Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 32 yaş ve üzeri transfer yasaklansın
    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Gazetede Traore'nin peşindeyiz diyor. Wolves'tan.

Bir de Hadziahmedovic gündemde diyor.

Djaniny için 2.5 civarı teklif olabilirmiş gelirse gönderilecek diye umuyorum.
      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 18.01.2023, 08:33.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stil olarak fatih tekkeyi andiriyor
        fatihden daha hizli bir golcü.
        lapadulayi canli hic izlemedim,videolarda on tane umut bir okadarda gomes eder gibi.
        videolarda umut ve gomesde tabiki birer ronaldo gibiler.
        lapadula olayi dogru olabilir fiyati bize daha yakin gibi duruyor.
        Umut Bozok beklentileri karşılamadı.
        Bizim yörenin havasından mıdır toprağından mıdır nedir başta takımın golcüleri ya da sezonun gol kralları bize geldi mi gol atamıyor. Örnek;

İstanbulspor-Buşi
        Ankaragücü-Augustine
        Bozok-Kasımpaşa

Geçmişten bugüne hatırladıklarım bunlar
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gazetede Traore'nin peşindeyiz diyor. Wolves'tan.

Konya'daki Hadziahmedovic iyi adam, çok katkı sağlar.

Djaniny satılabilir, ziyanı yok.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3,4 isterler o yüzden olmaz yoksa ben severim kendisini
            Evet. Bütici çok iyi olur ama ucuza vermez Konya
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Bu sözleşme dondurma işi nereden çıktı?

Daha geçen sene sözleşme dondurma olayı yasak diye Edgar'ı yollamadı mı bu takım?
              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gazetede Traore'nin peşindeyiz diyor. Wolves'tan.

Traore falan mümkün değil. O fizikle buralara düşmez
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Eğer fıçutbolcu satmazsak sadece bir adamı zorlayacağız. 1.5 yıllığına 200-300 bin euro bonservis ile Efecan Karaca...
                  Ben de istemiyorum yaşlı futbolcu ama devre arası mantıklı bir hamle olarak duruyor, Visca kesin dondurulacak, safkan bir sağ bek alarak hem orayı yarım sezonluk dolduracağız hem de 3.yerli olarak acaip rahatlıcak takım... Zaten bakıldığı zaman Trezeguet'in sağ kanttaki performansına ve Djaniny 'nin verimine en az onlar kadar oynar Efecan. En azından yerli oynatma derdimiz olmaz.

Yorum

• Eğer fıçutbolcu satmazsak sadece bir adamı zorlayacağız. 1.5 yıllığına 200-300 bin euro bonservis ile Efecan Karaca...
                    Ben de istemiyorum yaşlı futbolcu ama devre arası mantıklı bir hamle olarak duruyor, Visca kesin dondurulacak, safkan bir sağ bek alarak hem orayı yarım sezonluk dolduracağız hem de 3.yerli olarak acaip rahatlıcak takım... Zaten bakıldığı zaman Trezeguet'in sağ kanttaki performansına ve Djaniny 'nin verimine en az onlar kadar oynar Efecan. En azından yerli oynatma derdimiz olmaz.

Yorum

• AEK'da iki adam var biri Celta Vigo oyuncusu, Merkez orta saha çok sağlam eleman, kiralık Oynuyor şuan, Orbelín Pineda diğeri de AEK oyuncusu Levi Garcia,Forvet ve Kanat forvet oynuyor... Şu iki adamı sezon sonu bağlayabilsek büyük iş yapmış oluruz. Bir kere ikisi de sorumluluk alan lider karakterli adamlar, Baka gibi candan oynarlar, bizim bu tip oyuncu sayısını arttırmamız lazım.

Yorum

• Sağ tarafa transfer yapmak Trezeguet'nin yerinde oynayabilmesini de sağlayacağı için çok önemli. Bir numaralı hedef sağ kanat olmalı. Gerçek mevkisi sol kanat olmasına rağmen Lobjanidze sağ tarafta da iyi iş yapıyor ya da Konya'dan Michalak alınabilir ama aklım hala Efecan Karaca'da.
                        TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eğer bu doğruysa. Hiç düşünmeden satardım.Oğlan ingilterede en iyi bir kulübe gidiyor.Ve çok para alıyoruz. Parayı iyi bir şekilde kullanabiliriz.
                          bunun doğru olma ihtimali bizim cl kupasını kazanma ihtimalimizden daha az...

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Konya'daki bütici?
                            Trabzonspor taraftarı akıllanmaz.

Yorum

• Ne Efecan ne başka bir yaşlı (30 üstün) oyuncu bu kulübe alınsın. Yeter...ne bu...hep Süper Ligin başka kulüpten almak mı zorundayız. Yokmu başka piyasa?

Gesendet von meinem SM-G975F mit Tapatalk

Yorum

• Transferde ne var ne yok biraz okuyim dedim içim karardı yeminle.miha zajc mı dersin efecanmı dersin bütici mi michalakmı şaka gibi vizyona bak.Bizde yeterince çöp yokmuş gibi süper ligin çer çöpünüde dolduralım takıma evet,bir karagümrük ankaragücü olma yolunda hızla ilerleyelim.
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Yükleniyor...
                                X