını basmış diyeSonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen
Bertone yazdım o değil, ama ona benzer ismi vardı
Yorum
-
İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahahahaha kimmiş bu acayip merak ettim
Elche'ye gitmiş.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 taneye bile razıyım. Yeter ki iş görsün. Bu yönetim onu bile beceremez
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar balinin kefil olduğu her iş yanlıştır. O bir şeye kefil oluyorsa kaçarak uzaklaşın
Tabii kefil olduğu kadar her açığı kapatacak , tak çalıştır bir adam değil. Yedekte dursa serkan'dan daha fazla güven verir en fazla. Böyle kalibredeki bir adama da konuşulan bonservis verilir mi , cevabı net zaten.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 transfer az değil mi. bu takım 3 transferle düzelir mi ki.
Sara
Davinson
Tarzında olursa yederliBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav bunlar transfer yapacak ondan şüphem yokta 3 transferle inşallah düzeliriz ne diyelim.
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://x.com/playspor/status/187382...Ye5Lag7-SYoUWA
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haklılar,
Trabzonsporun son 2 senedir yaptığı fesihler, sıradan yerli oyunculara ödedikleri milyon eurolar, sakat yabancılara bayıldıkları milyon eurolar derken ben olsam bende isterim o parayı.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Eskihallaca tek kurus para verilmemeli al bonservisini gel denmeli gelmiyorsa sene sonuna söz kesilmeli daha oncelikleri var takimin..herif trabzonda alt liglerde oynarken takip etme ismi ciktigi halde ustelik, super ligde oynamya baslayinca bonservis ver getir ne guzel memleket yaEn son gurur6134 tarafından düzenlendi; 31.12.2024, 07:32.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://x.com/playspor/status/187382...Ye5Lag7-SYoUWA
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
Yorum