Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takımda onca eleştirilecek oyuncu varken Larsen'i eleştirmek bana pek mantıklı gelmiyor.
    Maçı stadyumda izledim, takımın en çalışkan iki isminden biri idi. Diğer isim de Cornelius idi.
    Larsen iyi mücadelesi yanında savunmada dikkatli bir oyuncu. Ve takıma tempo yaptırmaya çalışıyor.
    Dediğim gibi takımda onca defo varken Larsen'i eleştirmek şu an hiç mantıklı değil.

Yeri gelmişken şunu da söylemek isterim.
    Bu takım topa sahip olup oyununu rakibe kabul ettirecek ise Siopis ile oynamamalı.
    Altı numarada pas yapabilen bir isim ve sekiz numarada bir oyun kurucu ile oynamamız şart!
    Gbamin altı numaradaki işi yapabilir görünüyor. Ancak oyun aklımız olacak sekiz numara şimdilik yok!
    Biz bu rol için Hamsik'i düşünüyoruz ancak ona güvenip yola çıkmak ne kadar mantıklı? Bilmiyorum.
    Takımda Hamsik'in ikamesi olacak bir oyuncu yok! Ve ısrarla böyle bir transfer yapmıyoruz. Tuhaf!
    Larsen ve Eren ikisi de muazzam değiller ama tempolular. Geride kolay kolay takımı eksik bırakmıyorlar. Makine değil bu çocuklar illa ki hata yapacaklar. Orta saha da dediğin ikiliyi bulduğumuz da bu oyuncuların değeri daha iyi anlaşılacaktır hocam. Önde bir şey olmayınca vatandaş ne yapsın arkadakine sarıyor.

Yorum

• Sahada oyun aklı olan kimse yokken ne bekler suçlanır ne de forvet. Takımın omurgası ben futbol bilmiyorum diye bağırıyor. Geçen senenin oyun aklı en yüksek oyuncuları Visca Tony ve Hamsik'ti. Şimdi bu adamlar yok ve eksik olan yerlere de Gbamin ile Bartra geldi. Dorukhan da bu konuda fena değil ama onun da tekniği yetmiyor çoğu zaman. Tam takım olduğumuz zaman Eren de Larsen de Trezeguet de toparlayacaktır.
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bugün net isimler açıklanır bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Sırf yaşı genç diye alırsak satarız diye düşünenler Dovbyk istiyor ama o da kalasın teki yaa, bıkmadınız mı belini döndüremeyen topçulardan?
          Bakambu'ya gelince, düşüşte müşüşte ama geçen sezon Marsilya'ya 2.devre gitti 12 maçta süre aldı 4 gol attı, ki 90dk oynamasına gerek kalmadan yaptı çoğunu, adam girdi 15dk oynadı 1 gol sıkıştırdı fişi çekti
          Djaniny gibi ciddiyetsizi sat onu al bin kat daha iyi
          Eldor'u da kirâlık mirâlık bir şekilde al
          Cornelius'u sat
          Bozok istemiyorum ama bitti dendiğine göre :
          Eldor Şahmuratoğlu
          Cedric Bakambu
          Umut Bozok

Tertemiz işte, daha ne ?

Eldor da çok kıvrak değil ama Dovbyk'den iyidir, yaş farkları da çok yok, biri kendini az çok ıspatlamışken diğerinin ne olduğu belli değil
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sırf yaşı genç diye alırsak satarız diye düşünenler Dovbyk istiyor ama o da kalasın teki yaa, bıkmadınız mı belini döndüremeyen topçulardan?
            Bakambu'ya gelince, düşüşte müşüşte ama geçen sezon Marsilya'ya 2.devre gitti 12 maçta süre aldı 4 gol attı, ki 90dk oynamasına gerek kalmadan yaptı çoğunu, adam girdi 15dk oynadı 1 gol sıkıştırdı fişi çekti
            Cornelius'u sat
            Eldor Şahmuratoğlu
            Cedric Bakambu
            Umut Bozok

Tertemiz işte, daha ne ?

Eldor da çok kıvrak değil ama Dovbyk'den iyidir, yaş farkları da çok yok, biri kendini az çok ıspatlamışken diğerinin ne olduğu belli değil
            Aynen. Sörloth'un olmadığı yerde isteyeceğim tek adam Eldor. Hatta Sörloth ile bir geçmişimiz olmasa direkt Eldor isterim. Adam hem teknik hem hızlı hem sağlam ligde oynuyor.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sırf yaşı genç diye alırsak satarız diye düşünenler Dovbyk istiyor ama o da kalasın teki yaa, bıkmadınız mı belini döndüremeyen topçulardan?
              Cornelius'u sat
              Eldor Şahmuratoğlu
              Cedric Bakambu
              Umut Bozok

Tertemiz işte, daha ne ?

