Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz hamsik kalitesinde gervinho hugo kalitesinde futbolcular alın diyoruz ama şu gündemdeki isimlere bak. İnanılmaz

Bu yolun sonu nereye gidiyor eyvah eyvah!!!

Yorum

• Erdo bize martaval okuyup şampiyonluk yarışına giremeyeceğimizi biliyor. Bu yüzden de düz ve ıskarta adamlar alıp satılık yerel medya ile aklımızla dalga geçiyor. Erdo da gidince esas kurtuluş olur. Yoksa bu kadro maksimum 3. olur. Ha Avcı gider en azından zevkli oyun izleriz.

Yorum

• WW hani evi beğenmişti?
        Yerel medyanın ben...

Yorum

• Maestro profile in Football Manager 2024.3. Find out how good Maestro is in FM 24.3 including Ability & Potential ability.

ads de maestro yu beğendim

ads iyi pas yapıyor ama hücumda çoğalamıyorlar

sıfır transfer ve kaçan oyunculara rağmen çok sakin oynayıp iyi pas oyunu oynadılar

tahminim teknik adam etkisidir, ajax ekolünden geliyor teknik adamları
          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi
            İlk olarak jpositve tarafından gönderildi
            İlk olarak jpositve tarafından gönderildi

Yorum

• Yorum

• @jpositve

Keşke gelse

Yorum

• Almanız gereken adanademirspor daki maestro gibi bir orta sahaydı.
                  Gittiniz Mendy den daha ağır 3 tane daha orta saha aldınız.

Avcı zihniyetinin transfer politikası maalesef bu.

Oynatacağı futbol da mevcudun bir tık üzeri olur, santrafor ve Cham gelirse.
                  Bir gram fazlasını beklemeyin.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Almanız gereken adanademirspor daki maestro gibi bir orta sahaydı.
                    Gittiniz Mendy den daha ağır 3 tane daha orta saha aldınız.

Avcı zihniyetinin transfer politikası maalesef bu.

Oynatacağı futbol da mevcudun bir tık üzeri olur, santrafor ve Cham gelirse.
                    Bir gram fazlasını beklemeyin.
                    maestro yu belki 10 kez yazmışımdır.Tam olarak aradığımız profildi.Buksa da çok rahat alınıtdı.Gravilon da benzer şekilde alınabilirdi.

Sadece bu 3 isim dahi kadroyu belli seviyeye getirirdi.

waka çok severim ama orsic ve tre varken gerçekten gereksiz oldu.

Şu an bir stoper konuşuluyor.Tam olarak ne yapmak istiyorlar ben de anlamadım.Muhtemelen 2 senelik bir kadro kuruluyor.

Asıl hedef önümüzedeki sene şampiyon olmak.O yüzden kadro baştan aşağı değişecek.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Sakın sakın bak sağda solda müthiş bir Şenol Güneş güzellemeleri var aman dikkat. Bir kanseri gönderip yerine başka bir kanseri kaldırmaz bu bünye. Fatih tekke gelecekse gelsin.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        maestro yu belki 10 kez yazmışımdır.Tam olarak aradığımız profildi.Buksa da çok rahat alınıtdı.Gravilon da benzer şekilde alınabilirdi.

Sadece bu 3 isim dahi kadroyu belli seviyeye getirirdi.

waka çok severim ama orsic ve tre varken gerçekten gereksiz oldu.

Şu an bir stoper konuşuluyor.Tam olarak ne yapmak istiyorlar ben de anlamadım.Muhtemelen 2 senelik bir kadro kuruluyor.

Asıl hedef önümüzedeki sene şampiyon olmak.O yüzden kadro baştan aşağı değişecek.
                        Yav abi bırak 2 senelik kadroyu bunlar 2 aylık kadro kuramıyor.

Yorum

• abdurrahman gayet iyi bir kanat oyuncusu.Bu adamı inegölspor gibi düşük lige yollamak en kibar tabirle aptallıktır.Poyraz ortada yok.AA gitmesini en çok istememin sebebi bir tane adam yetiştirmemiş olmasıdır tüm teknik direktörlüğü boyunca.

Bize zararı gerçekten çok büyük.

Yorum

• şu an yapılacak en mantıklı hareket fatih tekke hamlesi.Çok iyi bir hoca olduğu için değil sadece oyuncu geliştirme konusunda iyi bir isim.Bu arada salak oğuz gitti fenere kendini bitirdi.O çocuk iki seneye sıfırı tüketir.Çok ciddi potansiyel gerçekten yazık oldu.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              abdurrahman gayet iyi bir kanat oyuncusu.Bu adamı inegölspor gibi düşük lige yollamak en kibar tabirle aptallıktır.Poyraz ortada yok.AA gitmesini en çok istememin sebebi bir tane adam yetiştirmemiş olmasıdır tüm teknik direktörlüğü boyunca.

Bize zararı gerçekten çok büyük.
                              Orada da takip edilmeyecek muhtemelen.

Alt liglere gönderilen topçunun kaderi:
                              1-İyi oynar, bu ligde iyi oynaması normal yukarıda yapamaz der yeniden kiralarız.
                              2-Kötü oynar/Hiç oynatılmaz, bu ligde bile oynayamıyor der yeniden kiralarız.

Böyle alt seviye takımlara gidip geri dönen olmadı daha.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Abdullah Avcı-Ertuğrul Doğan ilişkisi, bir teknik direktör ve onu işe alan profesyonelin ilişkisinin neden duygusal olmaması gerektiğinin en net göstergesi. Normal şartlar altında şu performansı gösteren bir teknik adama bırakın transfer yapmak, beş dakika daha takımın başında tutmak bile büyük bir yanlış. Ancak muhtemelen Ertuğrul Doğan, Avcı'yı abisi gibi gördüğü için ona gerekli yaklaşımı gösteremiyor.

Aslında aynı şey Fatih Tekke'yi ilahlaştıran taraftar için de benzer. Ben de Fatih Tekke'yi çok seviyorum ama daha gelmeden sanki bir kurtarıcı olacakmış gibi büyük anlamlar yüklemek çok yersiz. Ama taraftara kızamam. Adı üstünde; taraftar. Kulüple profesyonel bir ilişkisi yok. Yine de adımları sağlam atmak gerek. Avcı'nın kredisinin artık olmadığı ortadayken teknik direktörlük için en büyük aday Şenol Güneş'tir.
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

Yükleniyor...
                                X