İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Taraftarı kırmak olmaz o zaman Kelechi Iheanacho'yu alalım. Ne de olsa herkesi alabiliyoruz.
Kelechi Iheanacho - Müsabakaya göre performans verileri | Transfermarkt
Yorum
-
Basic de izledim dün genelde oyuna sonradan girmiş. Hocası oyunu tutmak için alıyor uzun boylu Siopis diyebiliriz. Gerçekten inanılmaz koşuyor ve baya hızlı o boya göre. Sol ayak Baka gibi raket paslarıda fena değil. İş yapar mı muammaYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHantallıktan bahsediyorum hızdan değil ikisi farklı şeyler. Onuachu dönene kadar Dzeko 2 Tur, Abubakar 3 tur döner.... Ben o kadar uzun adamın mevcut kadro yapısında bize uygun olmadığını düşünüyorum. Oyunu rakip kaleye yıkan futbol oynasak Fb gibi tamam da, daha çok pres ve hızlı çıkış hıcümü deniyoruz, ne prese nasılsın iyi de hızlı çıkışa uygun.
Yorum
-
İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an için bugünkü uçuşlarda Mendy yok. Sadece şöyle bir bilgi var.
Dün, bugünkü 16:10 Paris-Istanbul-Trabzon aktarmalı uçuşu için Edi Mendy adına bir rezervasyon yapılmış fakat iptal edilmiş. Bizim oyuncu mudur fikrim yok.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an için bugünkü uçuşlarda Mendy yok. Sadece şöyle bir bilgi var.
Dün, bugünkü 16:10 Paris-Istanbul-Trabzon aktarmalı uçuşu için Edi Mendy adına bir rezervasyon yapılmış fakat iptal edilmiş. Bizim oyuncu mudur fikrim yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
-
İlk olarak EmreK69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenik Afobe diye bir forvet var ingilterede. Ne dersiniz? Is yaparmi gelirse?
Yorum
Yorum