Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu süreçte üzüldüğüm mevzulardan biri biz nasıl Yusuf Demir üzerinde durmadık!!!

sağ açıkta da oynayabilecek bir potansiyeli var. Yunus Akgün gibi oyuncuları olduğu yerde aldılar bunu üstelik Trabzonlu olması ayrı bir durum...

Yorum

• Peres döndüyse sağ bek veya sol beke ihtiyacımız olmaz çünkü 2 sağ bekin de kariyerinde baya sol bek maçı var. Dünya Kupası arasına kadar idare edebiliriz.

Sağ kanatta Yusuf Yazıcı boşluğu kapatır, asimetrik oynarız Visca gelene kadar. Tabi Masouras hoş olabilirdi, o ayrı dava ama cezanın sınırında geziyorsak olmasın daha iyi.

Benim beklentim şu an 1-2 antrenman seviyesini yükseltecek genç, zaten memnunlarsa buna da gerek yok.

Yapılan transferlerin hepsinin altına imzamı atarım ve kadronun abartılan kadar eksik olduğunu hiç düşünmüyorum. Fazla geniş kadrolar da çok olumlu olmuyor, özellikle Trabzon gibi şehirlerde.

Takımdaşlık olayı bir takımı şampiyon yapan detaydır. Yetenekten de bir tık daha önemli bana göre. %90 oyuncumuzun takım içinde samimi ilişkileri var ve bu üstüne düşünülmüş bir şey, tebrik ediyorum.
      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
      Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        isim bugün düşer. kanat olmasına rağmen hem sağbek hem 8 numara oynar. gerekirse iyi yedek olur. akarı yok kokarı yok . ama işte şu uefa işi bozdu. yoksa hakim inmişti uçaktan. koassiden 1 milyon açıldı yine de gelebilir belli olmaz. kimse de gelmeyebilir. az kaldı.
        hakim ziyeck ismi gerçek mi?

Sezon öncesi idman yaptıysa bence faydalı olur.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En azından savunsak bir tane atabiliriz diyoruz , tam takım sahaya çıktığımızda.

Geçen sene , siz de hatırlayacaksınız ki çoğu maçı zaten bu şekilde aldık.

Şimdi o manada da takım ümit vermiyor.

Tempo işi zaten herkesin malumu..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Geçen sene ona uygun bir oyun oynuyorduk, Wakame vardı elinde. Düşük tempoda sonuç alabilecek oyuncuydu.
          Artık Wakame yok.
          Zaten o oyunun devamlı sonuç verme ihtimali de yoktu.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Peres döndüğü için sağ beke lüzum yok ancak en az bir kanat oyuncusu alınmazsa gerçekten sorun yaşarız. Yusuf Erdoğan Yusuz Yazıcı gibi isimleri kanatlarda izlemek istemiyorum
            perez ne zaman ve nasıl dönecek?

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takımdan Hamsik gidince takımın oyun gücünü ve sistemini nasıl öne çıkar(ama)dığını gördük.

Oraya bir iki tık düşük profilde , bardhi , abdülkadir ve / veya bakasetas , doğucan ve / veya dorukhan geçtiğinde oyunda nasıl bir düşüş gözlemlendi . Oyun aklı nasıl bir anda ortadan yok oldu yakın geçmişte tecrübe ettik.

Oyuncu eksikliği denilen unsur, eksik bölgeye adam devşirme ile kapatılamaz. Bu zamana kadar da kapatılabildiğini ben görmedim.

Ya kapalı kutu denilen adamın çok iyi çıkması lazım ya da her türlü hezimeti kabul etmek.

Bir tek Hamsik eksildiğinde takımın sistemi işlemiyorsa ortada bir sistemden bahsedilmez.
              Tek oyuncunun varlığına bağlı sistem olur mu yahu?

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maalesef tanım olarak Trabzonlu Mesut Özil diyesim geliyor. Mesut'un da fener aşkı tutuşmuştu. Milli takımı seçmeyen birinin Trabzon sevdası yalandır paraya bakar.

Kafkas, Yusuf Demir'in Avusturya Milli Takımı'nı seçmesi ve menajerinin iddialarıyla ilgili soruyu şöyle yanıtladı:

"Tamamen yalan söylüyor. Ağır şeyler söylerim ama yakışık almaz. Güngör Şahinkaya hocamız Avusturya'ya gitti, konuştu. Tercihlerini Avusturya'dan yana yaptı, bunda bir beis yok. Alt yaş gruplarında biz çocukla ilgilendik. Hata da yapmış olabiliriz, kabul ederiz. Gidildi konuşuldu. Menajerinin yapmaya çalıştığı şey doğru değil."

