forvet konusunda bir türlü dikiş tutturamadık. her sene forvet arıyoruz. artık bu işi tam anlamıyla çözmenin zamanı geldi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
skor sorununu çözmenin yöntemlerinden biri draguş-orsic ikilisini kanatta kullanmak.Her ikisi de skorer kanat oyuncuları. alternatifleri visca-tre olur. Waka sağlam kalabilirse o da en az 5 gol yapar.
Bir diğer yöntem ise 4-4-2 ye dönmek.Ama kadro buna müsade etmeyebilir.
cihan---mendy---cham----orsic
-----arakodare------dragus------
kağıt üzerinde modern futbola çok uygun bir kadro ama defansif zaaflar verir. pedro bindirme yapabilen tempolu bir isim. O kanat gbii oynayıp cihan sağ iç gibi oynasa bu sistemde merkezde çok eksik kalmassın.Birde ön taraftaki herkes pres yapabilen isimler olduğu için ön alan baskısı ile rakibi çıkartmazsın.
Ama cham ın bu sistemde verimi düşebilir.Çünkü merkezden daha uzak oynar.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
niang hala neden boşta anlamış değilim.Adam italya da iş yaptı.
Bu arada daha önce de çok yazmıştım maestro gelse puzzle eksik parçası tamamlanır gibi.Takım acayip tempolu bir hale gelir.
----------maestro-----mendy-------cham-----
dragus-------------arakodare--------------------orsic
canavar .ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCham bitmişmi en çok istediğim adamdı, o koreli uşağa hiç ısınımamıştım zaten 10 numara tipi yoktu onda…
Yorum
-
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLyon evi barkı satıyormuş
Doğruysa vay be ! Aynı bölgenin diğer efsanesi de (saint ettienne) mali iflas etmişti küme düştükten sonra. Meydan psg'ye kaldı iyice.
Lyon'un genç kategorisinden alabilirsek alırız bence diğer ağır toplarını getirmek zor taliplileri çok olur.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatmışlar mı?
Doğruysa vay be ! Aynı bölgenin diğer efsanesi de (saint ettienne) mali iflas etmişti küme düştükten sonra. Meydan psg'ye kaldı iyice.
Lyon'un genç kategorisinden alabilirsek alırız bence diğer ağır toplarını getirmek zor taliplileri çok olur.
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]22428[/ATTACH]
Seç, beğen, ikna et ve al
Yorum
-
Ferdi kadioglu ingiltere yapmis rekor ucretle..zamaninda burda az yazmadik burak diye de bir arkadas vardi burada gazeteci o da surekli bahsediyordu ferdiden,500 bin avro fazla vermemek adına yalan oldu gelen gecene para sacilirken gelirken ayri giderken ayri ustelik..bizde bu kadar sure verilirmiydi bu paralari gorurmuydu
sanmiyorum ama 15 den asagi gitmezdi yine..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleefecan karaca nasıl topçu izliyon mu
Yorum
Yorum