Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abou tamam da Dzeko gençliğinde bile o kadar hızlı olamadı. Şu an hiç değil. Bence aşağı yukarı aynılar. Bu arada 2 metrenin üzerindeki bir adamdan bahsediyoruz. Fizyolojik olarak o boydaki bir adamdan hız beklemek de biraz abes olur.
    Hantallıktan bahsediyorum hızdan değil ikisi farklı şeyler. Onuachu dönene kadar Dzeko 2 Tur, Abubakar 3 tur döner.... Ben o kadar uzun adamın mevcut kadro yapısında bize uygun olmadığını düşünüyorum. Oyunu rakip kaleye yıkan futbol oynasak Fb gibi tamam da, daha çok pres ve hızlı çıkış hıcümü deniyoruz, ne prese nasılsın iyi de hızlı çıkışa uygun.

Yorum

• Adamlar geldi de hantalliklari kaldi
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Şu an için bugünkü uçuşlarda Mendy yok. Sadece şöyle bir bilgi var.

Dün, bugünkü 16:10 Paris-Istanbul-Trabzon aktarmalı uçuşu için Edi Mendy adına bir rezervasyon yapılmış fakat iptal edilmiş. Bizim oyuncu mudur fikrim yok.

Yorum

• Taraftarı kırmak olmaz o zaman Kelechi Iheanacho'yu alalım. Ne de olsa herkesi alabiliyoruz.

Kelechi Iheanacho - Müsabakaya göre performans verileri | Transfermarkt

Yorum

• Basic de izledim dün genelde oyuna sonradan girmiş. Hocası oyunu tutmak için alıyor uzun boylu Siopis diyebiliriz. Gerçekten inanılmaz koşuyor ve baya hızlı o boya göre. Sol ayak Baka gibi raket paslarıda fena değil. İş yapar mı muamma
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hantallıktan bahsediyorum hızdan değil ikisi farklı şeyler. Onuachu dönene kadar Dzeko 2 Tur, Abubakar 3 tur döner.... Ben o kadar uzun adamın mevcut kadro yapısında bize uygun olmadığını düşünüyorum. Oyunu rakip kaleye yıkan futbol oynasak Fb gibi tamam da, daha çok pres ve hızlı çıkış hıcümü deniyoruz, ne prese nasılsın iyi de hızlı çıkışa uygun.
              Çeviklik konusu evet, o kısımda onlardan geride. Ama dediğim gibi o adamların boyu kaç bunun boyu kaç. Yalnız şunu diyebilirim bizi şampiyon yapan Cornelius'tan daha çevik bu adam. Kontrada onun kadar sırıtmasa da topu alıp kaleye inebilecek bir oyuncu değil. Corneliusvari diyebiliriz. Yani bunu alan adam da ondan kontra beklemiyordur. Bizi önde tutmasını bekliyordur. Onun için 2. bir forvet alacaksın, maçın gidişatına göre değiştireceksin.

Yorum

• Benik Afobe diye bir forvet var ingilterede. Ne dersiniz? Is yaparmi gelirse?

Yorum

• Tarih olmuş 6 Eylül. Biz bu adamı indiremezsek başka adam alamayız, gider ya menajerlere yem oluruz ya da santraforsuz kapatırız. Ki bu 2. ihtimal başkanın hiç işine gelmeyeceği için panikle abuk subuk bir adam getirirler.

Yorum

• İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu an için bugünkü uçuşlarda Mendy yok. Sadece şöyle bir bilgi var.

Dün, bugünkü 16:10 Paris-Istanbul-Trabzon aktarmalı uçuşu için Edi Mendy adına bir rezervasyon yapılmış fakat iptal edilmiş. Bizim oyuncu mudur fikrim yok.
                    Özel uçak listesini de görebiliyor musunuz? Tarifelilerle gelmez diye düşünüyorum.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Mendy akşam antremana geliyormuş direk Trabzon yapacakmış
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu an için bugünkü uçuşlarda Mendy yok. Sadece şöyle bir bilgi var.

Özel uçakla geliyormuş haber girdiler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• vatana millete hayırlı olsun.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hayırlı olsun orsic,fountas biraz da teklic sonrası "transfer yaptık " diyeceğim 4.isim.

Edir: Mehmet Can aydın i unuttum onla 5.
                            En son Courage tarafından düzenlendi; 06.09.2023, 12:46.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• mendy tamamsa
                              sırada 8 numara ve forvet transferinde

aslında birde kanat forvet alsak ballı olur.

Yorum

• İlk olarak EmreK69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benik Afobe diye bir forvet var ingilterede. Ne dersiniz? Is yaparmi gelirse?
                                Ben kefilim hatta forvet olarak afobe ve diğerleri

Yorum

Yükleniyor...
                                X