Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkanın direk isim verip getirenediği oyuncularda oldu zaten ona lafım yok.(Bkz: Tochi & Zinckernagel) Ben yönetim de iş bitiricilik anlamında sıkıntı olduğunu düşünüyorum ama Hakan bey gibi iyi niyetli insanları da terste bırakmamak adına gün işlerine gerek yok kanımca. Yoksa adamın iyi niyetinden şüphem yok belli bizim gibi tutkulu bir taraftar.
    Hakan abi çok eski gazeteci, TS menfaatlerini çok düşünen biri. Zaten bir daha gün olayına girmem dedi stoper haberinden sonra

Yorum

• yapılan yanlışlara rağmen doğrularda var..
      Barcelona batıyoruz dedi Messiyi gönderdi 1 sene yapılanma ile dirildi..Taraftarı ise onları hiç terketmedi..

doğru adımlar atarsak bizde de tekrar ayağa kalkış neden olmasın..
      1 tane Beyin görevli oyuncu istiyorum top ayağına gelince takım rahatlayacak..
      Hamsik gibi Nwakame gibi ..hep dinamik oyuncular hep dinamik oyun olmaz..
      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Geldikten sonra biz kulübün kasasına şu kadar para soktuk

Başkanın bunun dışında söylediği bir cümle yok.

Hâlen daha transferleri yapmadın, gidecekleri gönderemedin ama para soktuk. Ne olacak şimdi parayı kasaya koyduk. Şimdi armut toplayalım.

Transfer yapın, gidecekleri gönderin artık
        Kuru kuru maça gelin demekle bu işler olmuyor

Zaten geç kaldın

Yorum

• Hem satış hem alış için bir menejerle anlaşmak için hala çok geç değil
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geldikten sonra biz kulübün kasasına şu kadar para soktuk

Başkanın bunun dışında söylediği bir cümle yok.

Hâlen daha transferleri yapmadın, gidecekleri gönderemedin ama para soktuk. Ne olacak şimdi parayı kasaya koyduk. Şimdi armut toplayalım.

Transfer yapın, gidecekleri gönderin artık
            Kuru kuru maça gelin demekle bu işler olmuyor

Zaten geç kaldın
            Cogu yerde ligler bu cuma basliyor.
            Transferlde gec kalindi hem alim hem satim.
            Oyuncu almak icin yüksek Para verecen satmak icin düsük para alacagin bu saaten sonra.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Tarihimizin en güçsüz ve hiçbir alternatifi olmayan kadrolarından biriyle lige başlıyoruz bakalım Allah sonumuzu hayır etsin.

Lig devam ederken yenilgi üstüne yenilgiler geldiği zaman ortalık alev alabilir.
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cogu yerde ligler bu cuma basliyor.
                Transferlde gec kalindi hem alim hem satim.
                Oyuncu almak icin yüksek Para verecen satmak icin düsük para alacagin bu saaten sonra.
                Başkan açık açık transfer yapamam dedi bu takımla da ilk 5 hayal bari siopis ve djanini takıma kazandirilsinda rezillik çıkmadın sıfır alternatif kadroyla lige girme derdinde adam .. hocanın en geç 6ci hafta istifa edeceğini düşünüyorum 10 la 14 qradi bir yerde kalırız yeni sezon hayırlı olsun

Yorum

• Galibiyet primi 2.4 milyon tl
                  Şampiyonluk primi 39.8 milyon tl

Yani her galibiyet yaklaşık 80 bin euro, şampiyonluk da 1.3 milyon euro. Normalde tüm kulüplerimizin oyuncu maaşları 1 milyon euroyu geçmediği ortalama oyuncu maaşının 400 bin euro olduğu bir lig olmamız gerekirken zaha ve icardi için 20 milyon euro yıllık ücret ödenebiliyor. Neyse bizim kimseye bakmadan kısa vadede maaş üst sınırını 1.75 milyon euronun altına indirmemiz gerekiyor. Bildiğim kadarıyla şu an Maxi Gomez ve Denswill bu sınırı geçiyor. Keşke ikisini de satabilsek.
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Ligin hiçbi maddi getirisi yok. Ayakta kalabilmek için Avrupada başarı şart.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Nottingham ve Inter yeni kaleci aldi.Demek ki Ugurcan beyefendi bu sezon bizlen.Kendisine cekis düzen versin artik.

Yönetim sezon bitmeden cok büyük laflar etti ama arkasi bos cikti.Planlamanin P si yok bu belli oldu.
                      Deli dana gibi topcu pesinden kosuyorlar 90% menejer önermesidir bana göre.
                      Biraz para geldi bitlendi gene bizimkiler.
                      Ama is isten gecti.
                      ilk 5 Hafta en fazla 10 Puan bekliyorum ben.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Baskan gercekten sizofren mi anlamadim.Oyuncularin ciddi kontratlari var cözmeye calisiyoruz diyor.
                        Hakli bir arastirmak lazim kimler o kontratlari verdi bu oyunculara ve ceza kesilmeli o kisilere.

Yorum

• Larsen, Siopis, Bardhi, Djaniny, Gomez. Sat sat sat sat sat.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Baskan gercekten sizofren mi anlamadim.Oyuncularin ciddi kontratlari var cözmeye calisiyoruz diyor.
                              Hakli bir arastirmak lazim kimler o kontratlari verdi bu oyunculara ve ceza kesilmeli o kisilere.
                              Baskanin kendi verdi o sozlesmeleri kendi kendine mi ceza kessin.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                En azından konferansa gitmek lazımdı ya. 6 maç kazansan ligte tüm maçları kazanmış kadar para kazanıyorsun nerdeyse(katılım hariç)

Yorum

Yükleniyor...
                                X