Leverkusen Schick'i kaç paraya bırakır acaba. 1. santraforları değil çünkü
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerçekten bu adamı güvenilir mi buluyorsun.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerçekten bu adamı güvenilir mi buluyorsun.
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
10 kere yazmışımdır. batuhan,veysel,poyraz,abdürrahim sağlam bir hocanın elinde olsa çok ciddi para kazandırırlar.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
---------------bilal/doğan---------------------
menuier-----mendy------gravillon--------barisic
---------maestro-------lunstram------
------------cham---------------------
zeki----------------------depay
----------------arnutovic--------------++yedek klübesi :
onuralp-oğuzhan,eray,denswil,eskihellac-umut,boran/muhammed ali,bardhi/ömer faruk/veysel-visca/abdurrahman,poyraz/dragus/batuhan,cihan/zekeriya
taş gibi kadroEn son asilhamsi tarafından düzenlendi; 15.05.2024, 20:40.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
yedek klübesi :
onuralp-oğuzhan,eray,denswil,eskihellac-umut,boran/muhammed ali,bardhi/ömer faruk/veysel-visca/abdurrahman,poyraz/dragus/batuhan,cihan/zekeriya
taş gibi kadroALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
Trabzonspor are negotiating with Southampton over the permanent transfer of forward Paul Onuachu. Onuachu joined Trabzonspor on a season-long loan deal
2.5 milyon takipçisi olan sayfa haber yaptı. görüşmelere başlamışız. oynadığı maç sayısına ve skor katkısına bakılırsa fiyatı çok fazla aşağıya çekeceklerini sanmıyorum. böyle adamlar kırk yılda bir gelir. parayı basıp alacaksın. yoksa ikinci sörloth vakası olur.
Yorum
-
Arrivé cet hiver au FC Lorient pour 5 millions d'euros en provenance de Wolfsberger AC (D1 autrichienne), Mohamed Bamba qui s’est engagé pour quatre ans et demi avec les Merlus, pourrait bien ne pas faire de vieux os en Bretagne. En effet, l'attaquant ivoirien de 22 ans pourrait faire partie de...
Mohamed Bamba'yı istiyormuşuz. Buna çok sevindim işte.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArrivé cet hiver au FC Lorient pour 5 millions d'euros en provenance de Wolfsberger AC (D1 autrichienne), Mohamed Bamba qui s’est engagé pour quatre ans et demi avec les Merlus, pourrait bien ne pas faire de vieux os en Bretagne. En effet, l'attaquant ivoirien de 22 ans pourrait faire partie de...
Mohamed Bamba'yı istiyormuşuz. Buna çok sevindim işte.
Yahsi Bati 51:28
Yorum
Yorum