Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyon olduğumuz sezonun hatırına bir sene katlandık.Geçen sene 8. hafta'dan sonra geldi üst üste 4 maç kaybettirdi oynattığı ucube oyunla.Orta sahasının temaslı oyun oynamadığını , bir sonraki sezon ısıran , basan temas eden bir oyun oynatacağını açıklamalarında sürekli tekrarladı , ama gel gör ki oynanan 5 maçta zerre kadar umut bırakmadı bizde.Aldırdığı adamların hali ortada.Takımın ne oynadığı belli değil.Tempo yok , pres yok , yumuşacık bir orta saha yumuşacık bir defans hattı , kaleye dahi gidemeyen , 3 maçtır gol atmayı bırak kaleye doğru düzgün şut dahi atamayan bir takım..Ve hala transfer istiyor beyim.Kendi aldırdığı oyuncuları dahi harcayan müsrif herifin teki..Ama kimse söylüyorsunuz ?? Hoca burayı da okuyorsun veya takip ettiriyorsun muhtemelen..Allah aşkına git artık..

Yorum

• Geçen sezonu Petkoviç ile harcadık..Bu sene de Onuachu diye diye koca transfer dönemini bitirdik.Beşiktaş 3 adamla çehre değiştirdi.Üzerine bir de Mustafa Hekimoğlu diye bi çocuğu takıma monte ettileri.Bizim beyimiz de hala transfer istiyor.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        88.dakika son saniye oluyorsa evet.. son saniyede kazandık.. maçta 8 dakika uzamış.. Giresun'u sadece 1 maçta yendik onda da 1 top direkten döndü giresuna göre gol beklentimiz daha yüksek.. çoğu maçı son saniyelerde kazandıktan şimdi tek farkla kazandığımız maçlara mı geldi sıra.. bence daha fazla zorlama..

Bu eleştirileri 2-2 berabere kaldığımız şampiyonluk maçı sonrasında veya bir sezon sonrasında yeni sezonda Sivas ile oynadığımız ve 4-0 kazanarak süper kupayı aldığımız maç sonrasında da yaptın mı?

2010/11 sezonunda Sivas deplasmanı 85.dakikada Burak'ın golüyle kazandık.. 1 hafta sonrasında Manisada 86.dakikada Alanzinho'nun golü ile kazandık.. yine 1 hafta sonra evimizde Kayseri'den 1 puanı 88.dk da aldık.. yine 1 hafta sonra bjk deplasmanı 88.dk da Burak'ın golü ile kazandık.. bak üst üste 4 maç oldu.. bitmedi.. 2 hafta sonra GB deplasmanı 90.dk da Alanzinho'nun golü ile kazandık.. 2 hafta sonra deplasmanda 10 kişilik gs yi 81.dk Burak'ın golüyle kazandık.. Buca'da 88.dk da Umut ile kazandık.. saydın mı kaç maç oldu ?? Şike sezonunda çok rahat maçlar izledik değil mi.. devre arası Brozek kardeşler ile M.Çakir gelmişti sanırım.. şampiyonluk sezonunda devre arası nokta atışı Visca transferi ile çok kritik 3 maç kazandık ve puan farkını iyice açtık.. ama tabi sorsan rakip yoktu karşımızda.. neyse benim derdim ne hoca ne de başkan ikisi de gidebilir ama sırf bu adamlar gitsin diye de maçı kaybedelim,elenelim falan diye buralara yazmam.. bunu yazanlar olduğu gibi eminim bu düşüncede olup fakat bunu buraya yazamayan bir sürü insan var.
        Biz Van Spora 0-1 yenildik 96 da. Fener'e 1-2 yenildik ertesi hafta.
        Şampiyonluğu verdik.
        Lakin kimse oyuna kötü demedi.
        2010 - 2011 de de kötü oynadığımız maçlar elbet oldu. Ama oynadığımız oyun oyundu.
        Hem ligde, hem Avrupa'da.
        Oyuncu da geliştirdik.
        Öyle geliştirdik ki, sözleşmesi bitenleri havada kaptılar. Bitmeyenlerin çıkış maddesini ödeyip aldılar.

Benim derdim Hoca...
        Bin tane de sebebini anlattım.

Trabzonspor elensin demedim.
        Avcının gidişi Trabzonspor'un elenmesi ile birebir bağlantılı da değil zaten...

Eğer kesin olarak elenirsek Avcı gidecek dense, camiada buna hayır diyecek çok adam yok.
        Sebebi de yukarıda saydıklarım.

