Yeni 8 numaramiz Umut Günes hayirli olsun. Pepdullah dokunusuyla sihirbaz dokunuslar yapacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuşmayı tekrar dinledim 8 no +opsiyon gibi durmuyor, genç(24-25) çalışkan bir 8 alınacak net şekilde diye anladım. Çok isim de düşmedi ama bakalım. Bekle gör durumuna geçtiler galiba.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8'e genç alınacakmış. 30+ oyuncu alınmayacak orta sahaya.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePedro Malheiro bugün İstanbul'da olacakmış.
Görüntüde mantıklı transfer, yaşı genç potansiyelli bir profil. Hayırlısı olsun
En son smart tarafından düzenlendi; 19.07.2024, 22:08.
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalbuki tecrübeli hakkımızı orada kullanmalıyız zaten genç ve süper yetenekli alamayız yaşlı ve aidiyetin yüksek görece de ekonomik bir isim hedef olmalı.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 orta saha ile görüşüyoruz, 3'ü de olabilir 2'si de olabilir deyince ben Cham-Okay olur 8 olmaz diye düşündüm ama adam direkt 8 numaranın tarifini veriyor, yemek tarifi verir gibi. Burada opsiyon olan Okay demek ki.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCham'ı genç, koşan, agresif, mücadele eden ve yetenekli diye yedirmiş olabilirler mi başkana?
Yorum
-
İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlardan hangisi değil cham ?( ゚д゚)
Yorum
Yorum