Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Belki biraz niyet okumak gibi olacak ama hocanın iyi niyetini yahut sadakatini sorgulayan olmadı ki niye böyle bir açıklama yaptı başkan? Üstelik kadronun yeterli görünmesi ve daha iyisini yapabileceğini söylemesi de açıkça hocaya taş atmak gibi duruyor.

Abdullah hoca açıklama yaptığı zamandan beri sıfır aksiyon ile gidiyoruz. En ufak ciddi birliktelik mesajı verilmedi yahut başka net kararlar alınmadı. Süreci sezon sonuna kadar sürdürüp bütün ilişkinin anasını belleyip öyle sonunu getirecekmişiz gibi geliyor bana.
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Demek Hamsik bizde kaliyor.

Djaniny icin Araplar ve Meksika pazari halen acik

Bardhi elde kaldi gibi
      .

Francesco
      Totti

Yorum

• Başakşehir Eden Karzev'i almış Ndayishimiye'nin yerine bu çocuğu da patlatabilirler, Netenya'dan çıkma bu çocukta aynı benim hayranı olduğum Mohamed el fazaz gibi.

Sivas'ta Jordy Caicedo'yu kiralamış Tigres'den iyi golcüdür kendisi opsiyonu var mı acaba.
        En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 31.01.2023, 18:08.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Bardhi djanini satilip, hamsik larsen fesih edilmeliydi bir türlü… çözüm üretmek yönetimin isi
          8 no ve sag kanat ikiside ortalamanin bir tik üstü bizi bambaska bir konuma koyabilirdi, çok üst düzey olmalari gerekmezdi bile bizi kisa vadede öne tasimaya, 2 yil önce berat hamlesi bile bizi bir level yukariya tasimisti
          Forvete: Tencere Hill
          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• zymer bytyqi > olimpiakos diyorlar

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Allah biliyor gelmesini hiç istememiştim. Hâlâ utanmadan "Galatasaraylıyım, orayı istemiştim" diyor.

1.5 milyon euro para alıyorsun utanmaz herif. Ahlâksız herif. Rezil herif.
              Trabzonspor kıçı kırık Anadolu kulübü gibi yönetiliyor. Lakaytlıktan dolayı böyle açıklama yapmak normal görünüyor.
              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Koca Trabzonspor'un derdi yarım sezon sözleşmesi kalan Hamsik'mi ne oldu şampiyon yaparken grandeydi.
                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Koca Trabzonspor'un derdi yarım sezon sözleşmesi kalan Hamsik'mi ne oldu şampiyon yaparken grandeydi.
                  Duygusalliga gerek yok, ya sahada performans verir, yada gider
                  Hoca düsünmüyorsa, ki öyle gözüküyor, romantizime kapilip milyonlari vermeye gerekmiyor
                  Forvete: Tencere Hill
                  Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Verdiğimiz bonsrvisleri geri alıp yüksek kontratlarsan çıkarsak bayağı rahatlarız
                    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Yazan oldu mu görmedim ama Bertrand Traore basakla feshetmiş biriyle anlasti mi acaba FREE olarak alsak olmaz mi

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Demek Hamsik bizde kaliyor.

Djaniny icin Araplar ve Meksika pazari halen acik

Bardhi elde kaldi gibi
                        Bu transfer döneminde Djaniny'den bonservis kazandık kazandık. Daha da bir şey alamayız anca fesih olur
                        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          genelde sizin yorumları severek okurum. saldırgan da olsa, kendi içinde tutarlılığı vardır. akıl mantık süzgecinden de geçer. ancak, şu dört sorudan birisi hariç diğerlerinin "sizin kafanızda" hayır cevabı almasının tek nedeni takımın kötü gidişi. çünkü, yönetimde değilseniz fikrinizin olması ihtimali yok. biraz daha iç konular bunlar. yönetimdeyseniz de orada durmanızın bir anlamı yok zaten
                          Sevgili dostum eleştirilerimin takımın kötü gidişatı ile alakası yok..Halihazırda bu sezon başı yapılan transferler ile takımın gidişatının kötü olacağını yaz kampından beri yazan biriyim..Bu foruma bir şeyler karalarken anlık ve gidişata göre kulüp yöneticilerine veya futbolculara ve/veya ilgili kişilere tavır almam..Olayları deney gözlem süzgecinden geçirir ona göre fikrimi belirtirim...Yaz kampından beri yazıyorum aldığımız adamlarla bizim geçtim şampiyonlar ligine katılımı ligde elle tutulur bir başarı yakalamamız imkansız..Bugün sahada aldığımız sonuçlar benim için sürpriz değil..Bunu belirteyim öncelikle..

Diğer finansal konulara gelirsek...Bana bir Allah'ın kulu çıksın desin bu başkan kulübe şu şu şu gelir getirici projelere imza attı kulübe şu kadar para kazandırdı..Bırakalım imza atmasını girişimi var mı girişimi onu söylesin..Adamın tek derdi aldığı her topçuya iş insanlarına forma satmak işportacılık yapmak..Yahu birilerine forma satma fikri dahiyane bir fikirmiş gibi basında ve kulübün sosyal medya hesaplarında parlatılıyor..Bu ne rezilliktir..Ağaoğlu kulübün isim hakkını pazarlayamıyorsa stada sponsor bulamıyorsa o koltukta oturmamalı diyorum ben..Takımın şampiyon olma sürecini nakde çeviremedi diyoruz bu adam..Süreci yönetemedi..Yani bunları dile getirip eleştiride bulunmak için mutlaka yönetim kurulunun içinde mi olunmalı? Mal ortada işte kulübün stadyumuna hatırı sayılır para verecek zadegan bulundu da haberimiz mi yok..
                          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Allah biliyor gelmesini hiç istememiştim. Hâlâ utanmadan "Galatasaraylıyım, orayı istemiştim" diyor.

1.5 milyon euro para alıyorsun utanmaz herif. Ahlâksız herif. Rezil herif.
                            Anında biletini kessinler rezil herif.

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
                            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Umut Bozok vasatının açıklamaları rezalet..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Duygusalliga gerek yok, ya sahada performans verir, yada gider
                                Hoca düsünmüyorsa, ki öyle gözüküyor, romantizime kapilip milyonlari vermeye gerekmiyor
                                Profesyonel sözleşme yapmışsın ne duygusallığı.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X