Bazen büyük fayda için zarara gözünü kapatırsın.
        Ama elensek de gitmez.
        Bizden gitse TV yorumculuğu yapar ancak... Onu biliyor...

Ekleme;
        Karabağ Zagrebe yeniliyor.
        Ama oyun oynuyor...
        Avrupalı falan da değil... Altyapısından oyuncuları var kadrosunda.
        Top oynuyor top.
        En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 20.08.2024, 23:39.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burda bizden bahsediyor Emrecim. O yüzden senlik bi'şi yok videoda, sen izleme

Hahahah aglanacak halimize gulelim bari bu kadar kisa ve oz anlatilirdi durumumuz.turkiyenin en iyi hocasi avci diyenler izlemesinler catlarlar hirslarindan..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• wakayeme sakatlanmış. daha sene başında verilen sakatlıklara bak. bu adamı kovmak için neyi bekliyorlar. antrenman yerine boks mu yapıyorlar acaba.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Zagrebin 10 numarası ve qarabagın ortada oynayan zenci oyuncusu

Yorum

• Marlon serbest.

Marlon, 29, aus Brasilien ➤ Shakhtar Donetsk, seit 2025 ➤ Innenverteidiger ➤ Marktwert: 3,00 Mio. € ➤ * 07.09.1995 in Duque de Caxias, Brasilien

Yorum

• İlk olarak Mertos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Marlon dikiş tutturamadı gereksiz olur.
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    wakayeme sakatlanmış. daha sene başında verilen sakatlıklara bak. bu adamı kovmak için neyi bekliyorlar. antrenman yerine boks mu yapıyorlar acaba.
                    Orsic belki kadroya dahil edilir.

Liste güncellenebiliyor mu acaba??

Edit: Baniya eklenmiş, Orsic yine yok, adamı bjelica aldırdı diye yedin be yedin.
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zagrebin 10 numarası ve qarabagın ortada oynayan zenci oyuncusu
                      baturina iyi oyuncu

zagrep takımını beğenmedim, eğer rövanşta karabağ şanssız olmazsa yada gününde olursa zagrebe 4-5 gol atabilir

izlediğim en skoru yansıtmayan maçlardan biriydi

karabağ en kötü uzatmalara taşıyabilir rövanşta

45-75 arası en az 3 gol atabilirdi karabağ, ve maç oradan 3-0 oldu, karabağ zagrebi çiğ çiğ eziyordu adeta deplasmanda, futbol enteresan bi oyun, atamayana atarlar ilkesi işledi

şimdiden yazayım, rövanş çok enteresan olacak, ludogorets e 7 atmıştı karabağ rövanş maçında

bu arada dediğin oyuncu romao

Das sind die Leistungsdaten von Júlio Romão vom Verein Ferencváros Budapest. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

biraz hımbıl koşuyor ama 80 metrede oynuyor oyunu,hem defansa geliyor hem hücuma çıkıyor,enteresan bir oyuncu,ama dışardan biraz yavaş görünüyor,belkide göz yanılmasıdır
                      En son jairzinho tarafından düzenlendi; 21.08.2024, 00:07.
                      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Orsic belki kadroya dahil edilir.

Liste güncellenebiliyor mu acaba??

Edit: Baniya eklenmiş, Orsic yine yok, adamı bjelica aldırdı diye yedin be yedin.
                        orsic olsa da oynatmıyor zaten değişen bir şey yok. kendi aldırmadı çünkü. wakayeme'nin parasını umarım nevzat kaya kendi cebinden veriyor. böyle anlamsız ve saçma bir transfer olamaz. arabistan'da bile kadroda düşünülmeyen adamı para vererek geri aldılar.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biz Van Spora 0-1 yenildik 96 da. Fener'e 1-2 yenildik ertesi hafta.
                          Şampiyonluğu verdik.
                          Lakin kimse oyuna kötü demedi.
                          2010 - 2011 de de kötü oynadığımız maçlar elbet oldu. Ama oynadığımız oyun oyundu.
                          Hem ligde, hem Avrupa'da.
                          Oyuncu da geliştirdik.
                          Öyle geliştirdik ki, sözleşmesi bitenleri havada kaptılar. Bitmeyenlerin çıkış maddesini ödeyip aldılar.

Benim derdim Hoca...
                          Bin tane de sebebini anlattım.

Trabzonspor elensin demedim.
                          Avcının gidişi Trabzonspor'un elenmesi ile birebir bağlantılı da değil zaten...

Eğer kesin olarak elenirsek Avcı gidecek dense, camiada buna hayır diyecek çok adam yok.
                          Sebebi de yukarıda saydıklarım.

