Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maxi Gomez ve Umut Bozok bu takımda oynamamalı

Umut en azından yedek olabilir ama Gomez hiçbir şey veremedi.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Fountas'a kariyeri boyunca bir kez bonservis ödenmiş o da DC United takımı 364 bin euro.
      Sen bu adamı bonservis ödemeden aldın iyi bir performans da gösteremedi.. şu haliyle bu adamdan bonservis beklentisi nasıl oluyor..

Milli oyuncu evet.. 3 kez 11'de sahaya çıkmış..

Gomez büyük hayal kırıklığı hatta geçen sezon ki durumunu açıklayabilmek mümkün değil.. oynadığı takım 38 maçta 26 gol attı küme de düştüler fakat forvet oyuncusu olarak skor üretememesi.. çok tuhaftı. En azından ülkesinden bir talip falan çıkar diye beklentim var ama o da zor gibi sanırım..

Yorum

• Okaya imza töreni yapılmaması acaba biri daha mı bekleniyor dedirtiyor insana

Yorum

• Weg muhtemelen bu hafta içinde bitirilir, Onuachu'yla birlikte olması çok düşük ihtimal.

Cham'ın da bitirileceğini düşünüyorum. Sıradaki iki imza bu arkadaşlarla olacaktır.
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Gomez ve Umut tan normal şartlarda başka bi takım olsa para kazanır ama biz yapamıyoruz, bari maaşlarından kurtulalım fesih e razıyım ben.
            Enis te satılmalı ama nası satılacak,
            1- Onaçu
            2- Draguş
            3- Poyraz yeterli.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak B61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Weg muhtemelen bu hafta içinde bitirilir, Onuachu'yla birlikte olması çok düşük ihtimal.

Cham'ın da bitirileceğini düşünüyorum. Sıradaki iki imza bu arkadaşlarla olacaktır.
              onachu bu dakıkadan sonra adı bilinmeyen ufak bir kulube gider .
              yada göztepeye verilir .
              adam tüm yazı antrenmansız kadro dışı geçirdi .
              61

Yorum

• Baskan Haber61 e yaptigi aciklama:

Onuachu, Cham ve Weghorst. 3 isim de gündemde. Oyuncularla alakalı sorun yok. Kulüpler konusunda hızlı şekilde ilerliyoruz ancak bazılarının inadının kırılmasını bekliyoruz. Bazı isimler de var. Henüz basına düşmedi.

Demek Weghorst ile gercekten anlamışız...bana göre Pnuacju yu aratmaz..onuachu daha iyi bir golcü olabilir fakat Weghorstun stili bize daha fazla uyuyor...cirkef biri ayni baka gibi..lazim böyle topcular..
                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Baskan Haber61 e yaptigi aciklama:

Onuachu, Cham ve Weghorst. 3 isim de gündemde. Oyuncularla alakalı sorun yok. Kulüpler konusunda hızlı şekilde ilerliyoruz ancak bazılarının inadının kırılmasını bekliyoruz. Bazı isimler de var. Henüz basına düşmedi.

Demek Weghorst ile gercekten anlamışız...bana göre Pnuacju yu aratmaz..onuachu daha iyi bir golcü olabilir fakat Weghorstun stili bize daha fazla uyuyor...cirkef biri ayni baka gibi..lazim böyle topcular..
                  Bize zayıf takimlara 3 gol atıp güçlü rakiplere karşı sinen adam dan ziyade her maç, maçın içinde olan agresif yeri geldiğinde geriden top çıkarabilen takım ark motivasyonunu ateşleyebilecek biri lazım bencede weghorst daha uyar bizim takıma, Onuqchu da yok demem ama Weghorst hem daha ucuz hem daha hareketli, Onuaxhu ya ödeyeceğimiz paraya da Cham + Sol stoper + 8 no yu alırken daha rahatlarız.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Açıkçası Onaçu da Wego da bize göre çok iyi santraforlar. Bence Wego çok daha komplike bir santrafor ama adamın karaketeriyle Trabzonspor ne kadar uyuşur bilemiyorum. Wegonun röportajında görmüştüm adam hergün menejerine bjk'yi şikayet ediyormuş antrenman programından dolayı.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Açıkçası Onaçu da Wego da bize göre çok iyi santraforlar. Bence Wego çok daha komplike bir santrafor ama adamın karaketeriyle Trabzonspor ne kadar uyuşur bilemiyorum. Wegonun röportajında görmüştüm adam hergün menejerine bjk'yi şikayet ediyormuş antrenman programından dolayı.
                      wegonun bizde duruşu 1 sene. Oda takım başarılı olursa. Takım başarısız olursa devre arası kaçar. O röportajı bende görmüştüm. Ki kendisi zaten paraya gidecek adam değil. Kendisinin çok zengin olduğunu biliyorum. Ailesi petrol zengini hollanda da 130 istasyonları var diye biliyorum. Röportajda ailesinin onun futbolcu olmasını istemediğini, şirketin başına geçmesini istediklerini söylemişti. O ise zevk için oynadığını söylemişti. Böyle bir adamı mutlu edemezsen burada kalmaz.
                      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

Açıkçası Onaçu da Wego da bize göre çok iyi santraforlar. Bence Wego çok daha komplike bir santrafor ama adamın karaketeriyle Trabzonspor ne kadar uyuşur bilemiyorum. Wegonun röportajında görmüştüm adam hergün menejerine bjk'yi şikayet ediyormuş antrenman programından dolayı.
                        Bizi şikayet etmez. Hoca bol bol izin veriyor

Yorum

• Akşam halısaha maçımız var.Maxi Gomez ve Umut Bozok uygunlarsa maça gelebilirler orada belki gol atabilirler

Yorum

Wolfsburgdafa pek sevilmiyordu...her transfer dönemi Premier lige transfer olmak istediğini tekrarliyordu...sonucta suan 32 yasinda bazi seyleri kabul etmiştir..2-3 sene bizde is yapar...
                            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Yorum

• WW'nun hala açıkkanmaması kötü, haftaya lig maçı var.

Yorum

Yükleniyor...
                                X