Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bardhi levantede geçen yıl sadece 17 maça ilk 11 cıkmış
    21 maçta 11 oynamamış ki bu takım küme düştü
    kafamda soru işaretleri oluştu

muadili kim bu oyuncun super ligde kime benziyor ya da kimin 1 level 2 level üstü

Yorum

• Bartta ve Bardhi'yi Kopenhag maçları için kadroya ekleyebilecek miyiz şimdi, çok önemli bence..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bardhi levantede geçen yıl sadece 17 maça ilk 11 cıkmış

muadili kim bu oyuncun super ligde kime benziyor ya da kimin 1 level 2 level üstü
        İnşallah Marko Marin almamışızdır..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Rossi’nin dedigine gore 5m euro satın alma opsiyonlu kiralık teklifi vermisiz Roma’nın Ozbek forvetine.
          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnşallah Marko Marin almamışızdır..
            Onu yazmaya geliyordum. Niyeyse Marko Marin havası var. Bu arada tanımıyorum. İnşallah çok faydalı olur.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bardhi levantede geçen yıl sadece 17 maça ilk 11 cıkmış

Doğru bir yaklaşım ama TM'de takımın en değerli 2. oyuncusu.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rossi’nin dedigine gore 5m euro satın alma opsiyonlu kiralık teklifi vermisiz Roma’nın Ozbek forvetine.
                  2 hafta önce yazdım buraya eldoru. Şu an en yakın isim forvete o gibi ama sürpriz gelebilir.

Yorum

• Bartrayi takip eden var mi aramizda. Sakatligi, formu, son durumunu kalitesini bilen.

Yorum

• İlk olarak ardesenli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cok iyi anlasma ozellikle sonraki satıstan pay onemliydi. Ajax bu cocugu 50-60 milyonluk yapıp okutur.
                      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Bazı arkadaşla, geçen sezon bjk'nin düştüğü duruma düşelim istiyor herhalde.

Bartha ve Bardhi transferleriyle beraber kulübeye 2 transfer yaptığımızda alternatifsiz mevki kalmıyor.
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rossi’nin dedigine gore 5m euro satın alma opsiyonlu kiralık teklifi vermisiz Roma’nın Ozbek forvetine.
                          Sörloth olmazsa isteyeceğim 2. adam. Rakip savunmayı acayip dağıtıyor.

Yorum

• bardhi ve ömür iIe sağ ve soI açığı da yedekIeyebiIiyoruz ... güzeI bence gayet
                            sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2 hafta önce yazdım buraya eldoru. Şu an en yakın isim forvete o gibi ama sürpriz gelebilir.

gecen sezon 18 e aldilari adami 5 mio. € ya birakmazlar...en fazla kiralik olur...
                              bizim macta begenmistim...

romanin 3 tane forveti var...forvet almadan birakmazlar eldor u
                              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak cambaz_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ahmetcan a gelen teklifin muhtemelen ilk ben söyledim ve yazdı rossi...
                                gelen teklif sanırım 3+8 şekilinde 3 kiralama 8 satın alam diye duydum bu kısmı net değil ama total 10 civarında ve sonraki satıştan pay deniyor yada biz koydurmak isityoruz...
                                ahmetcan altyapıdaki en büyük potansiyel geçen yaz daha a takımda oynamadan 1 sezon a takımda geçirirse +10 a satarız demiştim ki doğru dürüst oynamadan bu parayı getirdi...
                                avrupa lı oyuncunun potansiyeline bu parayı veriyor altyaş kategorinde yeteri kadar izliyor ve oyuncu a takıma adaptastonda sıkıntı yaşamıyorsa alıp gidiyor ozan kabak her maç penaltı yaaprken de 12 ye gitti berke fb de leş atarken de piyayasası olamsı bundandı...yada emirhan ve ya abdüş e gelen ilk 16+10 luk teklif...
                                aydınlatma için yazdım iyi forumlar...
                                Bizde yalan olmaz...hayırlı olsun ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X