Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ceza sahası içerisinde düz vatandaş gibi takılan topçu iyi bir santrafor olamaz iyi bir insan olabilir ama o da bizim için kriter değil.
    maxi gomez gönderilmeli.
    Adam bırak gol atmayı, pozisyona dahi giremiyor.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3 ya da 4 mac hariç hepsinde santrafor oynadı. Santrafor oynamadığı maçlarda sağ forvet oynadı.
      Kağıt üzerinde santrafor göründüğü maçlardan bahsetmiyorum.

Maçı izlerken gördüğünüzden bahsetmiştim.

Aynı , kağıt üzerinde sağ kanat olarak görünen abdülkadir ' in bu bölgede hemen hemen hiç bir maçta oynamayıp genelde sağ iç gibi oynaması gibi.

Yorum

• Maxi Gomez santrafor değil ve bize santrafor lazım. Cornellius Sörloth kadar iyi değildi ama santrafordu. Son attığımız golde bir Umut'a bakın bir Maxi Gomez'e. Adamda golcu iç güdüsü yok merkeze hareketlenmek yerine orda bile kanada deplase oluyor. Bence piyasası varken 3-5 milyon euroya satıp gol atabilen bir forvet alalım. Umut bile düzenli oynasa Maxi Gomez'den daha çok atar bunu hepimiz biliyoruz..
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yerli olarak , Çağdaş Atan veya Sergen Yalçın olsa tadından yenmez.

Sergeni istememin nedeni hem oynattığı futbol hem de , adam 1 seneden fazla sözleşme imzalamıyor. Dolayısı ile tazminat konusunda sıkıntı da yaşamayız.

Ayrıca adam , yetenekli topçu seviyor.

Trezege , larsen gibi adamları aldırmaz bu takıma .
          Madalyonun diğer tarafını da müsaadenle ben ekleyeyim:

* Kendisine yakın basına "Tazminat istemem" diye yazdırır. Fakat katıldığı canlı yayında irticalen konuşunca "Üç yıllık imzalarsam çakarım tazminatı" der.
          * Başkanı ayağına çağırır. Kampa katılmaz. Sonra Şampiyonlar Ligi'nde fark yedikçe "Burası bize ağır geldi." der.
          * İşler kötü gidince "Yönetimi 5000 oy seçtirdi, benim imza törenimde 30000 taraftar vardı" der.
          * Antrenman performansı düşüktür. On beş dakika deli dana gibi baskı yapıp maçın geri kalanında oyuncuların dili dışarda dolaşır.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Madalyonun diğer tarafını da müsaadenle ben ekleyeyim:

