Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Soruma cevap alamadım?

Ama ben size sayabilirim, tabi ki yeteneklerini değil;

1. Topu hiç bir zaman tek seferde durdurmaz. 2,3 kere ayağında geveler.
    2. Çalım atip pas vereceğine çalım attığı adamı tekrar tekrar çalımlamaya çalışır.
    3. Topu her aldığında gereksiz 360 derece döner
    4. En ufak dokunmayla kendini yere bırakır ve hakeme bakar.
    5. Pasları ya erken ya da geç atar. Ve genelde yerini bulmaz. Bunda ayağının topu kaldıramamasıyla direk alakası var.
    6. Şut çekemez. Çektiği şutları 10 yaşında çocuk bile kurtarır.
    7. Adam kovalar gibi görünür ama gerçekte eskortluk yapar.
    Bu dediklerinizin çoğuna katılmıyorum..
    İkili tartışmaya dönsün de istemiyorum..

Bu arada ben de soruma cevap alamadım, Ömürden iyi bu dediklerinizi yapabilen yerli söyleyin de öğrenelim..
    oflu fanatik

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

İlk olarak yusufemrah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu dediklerinizin çoğuna katılmıyorum..
      İkili tartışmaya dönsün de istemiyorum..

Bu arada ben de soruma cevap alamadım, Ömürden iyi bu dediklerinizi yapabilen yerli söyleyin de öğrenelim..
      Bizim takımda mı? Sakat değilse dorukhan. Fakat bizim takımda ondan iyi yerli olmaması omuru iyi yapmaz.
      Türkiye liginde sormadiginizi farzettim.
      Omuru öne çıkaran tek şey dar alanda hızlı ve hareketli olması. Gerçi bunların sonucu çoğunlukla hüsran oluyor ama ..
      En son omondoles tarafından düzenlendi; 19.06.2023, 21:46.

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizim takımda mı? Sakat değilse dorukhan. Fakat bizim takımda ondan iyi yerli olmaması omuru iyi yapmaz.
        Türkiye liginde sormadiginizi farzettim.
        Omuru öne çıkaran tek şey dar alanda hızlı ve hareketli olması. Gerçi bunların sonucu çoğunlukla hüsran oluyor ama ..
        Ligde Ömürden daha kaliteli 3 adam var dedim, Uğurcan, Arda ve Ferdi..

Başka varsa söyleyin de öğrenelim..

Dorukhan sakat olmasa bile sağ içte ancak Ömürün yedeği olur..
        oflu fanatik

Yorum

• Muller in rüyasını üstümüz açık yatsak bile göremeyiz

Ama acaba demedim de değil
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak yusufemrah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ligde Ömürden daha kaliteli 3 adam var dedim, Uğurcan, Arda ve Ferdi..

Başka varsa söyleyin de öğrenelim..

Dorukhan sakat olmasa bile sağ içte ancak Ömürün yedeği olur..
            Yanlış anlamayın ama istatislikler Ömür için söylediklerinizin tersini diyor. Umarım oyuncu toparlar gol ve asistlere başlar.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Valla kimse kusura bakmasın Abdülkadir Ömür'ü beğenmeyen adam açıp Premier Lig izlesin, Arsenal'i City'yi falan tutsun.

Hele bu sene 2 yönlü oyunda vardı ve takımın nadir iyilerindendi. Beklediğimiz kadar skorer olmaması günah değil. 33 Yaşındayım 20 yıldır kadrolara hakimim, kaç tane şutu olan oyuncumuz oldu yerli say desen. Hami, Fatih Tekke, Ekici, Yazıcı.

Kalacaklarsa kadroma
              Uğurcan-Dorukhan-Baka-Ömür'ü yazar kadroyu bunların üstüne kurarım. Her futbolcunun zaafları var. Messi'nin bile, Neymar'ın bile zaafları var. Messi aşırı çabuk yorulan bir oyuncu mesela bu yüzden 3-4 km az koşar maç başına. Neymar'ın fiziği max abdülkadir kadar mesela. Takım doğru oynayacak ve birbirinin kusurunu kapatacak. Ömür'e 50 metre geriye depar attırarak oynarsanız yayda şutu bulduğunda ayağını tabiki toprağa vuracak.
              "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
              Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yanlış anlamayın ama istatislikler Ömür için söylediklerinizin tersini diyor. Umarım oyuncu toparlar gol ve asistlere başlar.
                Ömürün avukatı gibi davranmak istemem ama 2 büyük sakatlık yaşamasına rağmen 4 kupa kazanmamızda büyük emeği olan bir oyuncumuza çok haksızlık edildiğini düşünüyorum..

Mesela hangi istatistikte kötü Ömür, en çok fiziği nedeniyle eleştirilir ama takımda en çok top kazanan en çok ikili mücadele kazanan adamlardan biri Ömür..
                oflu fanatik

Yorum

• Bu arada kabullenmemiz gereken şey Ömürün hücum oyuncusu olmadığı, bunu kabullenirsek gereksiz eleştirilerde son bulur bence..
                  oflu fanatik

Yorum

• Fransa karşısında Yunanistan'ın merkez üçlü Siopis-Kourbelis-Bakasetas. İlk yarı 0-0. Sio Mbappe'ye kene gibi yapıştı ama saçma sapan atlıyor falan
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Kourbelis de iyi oyuncu ayağı temiz basit oynuyor ikili mücadelelerde yıkılmıyor Siopis Kourbelis Baka bizde kullanabiliriz merkezde bu üçlüyü uyum içinde
                      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Abdülkadir göğe merdiven çatıp gökteki yıldızları elleriyle indirip getirse dahi beğenilmeyecek.3 küçüklerin kadrosunda olsa adama prens muamelesi yaparlar biz ise çöp..Allah ıslah etsin.

Yorum

• Milli maçı ikinci yarı izlemicem Umut Bozok varken barış Alper kim

V2206 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak ardesenli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Topçu değil kendisi..
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Topçu değil kendisi..
                              Hoaaaydaaa ciddi olmadığını umuyorum
                              "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                              Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abdülkadir göğe merdiven çatıp gökteki yıldızları elleriyle indirip getirse dahi beğenilmeyecek.3 küçüklerin kadrosunda olsa adama prens muamelesi yaparlar biz ise çöp..Allah ıslah etsin.
                                Top oynasın. Bir insanı başka biriyle kıyaslamayı hiç sevmem ama arda’nın çektiği şutu izlesin. Beyfendinin şutları 5 metreden kaleye varmıyor. Çalışmıyor. Çevresindeki şak şakçılar ona zarar veriyor. Biz de bu kafadan kurtulalım. Trabzonspordan 6-7 oyuncunun milli takımda olduğu yıllar vardı.
                                En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 19.06.2023, 23:49.

Yorum

Yükleniyor...
                                X