İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Sahada oyun aklı olan kimse yokken ne bekler suçlanır ne de forvet. Takımın omurgası ben futbol bilmiyorum diye bağırıyor. Geçen senenin oyun aklı en yüksek oyuncuları Visca Tony ve Hamsik'ti. Şimdi bu adamlar yok ve eksik olan yerlere de Gbamin ile Bartra geldi. Dorukhan da bu konuda fena değil ama onun da tekniği yetmiyor çoğu zaman. Tam takım olduğumuz zaman Eren de Larsen de Trezeguet de toparlayacaktır.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Sırf yaşı genç diye alırsak satarız diye düşünenler Dovbyk istiyor ama o da kalasın teki yaa, bıkmadınız mı belini döndüremeyen topçulardan?
Bakambu'ya gelince, düşüşte müşüşte ama geçen sezon Marsilya'ya 2.devre gitti 12 maçta süre aldı 4 gol attı, ki 90dk oynamasına gerek kalmadan yaptı çoğunu, adam girdi 15dk oynadı 1 gol sıkıştırdı fişi çekti
Djaniny gibi ciddiyetsizi sat onu al bin kat daha iyi
Eldor'u da kirâlık mirâlık bir şekilde al
Cornelius'u sat
Bozok istemiyorum ama bitti dendiğine göre :
Eldor Şahmuratoğlu
Cedric Bakambu
Umut Bozok
Tertemiz işte, daha ne ?
Eldor da çok kıvrak değil ama Dovbyk'den iyidir, yaş farkları da çok yok, biri kendini az çok ıspatlamışken diğerinin ne olduğu belli değilTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırf yaşı genç diye alırsak satarız diye düşünenler Dovbyk istiyor ama o da kalasın teki yaa, bıkmadınız mı belini döndüremeyen topçulardan?
Bakambu'ya gelince, düşüşte müşüşte ama geçen sezon Marsilya'ya 2.devre gitti 12 maçta süre aldı 4 gol attı, ki 90dk oynamasına gerek kalmadan yaptı çoğunu, adam girdi 15dk oynadı 1 gol sıkıştırdı fişi çekti
Cornelius'u sat
Eldor Şahmuratoğlu
Cedric Bakambu
Umut Bozok
Tertemiz işte, daha ne ?
Eldor da çok kıvrak değil ama Dovbyk'den iyidir, yaş farkları da çok yok, biri kendini az çok ıspatlamışken diğerinin ne olduğu belli değil
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırf yaşı genç diye alırsak satarız diye düşünenler Dovbyk istiyor ama o da kalasın teki yaa, bıkmadınız mı belini döndüremeyen topçulardan?
Cornelius'u sat
Eldor Şahmuratoğlu
Cedric Bakambu
Umut Bozok
Tertemiz işte, daha ne ?
Eldor da çok kıvrak değil ama Dovbyk'den iyidir, yaş farkları da çok yok, biri kendini az çok ıspatlamışken diğerinin ne olduğu belli değil
Yorum
-
Trabzonspor bu kategoride 220. sırada. Acilen puan yapmamız lazım Avrupa'da.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf bizim için olmazsa olmaz bir isim değil. Gelse işe yarardı fakat gelmedi diye de kasmamıza gerek yok. Ayrıca Yerli adam safi problem
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/sabahspor1/statu...VkI82NGhWmwyUg
Bu da gidici gibi. Bence mutsuz bazı futbolcular.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi"öğrenildi" tamam.
Yorum
-
Komple kenarı kullanabilecek bek sayısı dünyada hepi topu 30 tane var. Trabzonspor'un bek'i komple kanadı kullanacak demen için önce Avrupada ilk 20 takımdan birisi olman lazım. Malesef ama hiç bir zaman olmayacak şeyler için saçma sapan yorumlara maruz kalıyoruz.
Larsen, Rosier, Osayi, Svensson ile birlikte ligin en iyi beklerinden birisi. Bunlardan Osayi ile birlikte maliyeti en düşük oyuncu. Bunların hepsinden savunma olarak daha iyi, hücumda belki en iyisi değil ama hücum katkısı yok diyen adamı cidden dikkate bile almıyorum.
Sol bek Eren şu an ligin en değerli yerli sol beki. 22 yaşında, iyi bir gelecek vaat ediyor.
Bir şeyler kötü gittiğinde hep refleks olarak şunla olmuyor, oyuncu lazım diyen insan kadar futboldan anlamayan insanlar futbol konuşmasa keşke."Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/sabahspor1/statu...VkI82NGhWmwyUg
Bu da gidici gibi. Bence mutsuz bazı futbolcular.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zorluyorum kendimi 1-2 tane bunu da at artık dediğim pozisyon hatırlıyorum ilk 4 haftada. Onun dışında adamın girdiği pozisyon sayısı sıfır. Zekaya bakar mısın adama uzun top atıyoruz, geriye gelip topu indiriyor ve indirdiği adam Cornelius ceza sahası dışındayken orta yapıyor
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim taraftar çok tuhaf. Birbirini gazlıyorlar özellikle Abdülkadir konusunda.
Sosyal medyada ona düşmanlık derecesine varan yorumları yapanların profiline baktığımda bunların aşırı solcu kişiler olduğunu görüyorum. Abdülkadir'e yer sofrasında fotoğraf verdiğinden beri düşmanlar, bu yüzden onu yermek için fırsat kolladılar. Saçına şivesine varana kadar konu ettiler. En ufak kötü oyununda sanki tek kötü oymuş gibi hedefe koydular. Kısaca konu Ömür veya Trabzonspor değil konu ideolojik düşünceleri. Diğerleri de bu tayfanın gazlamasına gelip Ömür hakkında kötü yorumlar yazıyorlar.
Performansına gelirsek asla Djaniny'den, Siopis'den, Hugo ve Denswill'den kötü performans göstermedi. Son 5 maçta attığımız 4 golün 2'sine direkt katkı sağladı. Hatay maçında girdi maçı aldı. Ne yapmasını bekliyorsunuz ki her maç gol asist yapmasını mı? Maaşına zam istiyorsa sonuna kadar haklı zaten. Koitalar Kouassilerin aldıkları maaş ve katkıları ortadayken.
Ayrıca şu süreçte futbolcusuna sahip çıkmayan yönetime de eksi yazdım. Futbolcuyu taraftarın önüne atıp kenara çekilmeyi bir huy haline getirdiler.
Yorum
-
Yorum