Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2.5 milyon euro olmasına imkan yok. Yüzdelerle hesap tutmuyor. Sözleşme süreçlerini tamamlarlarsa 2.5 milyon euro ise olabilir, bu da şu süreçte 2.5 milyon euro kazandığı anlamına gelmiyor.

Herkes adı gibi biliyor ki Maxi iyi bir sezon geçirirse seneye 20-25'e gider örneğin, sözleşmesinin kalan 3 yılını tamamlamamış olur. Bu sadece 1 örnek.
    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
    Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kaynak Pirana spormuş
      Kaynak baya güven verdi

Menajerlik ücretleri ne ise yazıyor kap açıklamalarında. Çok üstünde durmaya gerek yok

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kendi futbolcumuz olmasından ziyade Dorukhan için çok üzüldüm. Tam kendine geldiydi derken böyle bir sakatlık adamı psikolojik olarak mahfeder. Zaten dün baya bir ağlamış. Çok büyük şanssızlık ya. Bir organizasyon sıkıntısı mı vsr takımda nedir anlamadım as kadronun yarısı çok büyük sakatlık geçirdi inanılır gibi değil.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Silinebilir.
          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @Yavuz KÜÇÜK Hocam hep alalım sadece alalım demekle olmuyor. Şu an sağ açık oynayabilecek 6-7 oyuncumuz var. Ne kadar yetersiz görseniz de görmeden daha fazlasını alamazsınız. Biraz da kadronun içinden çıkarmaya bakacağız. Djaniny Abdulkadir Kouassi Lahtimi ters kanat da olsa Naci Yusuf Yazıcı Yusuf Erdogan Visca zorlasak Umut Bozok Bardhi bu kadar adamdan birini ikisini satacağız ki en azından diyelim transfer yapalım. Şu aşamadan sonrası transfer çılgınlığı olur. Sağ bek için de Bruno peres antrenmanlara başlamıştı ama umut yok sanırım Larsene güveneceğiz. Bartranın da kariyerinde zaman zaman sağ bek oynamışlığı var.

Her şeyi geçtim yabancı sınırı kotamız dolu. Paramız çok olsa da alamayız artık. Atıyorum Siopis ve Djaninyi sattık 7-8 m euro da geldi gidelim sağ açık alalım tamam ama Masouras mesela. Düz bir oyuncu bana göre ve 5 milyon falan konuşuluyor hiç gerek yok kadro dolu. Ve ben bu kadroya da hocaya da güveniyorum. Her şeyden fazlasıyla var biraz sakatlıklar belimizi büktü o kadar
            Hocam hep alalım sadece alalım diye bir şey demiyorum ama göz göre göre eksik olan mevkilere transfer yapma şansımız varken yapmamak akıl işi değil diyorum. Visca dışındaki o saydığınız 6-7 ismin hiçbiri o mevkinin hakkını veremez veremiyor da. Transfer sezonu bitmiş olsaydı mecbur içerden çözerdik ama imkanımız varken neden kendimize o zorluğu çıkaralım? As kadronun en önemli mevkilerinden birinden bahsediyoruz. Larsen’in yedeği Doğucan olsun ya da altyapıdan biri Larsen’i yedeklesin deseniz anlarım ama as kadrodan bahsediyoruz ya. Türkiye Kupası hariç Dünya Kupası arasına kadar tam 14 maç var bu zulmü kendimize neden yapalım?

Peres Ocak’a kadar oynayamaz. Larsen’e zaten güveniyoruz da bu işin sakatlığı cezası var. Bartra sağ bek oynadığında daha genç daha atletikti o özelliği eskisi gibi değil. Bir de oyunu stoper Bartra’nın üzerine kurarken neden Bartra’yı sağ beke kaydıracak duruma düşürelim kendimizi? Bartra’yı sağa çekince Denswil mi oynasın sağ stoperde? O mevkide ne kadar ters oynadığını birkaç maçta gördük. Hüseyin mi oynasın sağ stoperde? Ne gerek var böyle zorluklara? Tekrar diyorum transfer sezonu bitmiş olsa sıkıntı yok gerekirse altyapıdan çıkar diğer 10 kişi onun için fazla mücadele etsin ama imkanımız zamanımız var, yapmayın şöyle şu takım tam kadro olsun bir sefer ya, idare ederiz demeyelim iyiyiz eksiğimiz yok diyelim lütfen.

Peres’in lisansı çıkartılmayacak. Şu durumda Trondsen ile Koita’ya ek olarak Kouassi/Siopis/Djaniny’den biri(Visca’nın lisans çıkartılmazsa gerek yok) gitmek zorunda hiçbiri 98 kontenjanını karşılamıyor çünkü. Bu durumda 98 kontenjanına kanat oyuncusu alabiliriz. Sağ beki yedekleyecek de yerli bir oyuncu bulunabilir. Masouras konusunda katılıyorum uygun bedele olsa kötü olmaz iyi bir takım oyuncusu ama dünyada bir tek kendisi yok o istedikleri fiyata çok daha iyisi bulunabilir hem de 98 kontenjanında biri bulunabilir ama mesele bulabilmekte işte.
            En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 03.09.2022, 16:27.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar belki lig için 1 gider 1 oyuncu gelir ama, genel hatlarıyla kadromuz artık bu. Sevin sahiplenin. Hepimiz bir şeyler yazdık ama ekonomik imkanlar dahilinde olabilecek en iyi kadrolardan biri yapıldı. Daha fazla, şu işe yaramaz, şurada oynayacak oyuncumuz yok demek, takıma pozitif katkı sağlamaz, zira artık listeler verildi.

