Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sabahın köründe hayırdır inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Yorum

• Yorum

• Folcarelli gram tanımıyorum ama hem fransız hem 187. Scout ekibinin işi gibi duruyor. Bize böyle transferler lazım.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Folcarelli gram tanımıyorum ama hem fransız hem 187. Scout ekibinin işi gibi duruyor. Bize böyle transferler lazım.

Stoper de oynayan bir 8 numara dedi. Iyi hiç bir 8 stoper oynamaz hocam. Bize pas kalitesi yüksek, teknik, hücumda oyun kurarken sazı eline alacak bir oyuncu lazım bence. Bunu alırsak hoca geriye düştüğümüzde stopere çeker tandmei Mendy Folcarelli yapar bence
            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Mümkünse İspanya'dan transfer yapmasınlar, beceremiyorlar. Gidin İtalya'dan devam edin.

Yorum

• Folcarelliden ziyade geçen sene mendy ile ismi geçen bir orta saha vardı Fransa'dan kimdi o hatırlayan var mı ? Onu alsak daha iyi değil mi
                Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stoper de oynayan bir 8 numara dedi. Iyi hiç bir 8 stoper oynamaz hocam. Bize pas kalitesi yüksek, teknik, hücumda oyun kurarken sazı eline alacak bir oyuncu lazım bence. Bunu alırsak hoca geriye düştüğümüzde stopere çeker tandmei Mendy Folcarelli yapar bence
                  Haa stoper de oynuyo dediyse sıkıntı. Hocamızın tandemi hayırlı olsun. Bu elemanın fm profili nasıl acaba

Yorum

• Takımda sağ bek sıkıntısı bas bas bağırıyor ama Trabzonspor yine gidip işleyen tek pozisyonu olan forvete 7 milyon Euro para ile adam alıyor. Sonra utanmadan Enis Destan'la sözleşme uzatmak istersiniz. Ya arkadaş, alacaksanız bir tane sağ bek, para kalırsa da bir tane orta saha alın yeter. Şimdi nereden çıktı forvet? Üstüne üstelik sene sonu Maxi Gomez de dönecek.
                    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fiziksel anlamda iyiler.Eren hızlı ve çalışkan.Mehmet onun kadar hızlı değil ama o da çalışkan ve dayanıklı bir oyuncu.

Sorun ise şudur.Bu arkadaşların teknik kapasiteleri sınırlı.Top sürme,pasla oyuna katılma ve orta açma becerileri sınırlı.Bu nedenle ofansif anlamda takıma katkıları yok.

Taktir edersiniz ki büyük takımda oynuyorsan öncelikle teknik becerilerin yeterli olmalıdır.Sadece fizik anlamda iyi topçular Anadolu takımlarında oynuyor.Bizim de o yüzden Anadolu takımlarından farkımız kalmıyor.
                      Futbol dediğiniz şey , tekrarlar ve bu tekrarları sahada uygulamaktan ibaret . Zira futbolu ve futbolcuyu geliştiren şeyler de bunlardır.

Sen bekini ileri göndermezsen , orta ile ilgili kendini geliştirmesini bekleyemezsin .

20 pozisyonda bir ileri gidip orta açmayla kimsenin orta isabeti artmaz .

İdmanlarda da bu minvalde çalışılmıyorsa , kaçınılmaz son ile karşı karşıya kalıyorsunuz .

Bir de yeteneksizlik var ki . O , ne kadar çalışılırsa çalışılsın geliştirilemeyecek bir şey . Eren ile Mehmet Can ismini ben yeteneksiz sınıfında değerlendiremiyorum . Zira Mehmet Can dediğimiz adam henüz 21 yaşında . Formayı giydiği ilk maçlarda da gayet iyi performans vermiş bir arkadaşımız .

Yorum

• Onuachu'ya 10 üstü istiyolar ve yaşı 30 dayanmış, yatırım yapmak mantıksız.Eğer gelecek seneyi düşünüyorsak MİR transferi mantıksız değil, ama max 5 vermek suretiyle. Adamların 15 verip aldığı adamı bize 2-3 bırakmayacakları da aşikar. O nedenle bu transferi mantıklı buluyorum... Mesela MİR, Enis ve Poyraz üçlüsü gelecek yıl benim için yeterli. Üçü de satılıp paraya çevrilebilecek topçu...

Forcerelli'nin stoper oynamasına takılmayın, dikine gidebilen, pır pır bir merkez orta alanı, valla scout mu önerdi bilmiyorum ama Fransa ligini az çok izleyen düşük bütçeli takımlar ucuza kapatılabilecek bir merkez orta saha. O da mantıklı bir hamle olur. Lakin bu durumda 10 numaranın tecrübeli alınması şart olur. Merkezde sorumluluk alacak, oyunu ve oyuncuları hem hızlandırabilecek gerektiğinde sakinleştirebikevek oyun kurucu şart olur.

Yorum

• Mehmet Can aydına sezon başında yazmıştım, Zeki'den hallice bir sağ bek diye. Çocuğun fundementall eksikliği çok bariz. 2-3 maç doğru oynayınca herkes göklere çıkarıyordu.Eğer alt yapıdan sağlam bir bek yoksa yedek olarak tutulabilir. Aksi halde yatırım yapmak mantıksız.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mehmet Can aydına sezon başında yazmıştım, Zeki'den hallice bir sağ bek diye. Çocuğun fundementall eksikliği çok bariz. 2-3 maç doğru oynayınca herkes göklere çıkarıyordu.Eğer alt yapıdan sağlam bir bek yoksa yedek olarak tutulabilir. Aksi halde yatırım yapmak mantıksız.
                            elimizde oğuzhan yılmaz gibi potansiyeli yüksek bir sağbek var . mehmet can görülüyor ki ilk 11 oyuncusu olamayacak , bu nedenle de kadroda tutulup oğuzhanın önünü kapamaya gerek yok . hakan yeşil varken doğucan ve kerem şen'i aldık . ali şahin varken gidip baniya, fernandez ve benkoviçe yatırım yaptık . bu kafayla alt yapıdan oyuncu çıkaramayız .
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              elimizde oğuzhan yılmaz gibi potansiyeli yüksek bir sağbek var . mehmet can görülüyor ki ilk 11 oyuncusu olamayacak , bu nedenle de kadroda tutulup oğuzhanın önünü kapamaya gerek yok . hakan yeşil varken doğucan ve kerem şen'i aldık . ali şahin varken gidip baniya, fernandez ve benkoviçe yatırım yaptık . bu kafayla alt yapıdan oyuncu çıkaramayız .
                              Oğuzhan 'ı izlemedim ben hocam. Çok dövülen Arif Boşluk, Faruk Can gibi olmaz umarım.

Yorum

• yine gidip ispanya liginde maxi gomez bulmuşlar. bunlar akıllanmaz.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Yükleniyor...
                                X