Bazen büyük fayda için zarara gözünü kapatırsın.
                          Ama elensek de gitmez.
                          Bizden gitse TV yorumculuğu yapar ancak... Onu biliyor...

Ekleme;
                          Karabağ Zagrebe yeniliyor.
                          Ama oyun oynuyor...
                          Avrupalı falan da değil... Altyapısından oyuncuları var kadrosunda.
                          Top oynuyor top.
                          Feneri alkışladın maç sonu da takım otobüsü taşlandı.. intihar edenlerde oldu.. hepsi iyi oyundan..

Kimse kendini kandırmasın başarı yani sonu kupa ile taçlandırılmadığı sürece ancak kendimizi avuturuz..

Algı sorunu olanlar bunları yazarken hocayı savunduğumu falan düşünüp kendilerince laf çakıyorlar..bu adamı övecek olsam sampiyonluk + süper kupa sonrasında överdim.. adamların farklı görüşlere tahammülleri yok.. kim dedi avci en iyi hoca süper hoca.. kaç kez eleştirdim..forumdan bile uzaklaştığım oldu oynattığı futbol yüzünden fakat şu an ki tek sorun hoca değil.. yönetim,oyuncu grubu,hoca hepsi bu işin sorumlusu.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hahahah aglanacak halimize gulelim bari bu kadar kisa ve oz anlatilirdi durumumuz.turkiyenin en iyi hocasi avci diyenler izlemesinler catlarlar hirslarindan..
                            Valla ben bizim burdaki Avcısporluları yine makul buluyorum. Burdakiler amatör ruhla Avcılarını savunabilmek için kendilerini paralıyorlar işte gariplerim. Hojam iyi ama fitbolcular kötü diyor işte, bilmem ne maçı atak yapmıştık ama diyor öyle kafasına göre yettiğince savunmaya çalışıyor. Hikaye yani.

Asıl bomba tayfa bunlar. Bizdekiler bunların yanında tırı vırı kalıyor
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla ben bizim burdaki Avcısporluları yine makul buluyorum. Burdakiler amatör ruhla Avcılarını savunabilmek için kendilerini paralıyorlar işte gariplerim. Hojam iyi ama fitbolcular kötü diyor işte, bilmem ne maçı atak yapmıştık ama diyor öyle kafasına göre yettiğince savunmaya çalışıyor. Hikaye yani.

Asıl bomba tayfa bunlar. Bizdekiler bunların yanında tırı vırı kalıyor
                              Yaşca büyüksünüz sanırım ama keşke yaşınıza uygun bir üslubunuz da olsa.. bulmuşsunuz kafa denginizi hadi bakalım..

Ne yazsam boş.. avcısporlular.. avcıları.. bizdekiler falan.. bu mu dur yani.. şu forum olmasa bu özgüven olur muydu.. sanmıyorum..rast gele..

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hocam bence o iş tam öyle değil bence. abdullah avcı'nın başlangıçta sonuç getiren bir kötü futbolu vardı. şampiyonluk geldikten sonra taraftar doğal ve haklı olarak iyi oyun, pozitif futbol talep etti. Trabzonspor geleneğine uygun oyun istedi. Hocanın bu talebe karşılık verme taahhüdü ve kaygısı ile kendisiyle özdeşleşmiş yavaş, sonuç odaklı ancak seyri zor futbol birbirine karışınca ortaya ikisinden de nasibini almamış saçma sapan bir oyun çıktı geçen sezondan bu yana. sonuç getiren kötü oyun yanlış oyuna dönüştü. @kaçarava hocamın da kastettiği kafa karışıklığı bu olsa gerek. çok da haklı.
                                Tartışmaların gittiği yön çok sığ, bundan bahsetmek istemiştim. Avcı'ya yapılan eleştiriler kesinlikle haklı ama çok yüzeysel, tek boyutlu ve bir yerden sonra gerçeklikten koparak aşırıya kaçıyor.

Avcı defolup gidince ortadaki karman çorman bir kadro, kötü mali durum ve kötü bir oyunla ortada dımdızlak kalıcaz ve o zaman Avcı eleştirme seansları bizi kurtarmayacak.

Şampiyonluk sezonu, Ünal Hoca veya Bjelica karşılaştırmaları artık bize hiçbir şey kazandırmaz. Aşın artık 2025'e geldik.

İyi oyun, kötü oyun diye ise bir şey yok şu an, ortada takım yok.

Avcı taraftarı ve oyuncuları kaybetti. Artık durma şansı az, rahat olun.
                                En son kaçarava tarafından düzenlendi; 21.08.2024, 01:38.

Yorum

Yükleniyor...
                                X