Ugurcan Cakir

Taha Tepe

Kagan Moradaoglu

Marc Bartra

Vitor Hugo

Stefano Denswil

Taha Altikardes

Hüseyin Türkmen

Eren Elmali

Yusuf Erdogan

Jens Stryger Larsen

Jean-Philippe Gbamin

Manolis Siopis

Dogucan Haspolat

Marek Hamsik

Kerem Sen

Yusuf Yazici

Abdülkadir Ömür

Anastasios Bakasetas

Enis Bardhi

Trezeguet

Naci Ünüvar

Jean Evrard Kouassi

Edin Visca

Montasser Lahtimi

Maxi Gómez

Djaniny

Umut Bozok

Emrehan Gedikli

(Bruno Peres-Dorukhan Toköz sakat)
              Hocam zaten şu an 14 yabancımız var buna peres koita trondsen dahil değil... yani bur kişiyi çıkarmamız gerekecek... bu kişi visca olmuyucak bu adamın kolu kırıldı ben açık söyleyim en gec 12 ci hafta bay geçiyoruz 13 cu hafta sahada visca... dolayısıyla siopis de kaldığına göre.. ya kouassi den ya djanini den cikicaz buna mecburuz... haliyle kouassi giderse zaten eksik olan kanatlar hepten gidiyor o yüzden bir kanat birde sağ bek iki transfer yaparız kanat 98 li olur

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam zaten şu an 14 yabancımız var buna peres koita trondsen dahil değil... yani bur kişiyi çıkarmamız gerekecek... bu kişi visca olmuyucak bu adamın kolu kırıldı ben açık söyleyim en gec 12 ci hafta bay geçiyoruz 13 cu hafta sahada visca... dolayısıyla siopis de kaldığına göre.. ya kouassi den ya djanini den cikicaz buna mecburuz... haliyle kouassi giderse zaten eksik olan kanatlar hepten gidiyor o yüzden bir kanat birde sağ bek iki transfer yaparız kanat 98 li olur
                Olması gereken tam da bu zaten.

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaya yavşağı: Yusuf Yazıcı'nın 5 senede 10 golü yoktur!

Edit: 8 yıl önce kaya yavşağına kaya yavşağı diyebilirmiyim diye bir forum yöneticimizden izin almıştım. Bit yavrusu demekmiş küfür değil yani hakaret hiç değil.
                  Dinledim Lille nasıl şampiyon olmuş sorun ona

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hocanın Djaniny tuttuğu çok belli, performanslara bakarsak da Kouassi'yi rahat gözden çıkarır. İkisinden biri gidecekse cevap belli. Yapacak bir şey yok. Djaniny'den 1 sezon daha faydalanmış oluruz sonra ayrılır bedavaya.

Kouassi'yi ise bir yere satabiliyorsak 2-3 milyona gönderelim. Araplardan alıcı çıkabilir milli oyuncu neticede. Kanatlarda eksik var diye Kouassi'ye tahammül edemeyiz, Lahtimi aldık Naci aldık kanat oynayabilecek başka oyuncular da var ama hiçbir şey vermeyen adamı sırf kanat diye kadroda tutmayalım. O var diye başkası daha az şans bulacak, belki de Kouassi parlayacak bir adamı engellemiş olacak.

Sonuç olarak; şu haliyle Kouassi kanat için oynatacağımız devşirme oyuncudan fazla katkı verecek gibi durmuyor. Ama adamla çalışan Avcı, o daha iyi bilir.
                    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 03.09.2022, 17:00.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Allahını seven yaratıcı sağ kanat transferi yapsın bu takıma..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bu acurun batsuai transferinde kesin parmağı var. Çıkıp transferi namusunu savunur gibi savunuyor. en son özili böyle savunmuştu. :F

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• ümraniyespor dünden beri ağlıyor ulan siz top mu oynadınız böyle utanmaz yüzsüz futbol ikliminde kaos eksik olmaz. 10 kişi defans yapıp sanki tek kale oynayıp hakemler maçın önüne geçmiş gibi algı yapıyorlar.

4 maçta 0 gol atmışsın rezil herifler ya
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Naci ünvar şimdi yerli statüsünde oynayabiliyor mu arkadaşlar kesin bilgi verebilecek var mı?

Eren sakatlanırsa işimiz sakat, dorukhan olmadığı denklemde.

Bazı maçlarda Doğucan mecburen Gbaminin yerinde oynayacak.

Yorum

• Dorukhan' ın sakatlanması sağ stoperde de alternatif eksikliği yarattı. Hoca zaman zaman sağ stoperde Bartra'nın yerine Dorukhan'ı oynatacaktı muhtemelen ama şimdi oradaki tek alternatif Ramos Hüseyin var.

Acaba Taha ligde oynayacak seviyeye gelmedi mi? Hüseyin'în yerine onu deneriz belki.

Yorum

Yükleniyor...
                                X