Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Visca eski modu açacak, Baka çift hane gol asist, Tre motor yakacak, Ömür 8 gol 9 asist, Eren zirve dönemini yaşayacak, Denswil-Benkovic yılın stoper ikilisi olacak, bunların yanına 3 tane tartışmasız transfer. İşte formül
    Morolim yerine geldi.
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uğurcan röportajda gayet güzel açıklamış. Kulüp menfaati herpsinden önemlidir. İşte o menfaati gözterek geçen sene menajeri olacak adam bir fiyat dillendirmemeliydi. Kendisi de gelen tekliflerde saymadığı takımlar gibi Gs'yi vurgulamamalıydı.

Ben hâlâ Villareal'deyim. Olursa orası olur.
      Her yaz böyle hatalı açıklama yapılması tesadüf mü? Asla değil kimse de inandıramaz beni.
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• gs nin sağ bekleri Boey ve Leo Duarte, bizimkisi Larsen ve Serkan böyle bir fark lig kuruldu kurulalı olmamıştır.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• En gerçekçi proje Bu Serkan, Arif gibi 2. Lig ayarındaki özevlatlardan kurtulmak, Gomez, Bardhi, Djanini, Koita ile vedalaşmak, Baka ile sözleşme yenilemek olmazsa devre arası satmak, genç fizik gücü yüksek bir kadro kurup gelecek yılları kurtarmak için uzun vadeli bir plan yapmak yoksa bu ligde bir rahat 5 sene ilk 3 göremeyiz.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Galatasarayin harcadigi paraya ve aldigi oyunculara bakar misiniz.. bunlar simdi gelir gideri dengeleyen harcamalar mi???

Kesinlikle hayir adamlar isini biliyor bizimkiler gibi saf degiller...
            bizimkiler kücülmeye giderken resmen alternatifsiz sacma sapan bir kadro birakti

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
            Ama uefa bize şaak diye cezayı yapıştırıyor resmen gariban bulmuşlar vuruyolar bize avrupa yasağı da vermişlerdi hem de şampiyonluğa oynadığımız son haftalarda.

Ya bunları normal karşılayan, mali kriter filan diyerek bu zorbalıklara inanan net saftır ya. Uefa her ülkeyle işbirliği içinde ve haracını yiyor olan bizim gibilere oluyor.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• çok yetenekli olmadığı sürece altyapıdan kesinlikle oyuncu alınmamalı.

Elde bu seviyede adam olduğunu düşünmüyorum.

Serkan,arif,hakan makan ne var ne yok gönderilmeli.

Belki stoper Ali Şahin ve kaleci kağan moradoğlu kalabilir.

bu arada batuhan,behlül gittiği yerde iş yapan yetenekli isimler varken hakan ın kampa alınması çok enteresan.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bu arada takım direk satılmalı.

Yorum

• bu arada sağ bek,lider stoper,merkez ortasaha,forvet,sağ açık alınmadığı sürece bu takım en fazla 6. olur. Bunların yapacağı kadro planlamasına tüküreyim.

Yorum

• Satabilecek adamlar alalım şampiyon olduk da noldu

Yorum

• dazet wilfried çok iyi transfer

(UEFA)

Yorum

• Hakan kamp kadrosunda yokken daha sonra nasıl kadroya dahil oldu? Kiralık gittiği takımlarda öyle nefis bir performans göstermemişken bu adam niye kampta? Genç falan da değil artık. Bizi soktuğu zarara bak ya. Ulan sen zaten normal maçta ceza sahası içinde böyle müdahale edeceksen zaten savunma yapmanın bi anlamı yok. Rezalet herif.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Videoyu izledim de hakan fena girmiş adama. Makasa almış ayağını. Adam saldı direkt sağ ayağını. Twitter da kötü yorumlar var. serdarx de dorukhanın sakatlığı ile benzer diyor. Çok ama çok kötü oldu bu. En güvendiğim adamdı.
                          Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                          çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Videoyu izledim de hakan fena girmiş adama. Makasa almış ayağını. Adam saldı direkt sağ ayağını. Twitter da kötü yorumlar var. serdarx de dorukhanın sakatlığı ile benzer diyor. Çok ama çok kötü oldu bu. En güvendiğim adamdı.
                              Hakan'ın direk olarak kulüpten kovulması lazım..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor başkansız kalmaz.
                                Kalmaz da piyasada adam kalmadı o korkutuyor beni..
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Yükleniyor...
                                X