Elimizde Sorloth'dan daha iyisi ve daha karakterlisi varken (Cornelius) ne Sorloth'u ya Allah askina?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer her şey yolunda giderse bu akşamdan itibaren seri haberler gelmeye başlayacakmış.
özellikle pazarlığı süren bir ismi moral bozmak için listeye dakikalar kala açıklayacaklarmış.
Ya son dakikalarda açıklayayım derken sistemsel bir problemden dolayı ısmını uefaya yazamazsan işin rezilliği ne olacak. Geçmişte örnekleri de var bu konunun.
Yönetimin yapmak istediği çok net. Stoper ve 8-10 karışımı oynayacak oyuncuyu aldılar sayılır.
Yedek forvet ve 6 numara için de; şampiyonlar liginde mi oynayacağız , uefa kupasında mı sorusu cevap bulunca karar verielecek. Şampiyonlar ligi olursa daha üst seviye bakacaklar bu iki mevki için.
Yorum
-
İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElimizde Sorloth'dan daha iyisi ve daha karakterlisi varken (Cornelius) ne Sorloth'u ya Allah askina?
İkisi farklı oyuncular.
Sorloth ile Cornelius’un tek benzerliği kuzeyli ve uzun boylu olmaları.
Sorloth komple forvet, Cornelius pivot santrafor.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Djaniny geçtiğimiz sezon en azından 25 maçta ilk 11 çıktı.
Cornelius 30 maç.
Trabzonspor 47 resmi müsabaka oynadı.
Bu sezon en az 50 maç var.
Cornelius var diye onu kesmeyelim diye yönetim düşük profil bir forvet alırsa büyük hata yapar.
Forvete alınması gereken oyuncu konusunda Sörloth üst tavan değil, sağlanması gereken ideal kadro kalitesi gereğidir.
Daha iyisi imkan dahilindeyse o da olur. Ama aşağısı olmaz. Bankamatik topçusu istemiyoruz.
Yorum
-
Sociedad'ta geçen sene Sörloth 44 maç 2247 dakika, Isak 41 maç 2761 dakika süre almış. Cornelius ve Sörloth TS'de buna benzer süre alabilir bir anormallik yok bu işte.
Sociedad takımı toplam 51 maç oynamış.
Avcı hocaya forvet hattı Cornelius-Sörloth olsun ister misin denilse cevabı ne olur sizce?En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 10.08.2022, 16:26.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRossi Bartra kesin bitti diyor bence formaliteler kalmıştır yoksa ağır çuvallıcak
Yorum
-
İleri uç, tüm mevkiler içersinde aksamaması gereken sezon içi dalgalanmayı kaldıramayacak en önemli pozisyon.
Günümüz maç takvimlerinde, fiziğe ve temasa dayalı futbolda, iki ideal santrafor lüks değil zorunluluktur.
Tek santrafor ve 5 orta saha oyuncusundan oluşan bir düzenle sezonu başlayıp bitirsen dahi 4.500 dakikadan az olmayan bir oyun süresi ortaya çıkıyor. Trabzonspor'un geçtiğimiz sezonki oyun planlarını hesaba katarsanız bu 4.500 dakikayı kabaca 1.3 ya da 1.4 ile çarpmak icap eder.
Türkiye kupası'nın ilk etaplarını bir kenara koyalım 6.000 dakikaya yaklaşık belki de üzerinde bir oyun süresi ortaya çıkmakta. Bu 5500-6000 dakikayı sadece kornelius üzerinden ve yardımcı rollerde kouasi eğer kalıyorsa canini ile destekleyerek bitirebileceğimizi düşünüyorsanız, ben bunun oldukça iyimser bir senaryo olacağını düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElimizde Sorloth'dan daha iyisi ve daha karakterlisi varken (Cornelius) ne Sorloth'u ya Allah askina?
Sörlothun driplingi,dengesi,bitiriciliği, şutu ne yazık ki cornelius da yok. topla kaleye giderken rakibi arkasında tutması,topla rakip arasına girmesi cornelius da yok.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSociedad'ta geçen sene Sörloth 44 maç 2247 dakika, Isak 41 maç 2761 dakika süre almış. Cornelius ve Sörloth TS'de buna benzer süre alabilir bir anormallik yok bu işte.
Avcı hocaya forvet hattı Cornelius-Sörloth olsun ister misin denilse cevabı ne olur sizce?
Bir de işin mali boyutu var tabi. Sorloth için vermen gereken para heralde çift hanelere yakın veya 7-8 bandı. Bu adam TR'de bir araba gol attı ama Avrupa'da başarısız oldu hem de 3 farklı ligde.
Bize gelip yine bir araba gol atsa hangi Avrupa takımı tekrar para verip alır onu? Defalarca denenmiş ve olmamış bir oyuncu. Haliyle satamazsın yüksek bedellere. Kar etme şansın sıfır.
... ama Özbek bizde başarılı olursa yine satma şansın var. Daha 1 yıl önce Roma dünya para verdi adama.
Yorum
-
Ya hu Sörloth'u ne kadar büyüttünüz gözünüzde,tadı damakta kalan her şey abartılır, psikolojik bir tespittir bu doğrudur lakin bize geldiğindeki o takım tamamen forveti beslemeye dayalı oynuyordu,At Waka'ya, At Eku'ya, At Sorloth 'a bitirsin...Adamın zaten gider gitmez ilk açıklaması Türkiye' de taktik yok idi... Şimdi şunu düşünün Sorloth orta alandan kapacak topu sürüp sürüp sol çaprazdan sağ direğe vuracak öyle mi, Avcı kürekle vurur ağzına, o top geri atılıp set hücumuna dönüşecek, yok öyle alıp gitme, zaten Almanya'daki da, İspanya 'da da bu yüzden çok zorlandı...Ha gelirse yine başarılı olur o ayrı lakin bizim zihinkermizdeki Sorloth' tan daha geride olacağı aşikar ayrıca Sistemimize sanki Cornelius daha uygun gibi...
Yorum
-
İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGrillitsch ,adını doğru yazdım umarım,
3lü savunmanın ortasında çok yüksek reytingle oynamış.
Ben olsam her türlü zorlarım.
Dorukhan'dan da 3lü savunmanın sağ stoperi çıkar mı bilmem ama denebilir.
Ya da bartra.
Bana kalsa hâlâ Ts formasıyla story atan Edgar..
Keşke eski sağlamlığında dönebilse...
Milan dan yillik 7 milyon € istemis, bizden ne ister?[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezonu açmadım henüz. Ama Shomurodov'un %90 listede olduğunu düşünüyorum.
Yorum
Yorum