Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni 8 numaramiz Umut Günes hayirli olsun. Pepdullah dokunusuyla sihirbaz dokunuslar yapacak

Yorum

• Konuşmayı tekrar dinledim 8 no +opsiyon gibi durmuyor, genç(24-25) çalışkan bir 8 alınacak net şekilde diye anladım. Çok isim de düşmedi ama bakalım. Bekle gör durumuna geçtiler galiba.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Konuşmayı tekrar dinledim 8 no +opsiyon gibi durmuyor, genç(24-25) çalışkan bir 8 alınacak net şekilde diye anladım. Çok isim de düşmedi ama bakalım. Bekle gör durumuna geçtiler galiba.
        Nunez veya Tanaka net belli isimler ama, bence 8 alınmayacak gibi duruyor her zamanki gibi 8 olmadan oyunlar oynayacağız.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Origi çıktı şimdi piyasaya.

Bazen Sevinç Bazen Keder
          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• 3 orta saha ile görüşüyoruz, 3'ü de olabilir 2'si de olabilir deyince ben Cham-Okay olur 8 olmaz diye düşündüm ama adam direkt 8 numaranın tarifini veriyor, yemek tarifi verir gibi. Burada opsiyon olan Okay demek ki.

Yorum

8'e genç alınacakmış. 30+ oyuncu alınmayacak orta sahaya.
              Halbuki tecrübeli hakkımızı orada kullanmalıyız zaten genç ve süper yetenekli alamayız yaşlı ve aidiyetin yüksek görece de ekonomik bir isim hedef olmalı.
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Trabzonspor'un 8 numaraya ihtiyacı var Okay'a değil, Mendy giderse yerine Okay alınabilir..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Pedro Malheiro bugün İstanbul'da olacakmış.

Görüntüde mantıklı transfer, yaşı genç potansiyelli bir profil. Hayırlısı olsun

En son smart tarafından düzenlendi; 19.07.2024, 22:08.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Halbuki tecrübeli hakkımızı orada kullanmalıyız zaten genç ve süper yetenekli alamayız yaşlı ve aidiyetin yüksek görece de ekonomik bir isim hedef olmalı.
                    Bu sefer basan orta saha isteniyor galiba ondan gençlere yöneldiler. Hem yetenekli hem genç. 4-5 milyon para da verilecek yani. Bu paraya da potansiyelli ama tam parlayamamış adamları alırız işte. Nunez gibi.

Yorum

• Origi çöpün önde gideni, Onuachu'da daha iyisini alamayız net..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kafa karışmadan gelse şu adam..
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Mönyeyi açıklamış Lille keşke tazminat falan alsak en azından yarım dönemlik maaşı çıksa

Yorum

3 orta saha ile görüşüyoruz, 3'ü de olabilir 2'si de olabilir deyince ben Cham-Okay olur 8 olmaz diye düşündüm ama adam direkt 8 numaranın tarifini veriyor, yemek tarifi verir gibi. Burada opsiyon olan Okay demek ki.
                            Cham'ı genç, koşan, agresif, mücadele eden ve yetenekli diye yedirmiş olabilirler mi başkana?
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cham'ı genç, koşan, agresif, mücadele eden ve yetenekli diye yedirmiş olabilirler mi başkana?
                              Bunlardan hangisi değil cham ?

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunlardan hangisi değil cham ?
                                Bilmiyorum ben izlemedim kendisini ama yorumlardan çıkardığım atletik ve yetenekli bir hücum oyuncusu olduğu. Sayılanlar doğal 8 nitelikleri, cham 10 oyuncusu.
                                ( ゚д゚)

Yorum

Yükleniyor...
                                X