Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben sadece Mendy ve Petkovic nöbetine başlıyorum. Safları sıklaştıralım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bunların yanına bir de maestro atabilsek her türlü yarışırız.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      petkoviç de güya cuma günü bizim için sağlık kontrolünden geçecekmiş
      hırvat basınına göre
      TSerdarxxx.avi'm yine yanlış çeviri kurbanı olmuş.

"Trabzonspor, Petkovic'in cuma gününe kadar sağlık kontrolünden geçirilip Galatasaray maçının kadrosunda yer almasını istiyor" yazıyor haberde.

Yorum

• Bardhi yolcu falan demişler twitterda bakalım ne çıkar
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Joaquin boyutlar arası geçiş mi yaptı ışınlandı mı ne oldu kara deliğe mi girdi de başka boyuttan mı çıktı adam bildiğin kayboldu.

Mendy, Elneny, Petkovic bitirsinler oh derim.
          Transferi kim yaptı ona bakmak lazım.
          Alınırken öneren kişi kefilmiş çok iyimiş haberleri pohpohlandı.
          Kim para yedi bu işten çıkarsınlar ortaya.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Gerçekten yönetim var mı yok mu belli değil kimin ne yaptığı ne ile meşgul olduğu belli değil. Tamamen kaotik bir ortam, yönetime geldikleri günden bu yana kalem kalem yazsak sayfalarca problem çıkar ortaya

Yorum

• Akşam Dinamo maçını izleyecekler taraf tutmasın, bizde bu şans varken Petkovic hattrick yapar.

Yorum

• Yine de Petkovic haberinin Hırvat basınında hiç yer almaması ve Boşnaklarca duyurulması ilginç.

Haberin tamamını okudum, büyük ihtimâlle Livakovic - Sutalo ve Petkovic bu akşamki maçtan sonra Zagreb'den ayrılacak denmiş.

Petkovic'in Trabzonspor'a transferi ayarlandı ve kulüp oyuncunun cumaya kadar sağlık kontrolüne gelmesini istedi diye eklenmiş.

Aynı haberde Livakovic'in Fenerbahçe'ye transferinin de cumaya kadar resmîyet kazanacağı söylenmiş.

Ayrıca Ajax da Sutalo için 20 milyon euro ödeyecekmiş ve rövanşta oynamasını istemiyormuş, oyuncunun yarın Amsterdam'a gelmesini talep etmişler.

Haber sitesinin Twitter hesabı kilitli: https://twitter.com/sportsport

Facebook ve Instagram hesapları kurumsal olduklarını gösteriyor ama: https://www.facebook.com/SportSportBa/ - https://www.instagram.com/sportsportba/

Yorum

• Beşiktaş - Hapoel Beer Sheva eşleşmesi, Beşiktaş tur atlar, Nijeryalı Nwakaeme 1 gol
                  Galatasaray - Zalgris eşleşmesi, GS tur atlar, Nijeryalı Mathias Oyewusi 1 gol

Nwakaeme'yi aldık, taraftar Oyewusi'yi istiyor. İlginç benzettim.

Yorum

• İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    https://www.transfermarkt.com.tr/sta...agslosespieler Sanırım burdaki topçulara yönelmişiz anladığım kadarıyla bize uygun olanlar gelir umarım..
                    Eden Hazard fena olmaz
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eden Hazard fena olmaz
                      Kulübe aşçı olarak mı? Gerek yok, Mehmet usta iyidir.

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beşiktaş - Hapoel Beer Sheva eşleşmesi, Beşiktaş tur atlar, Nijeryalı Nwakaeme 1 gol
                        Galatasaray - Zalgris eşleşmesi, GS tur atlar, Nijeryalı Mathias Oyewusi 1 gol

Nwakaeme'yi aldık, taraftar Oyewusi'yi istiyor. İlginç benzettim.
                        Ben olsam alırdım o çocuğu
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kulübe aşçı olarak mı? Gerek yok, Mehmet usta iyidir.
                          Aşçı olarak olsa yine iyi çalışır en azından muhtemelen çeşnigir veya gurme olarak gezinir.

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aşçı olarak olsa yine iyi çalışır en azından muhtemelen çeşnigir veya gurme olarak gezinir.
                            Ellerini arkadan bağlayıp antrenmana gelir, gençlere "Kardeşim o hareketi yanlış yapıyorsun" deyip 1-2 hareket yapar sonra evine gider takılır.

Mis gibi iş.

Yorum

• Nuraly denen arkadaşa neden bu kadar yükseliniyor? İyi mi? Yaşı ve yabancı sayılmayacak olması hariç.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ademi - Orsic - Petkovic

Tatlı bir üçlü.

Yorum

Yükleniyor...
                                X