Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abdülkadir'de yaşanan sorun Uğurcan'da da yaşanacak göreceksiniz. Gitmesi için söz verilen oyuncuyu zorla tutmaya çalışırsanız olacağı bu. Bir gün başı ağrır, öbür gün totosu.

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eğer olay doğruysa yazıklar olsun,burda Abdullah Avcı’yı benim kadar eleştiren biri daha yoktur ama sen sahanın ortasında mız mız ağlarken o adam sana kucak açtı,biz şampiyon olursak Abdülkadir ile olacağız dedi. Taraftarı yönetimi felan geçtim ama sana o kadar sahip çıkan bir adama ben Galatasaray maçında oynamak istemiyorum diyemezsin ayıptır. Çok yazık.
      bu konu çok su kaldırır abdülkadir parmak ve türkmen olayında hoca hatası da en az onlar kadar vardı

gerekirse konuşulur otoritesini onlar üzerinden kurdu bir nevi

destekledik ama sınırı da bilmeli herkes...
      çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
      RİLKE

Yorum

• Bizim olaya ortada akli selim hakkaniyetle bakmamiz lazim. Bu konuda yönetiminde hatalari var, futbolcularinda. Tek tarafli değil hiçbirşey. Hemen yargilayip, karar verip, bi tarafi asma işini birakalim.

Yorum

• Only god can judge me

Diyordur ömür

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rıza hocam :kalp:
            Özkan SÜMER

Yorum

• her iki kanattada oynayabilen üst düzey bir kanat alırsak, visca iyileştiğinde rekabet olur

buda trezegeut in performansına olumlu katkı sağlar bence !
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Abdulkadir ömür artı berat artı uğurcanın yıllığı acaba koitanın yıllığı ediyormu. Bakın bu çocuklar zaten gideceklerini düşünerek para konuşmadılar ama yaşlanıyorlar. Bence para verip tutarsak moralli olurlar. Para herşeydir demiyorum tabi ama önemlidir. Birde bu başkanın stratejiside olabilir yani gazetecilere ben gidecem de bende seni göndereyim. Sörloth yusuf ve şimdide abduş. Enteresanı başkanım bunlarla iyi ilişkiside devam ediyor.
                Ben Abdulkadir ve uğurcanın gitmesi değil ücretlerinin iyileştirilmesi taraftarım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Yorum

• 3 gün sonra liste verilecek, şimdi hareket olması lazım transferde. Yok mu bir son dakika?

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

kouassi, yusuf erdoğan, koita, hüseyin türkmen trondsen bunlar için ayrılık her iki tarafa iyi gelecektir. Bizde bunların iş yapması mucize

En son keles76 tarafından düzenlendi; 29.08.2022, 18:46.

Yorum

• mr ın temiz olması oyuncun ağrısı olmayacağı anlamına gelmez.... mr ı temiz olduğu halde felç geçiren hastaalr var mesela
                        yada hiçbir anormal tetkiki olmadan ölenler gibi...
                        burada temel sıkıntı abduş gerçekten oynamak istemedi mi yada birileri bu haneri servis yaparak mevcut durumda konuyu mu saptırdı...
                        abduş cidden ilkini yaptıysa şu ana kadar çoktan kadro dişı kalamlı idi ama haberi yapan zekı avcı nın yakın arkadaşı destekleyen ulaş avcının yakın arkadaşı bunlar bu bilgiiyi kimden aldı???
                        keza avcı nın kankası m.ayan da TS şampiyonlar ligine kalamaz kadrosu yetersiz demişti...acaba birleri avcıya mı çalışıyor tepkileri mı azaltıyor....

Yorum

• kripto galatasaraylı zeki uzundurukan'In iddiası yalan çıktı. fortuna açıklama yapmış ilgilenmiyoruz diye. kulüp resmi hesabından bu zekiye niye laf söylemiyor anlamadım.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şu Kouassi'yi Sivas'a kiralayacaksanız bari bize karşı oynayamaz maddesi koyun gelir şimdi bize şov yapar bu cins herif.
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Niyet okumak her zaman yanlıştır ama ben abduş’un sakat olmadığı halde oynamadığını sanmıyorum. Benim gibi taraftar bu abduş oynamamak aklının ucundan geçmez

Yorum

• Kılavuzu karga olanın burnu b.ktan çıkmazmış derler. Uzundragon yalnız değil, bu forumda da bir sürü uzundragon var.
                                "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                                Özkan Sümer

Yorum

Yükleniyor...
                                X