Cornelyusu niye satıyoruz anlamadım. Eldor’u alırsak mı

Yorum

• Trabzonspor bu kategoride 220. sırada. Acilen puan yapmamız lazım Avrupa'da.

Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yusuf bizim için olmazsa olmaz bir isim değil. Gelse işe yarardı fakat gelmedi diye de kasmamıza gerek yok. Ayrıca Yerli adam safi problem
                  3 yerli konusunda sıkıntı yaşamamak için bir tane Yusuf veya o kalitede transfer yapmalıyız. Ömür giderse (ki gitmeli) elimizde sadece Uğurcan, Eren ve Dorukhan kalıyor ilk 11 seviyesinde sayılabilecek.

Yorum

• Bu da gidici gibi. Bence mutsuz bazı futbolcular.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      https://twitter.com/sabahspor1/statu...VkI82NGhWmwyUg

Bu da gidici gibi. Bence mutsuz bazı futbolcular.

"öğrenildi" tamam.

Yorum

• Komple kenarı kullanabilecek bek sayısı dünyada hepi topu 30 tane var. Trabzonspor'un bek'i komple kanadı kullanacak demen için önce Avrupada ilk 20 takımdan birisi olman lazım. Malesef ama hiç bir zaman olmayacak şeyler için saçma sapan yorumlara maruz kalıyoruz.

Larsen, Rosier, Osayi, Svensson ile birlikte ligin en iyi beklerinden birisi. Bunlardan Osayi ile birlikte maliyeti en düşük oyuncu. Bunların hepsinden savunma olarak daha iyi, hücumda belki en iyisi değil ama hücum katkısı yok diyen adamı cidden dikkate bile almıyorum.

Sol bek Eren şu an ligin en değerli yerli sol beki. 22 yaşında, iyi bir gelecek vaat ediyor.

Bir şeyler kötü gittiğinde hep refleks olarak şunla olmuyor, oyuncu lazım diyen insan kadar futboldan anlamayan insanlar futbol konuşmasa keşke.
                        "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                        Özkan Sümer

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            https://twitter.com/sabahspor1/statu...VkI82NGhWmwyUg

Bu da gidici gibi. Bence mutsuz bazı futbolcular.

Diğer futbolculara bir şey diyemiyorum ama Cornelius’un yerinde ben de olsam mutlu olmazdım. Şu an takımda oyundan en zevk almayan futbolcu muhtemelen Cornelius’tur. İstatistikleri çok merak ediyorum acaba ceza sahası içinde topla buluşma olarak kaçıncı sıradadır?

Zorluyorum kendimi 1-2 tane bunu da at artık dediğim pozisyon hatırlıyorum ilk 4 haftada. Onun dışında adamın girdiği pozisyon sayısı sıfır. Zekaya bakar mısın adama uzun top atıyoruz, geriye gelip topu indiriyor ve indirdiği adam Cornelius ceza sahası dışındayken orta yapıyor

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim taraftar çok tuhaf. Birbirini gazlıyorlar özellikle Abdülkadir konusunda.

Sosyal medyada ona düşmanlık derecesine varan yorumları yapanların profiline baktığımda bunların aşırı solcu kişiler olduğunu görüyorum. Abdülkadir'e yer sofrasında fotoğraf verdiğinden beri düşmanlar, bu yüzden onu yermek için fırsat kolladılar. Saçına şivesine varana kadar konu ettiler. En ufak kötü oyununda sanki tek kötü oymuş gibi hedefe koydular. Kısaca konu Ömür veya Trabzonspor değil konu ideolojik düşünceleri. Diğerleri de bu tayfanın gazlamasına gelip Ömür hakkında kötü yorumlar yazıyorlar.

Performansına gelirsek asla Djaniny'den, Siopis'den, Hugo ve Denswill'den kötü performans göstermedi. Son 5 maçta attığımız 4 golün 2'sine direkt katkı sağladı. Hatay maçında girdi maçı aldı. Ne yapmasını bekliyorsunuz ki her maç gol asist yapmasını mı? Maaşına zam istiyorsa sonuna kadar haklı zaten. Koitalar Kouassilerin aldıkları maaş ve katkıları ortadayken.

Ayrıca şu süreçte futbolcusuna sahip çıkmayan yönetime de eksi yazdım. Futbolcuyu taraftarın önüne atıp kenara çekilmeyi bir huy haline getirdiler.
                              hahaha yiğit ben "aşırı" solcu olarak dünden beri ona bu kadar yüklenilmemesi gerektiğini savunuyorum. bu tür genellemeler doğru değil gerçekçi de değil.

Yorum

• Yorum

Yükleniyor...
                                X