Kafkas'ın hatası yüzünden seçmemiştir orası kesin ama sebepsiz beklemen gerekirdi.
                Profesyonel dünyada, sevda diye bir şey yoktur. Ben bir yazılımcı olarak, bugün bana Koç Holding'in bir alt kuruluşu gelse dese ki ne alıyorsan %50 fazlası. Giderim.
                Arkadaşlar sizin bizim hayat standartlarımız için 3 milyon ile 4.5 milyon arasında fark olmayabilir ama onlar için fark var. Herkes ekmeğinin, hak ettiğinin peşinde.
                istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Yusu yazıcı , herhangi bir kanat mevkisinde oynayamıyor.

Bizde kanatta oynadığı maçları açıp izlerseniz , performansının ne denli kötü olduğunu görebilirsiniz.

Zira adamın, adam eksiltme gibi biz özelliği de yok.

Hangi veriye dayanarak Yusuf Yazıcı ısrarla kanat rotasyonunda görülmek isteniyor anlamış değilim.

Abdülkadir ve yusufu kanat kısmına atarak adamları taraftarın önüne atmazlar umarım. Olmuyor. 50 kere denendi.

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeryüzünde ilk 11'inden 5-6 oyuncu sakatlanan/sakatlansa ve sorun yaşamayan/yaşamayacak olan bir tane futbol kulübü var mıdır?
                    o başka mevzu ancak şu an baba gibi perez,visca,dorukhan sakat. Hamsik ne kadar götürür belirsiz.

Beklenti transfer kapanmadan en azından bir iki eksiğin kapatılması.

Yoksa işimiz süpriz yumurtaya kalacak.

Naci,lahtimi gibi isimlerin ekstra performansı ya da alt yapıdan çıkacak ahmetcan lazım.

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      isim bugün düşer. kanat olmasına rağmen hem sağbek hem 8 numara oynar. gerekirse iyi yedek olur. akarı yok kokarı yok . ama işte şu uefa işi bozdu. yoksa hakim inmişti uçaktan. koassiden 1 milyon açıldı yine de gelebilir belli olmaz. kimse de gelmeyebilir. az kaldı.
                      Hakim ? Hicham Boudaoui herhalde
                      Tabi saçma sapan yerlere paraları saçarsak kirâlık topçu alacak durumumuz bile kalmaz
                      İyi fuşki yedi bizimkiler
                      Aferin
                      Fuzuli inatlarına edeyim hepsinin
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hakim ziyeck ismi gerçek mi?

Sezon öncesi idman yaptıysa bence faydalı olur.
                        Aynı adamdan bahsediyoruz sanırım. Sezon öncesi idman mı ? adam 2 gün önce CL maçına çıktı Chelsea ile.

not : kadük kalma ihtimali yüksek mesaj
                        istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir tek Hamsik eksildiğinde takımın sistemi işlemiyorsa ortada bir sistemden bahsedilmez.
                          Tek oyuncunun varlığına bağlı sistem olur mu yahu?
                          Olmaz işte onu diyorum.

Siz Abdullah Avcı ‘ nın sistemine güveniyorum demiştiniz.

Bende bir sistemin olmadığı görüşündeyim.

Takımı bölge bölge değerlendirecek olursak ancak sistemden bahsedilebilir.

Çünkü takımın sistem olan tek kısmı defans hattı.

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yeryüzünde ilk 11'inden 5-6 oyuncu sakatlanan/sakatlansa ve sorun yaşamayan/yaşamayacak olan bir tane futbol kulübü var mıdır?
                            dün Liverpool Napoli'den eksik ortasahası ile 4 yedi. 6 7 de yiyebilirdi.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen sene ona uygun bir oyun oynuyorduk, Wakame vardı elinde. Düşük tempoda sonuç alabilecek oyuncuydu.
                              Artık Wakame yok.
                              Zaten o oyunun devamlı sonuç verme ihtimali de yoktu.
                              Ben daha çok , sıkıştığımız için ordan oynuyorduk diye düşünüyorum.

Bu sezon ki futboldan , üretkenlik manasında memnun musunuz ?

Yorum

• arkadaşlar yusuf kanat oynasın demiyor aslında. Hocanın oynatmaya çalıştığı hücuma çıkarken 3 lü defanstan bahsediyorlar.

-----bartra-----hugo-----eren/denswil

larsen------baka-----gbamin----hamsik/bardhi/ömür---trezeguet

----yusuf-----------gomez--------

aslında istenen bu.

Top rakipteyken yusuf sag bölgeye yanasıp orayı kapatacak.

Yorum

Yükleniyor...
                                X