* Kendisine yakın basına "Tazminat istemem" diye yazdırır. Fakat katıldığı canlı yayında irticalen konuşunca "Üç yıllık imzalarsam çakarım tazminatı" der.
            * Başkanı ayağına çağırır. Kampa katılmaz. Sonra Şampiyonlar Ligi'nde fark yedikçe "Burası bize ağır geldi." der.
            * İşler kötü gidince "Yönetimi 5000 oy seçtirdi, benim imza törenimde 30000 taraftar vardı" der.
            * Antrenman performansı düşüktür. On beş dakika deli dana gibi baskı yapıp maçın geri kalanında oyuncuların dili dışarda dolaşır.
            Bu Sergen'i nasıl istiyorlar hayret ediyorum adamda karakter sorunu bariz yani.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Maxi Gomez konusunda radikal bir karar almamızı gerektirecek bir takım oyunu oynamadığımızı düşünüyorum. Evet bireysel olarak sezona kötü başladı. Düzenli forma giyemedi vb. Ancak son haftalarda bariz şekilde iyiye gidişi var. Ben kötü bir forvet olduğunu düşünmüyorum. Misal bu çocuk geçen yılki kadroda olsa kaç gol atardı? Bence en az Cornelius kadar gol atardı. Ancak bu çocuktan elbette bir Sörloth çıkmaz. Tek başına takımı taşıyamaz. Böyle bir isim getirebileceksek gitsin derim. Aksi halde kalmasında fayda var.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maxi Gomez konusunda radikal bir karar almamızı gerektirecek bir takım oyunu oynamadığımızı düşünüyorum. Evet bireysel olarak sezona kötü başladı. Düzenli forma giyemedi vb. Ancak son haftalarda bariz şekilde iyiye gidişi var. Ben kötü bir forvet olduğunu düşünmüyorum. Misal bu çocuk geçen yılki kadroda olsa kaç gol atardı? Bence en az Cornelius kadar gol atardı. Ancak bu çocuktan elbette bir Sörloth çıkmaz. Tek başına takımı taşıyamaz. Böyle bir isim getirebileceksek gitsin derim. Aksi halde kalmasında fayda var.
                Aslında pozisyona giriyor da kanatlar değerlendiremiyor. Arka tarafta boşta kalıyor ama orta gelmiyor. Treze genelde kaleye vurmayı düşünüyor. Umut Bozok golünden önce markovicte iken bakın Gomez e. Maçta böyle pozisyon çok buluyor. Nwakeme değerlendiriyordu hepsini.
                Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aslında pozisyona giriyor da kanatlar değerlendiremiyor. Arka tarafta boşta kalıyor ama orta gelmiyor. Treze genelde kaleye vurmayı düşünüyor. Umut Bozok golünden önce markovicte iken bakın Gomez e. Maçta böyle pozisyon çok buluyor. Nwakeme değerlendiriyordu hepsini.
                  santrafor arkada beklemez ön direğe koşar.

Yorum

• Maxi kac kez kalecile 1e1 deydi? Kactana pozisyon kacirdi? Ben sunu hatirliyorum, Maxi nezaman pozisyona girdinde gol atiyor. Bu adami gol pozisyonuna sokmamiz lazimiz. Visca ve Markovic geldi, gercek kanatlarimiz var. Artik yavas yavas maxi golerini atar.

Yorum

• Fode koita kulübe ihtar çekmiş. Daha kadroda olmayan oyuncuların bile parasını ödüyoruz. Bu oyuncuları alanın allah belasını versin. koita, yusuf erdoğan, eren elmalı, umut bozok sadece şu kasımpaşa dan alınan 4 tane oyuncu bile kulübü maddi anlamda batırmaya yeter. hangi yönetim gelirse gelsin ilk sene çöp olacak muhtemelen.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        santrafor arkada beklemez ön direğe koşar.
                        Nwakaeme bu şekilde cornelius a da assist yaptı, sorloth a da. Bakış açınız yanlış. 46. Saniyedeki gol gibi pozisyonları diyorum.
                        Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                        çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kağıt üzerinde santrafor göründüğü maçlardan bahsetmiyorum.

Maçı izlerken gördüğünüzden bahsetmiştim.

Aynı , kağıt üzerinde sağ kanat olarak görünen abdülkadir ' in bu bölgede hemen hemen hiç bir maçta oynamayıp genelde sağ iç gibi oynaması gibi.
                          Oyuncunun stiliyle alakalı bir durum. Bu golcü olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Bu sezon yaşanan büyük sı*ışın çok fazla nedeni var ama bence içlerinden bir tanesinin gerçekten önemle altının çizilmesi gerekiyor: Nwakaeme'yi gönderip yerine Trezequet ile devam etmek, ve Visca'nın yaşadığı olağanüstü şanssızlıklar.

Yorum

• Şu takıma 1 kanat alsaydılar bu duruma düşmezdik. Bu ligde kanatsız iş yapamazsın takımlar kamyon çekiyor. Öyle takımları kenarlardan açabilirsin sadece, bu çok kez denendi. Geçen sene bizi şampiyon yapan kanatlardı. Ve sıkıştığında Cornelius’un pivotluğu. Bu sene ikisi de yok.

Yorum

• sergen kim, istanbul barlarından toplayamayız damı...istanbul 3 kızlarının basının dilinden düşmeyiz...rezalete talip olmak nedir....

Yorum

Yükleniyor...
                                X