Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hamsik belki Mertens'i ikna edecekti kendi gitti adam.

2 adamdan birden olduk bir anda..

Adamdaki oyun aklı cidden Türkiye Ligi'ndenki hiçbir futbolcu da yoktu..

sekiztaş maçında golden önce o soğukkanlıkla attığı pası hala unutamıyorum.

Bu gözler bu takımda böyle üstün zekalı harika bir topçu gördü o bile yeter.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yönetim düşünecek onu kardeşim.o zaman kapatalım klübü .oturalım aşağı gerek yok avrupadan gelecek paraya o borç kapansın diye bekleriz...
      Aynen öyle yönetim ne için var? Fener’in 7 milyar, Gs’nin ve Bjk’nin 4 milyar borcu var. Alan alıyor.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• 35 liklerle nereye varılmak isteniyor,vitaminsiz Mertens bu tarla sahalar ve barzo takımlar arasında 2.maçta bacağını eline alır zaten. Yönetim bir şey yapmak istese yapardı bu zamana kadar.

Yorum

• Hamsik=Siopis diyebiliriz öyleyse. :]
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• hamsik ile devre arasında yollar ayrılmalı futbolda duygusallığa yer yok.

bu saatten sonra 40 50 maç oynayamaz.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bana kalirsa tur icin Dorukhan in ayagina bakiyoruz suan..Siopis in de sansli gününde olmasi gerekiyor..Ön eleme maclarina kadar Hamsik in yerine hamle sansimiz da yok..Sansizlik..Kopenhag in cikmasina üzülmedim ama Hamsik in sakatligi cok can sIkici..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• hamsik aynısı bir adamı biz yine o yaşlarda bulabiliriz o seviye dünyada sayılı bir seviye gençlerinide alma şansımız yok

doğucan berat bulabilirsek sosa türü bir adam bir ihtimal ama aynı seviye çok zor hamsiki bile nasıl bir şansla aldıysak artık

hamsikte zaten belli dönemlerde fizik tamamlama istiyordu

kompact takım oyunu ile ve oyun ezberi ile bir şeyler yapmayı denemeliyiz

bunun olacağı belliydi bir hamsik bulmak kolay değil bulsan da o paraları bulmak trabzona getirmek vs öyle yapılabilir işler gibi görünmüyor

çok da kuyruğu indirmemek lazım o olmazsa mücadele dozu yükseltilebilir gibi bir çok yollar denenebilir hoca bu yüzden orada
                çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                RİLKE

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  35 yaşında

skor katkısı düşük

pres gücü yok

ve son dönemde çok fazla top kaybı ile oynayan

hamsik için niye bu kadar fazla telaş yapılıyor anlamak zor

takım 35 yaşındaki hamsik e kaldıysa dükkanı kapatalım aga

siopis hem pas kalitesi ve hemde yüksek pres gücü ile çok rahat 6 no da hamsik in yerini alacaktır ve bence takım defansı daha da yükselecek siopis ile birlikte

geçen sezonun büyük oyuncuları skor katkısı veren canini vakayeme ömür bakasetas visca cornelius idi aga,

olayı çok fazla abartmaya gerek yok

asıl problem ömür ve bakasetas ın alternatifieri yok kadroda,skor katkısı veren ve yetenekli oyuncu profili, dorukhan böyle bir profil değil,misal,doğucan falan olmaz aga,

hamsik,bakasetas ömür profiline yakın sadece genç kerem şen var , yetenek olarak,

bu arada 6 no için gayet iyi bir profil

bu arada bize hamsik değil mertens tarzı gol ve asist yapabilecek orta saha oyuncusu gerekiyor,derinlik ve geniş kadro için, 6 no değil

ömür ve bakasetas tan 15 gol katkısı aldık aga,boru değil, skor yükünü sadece ileri üçlüye yüklersen olmaz,sonra ne olur? berkan taylan cicaldau olursun
                  Big kariyer big tecrübeye ne oldu hocam

Hamsiksiz orta sahada anca debeleniriz.

Hamsik gibi topu alıp oyunu ritmini artıran, yerden-havadan net pas atan adam yok. Siopis oyunu açamaz. Evet, ayağı net kötü değil. Daha önce de yazdım fb deplasmanında falan topla dönüşleri de oldu. Ama ikisini bir tutmak ya da yakın görmek, Formula 1'de 5 saniye yavaş tur atan adama "İyi ya fazla fark yemedi 5 saniye nedir ki" demek gibi bir şey. Siopisli Alanya hayvan gibi önde basıyordu bu arada. Onu da hesap et. Orada oynamak onun için daha kolaydı.

Bize tutucu-ayağı iyi bir 6 numara ve çok kaliteli bir 8 numara lazım.

Evet, Ömür-Baka'nın skor katkısı çok önemli. Bakasetas yılbaşından beri kaç gol attı?

Ayrıca hocaya da bir eleştiri getireyim. Hamsik, Hamsik diyoruz ama o net pas atınca da her şey hallolmuyor. Geri kalan organizasyon hâlâ çok yetersiz. Sivas yorulana kadar topu rakip sahaya geçirmekte zorlandık. Hazırlık maçları da öyle, ağır pres yedik bir şey üretemedik. Pique-Iniesta'yı getir diğer herkes markaj altındaysa, hiçbir şey yapamazsın. Topu hızlı çevirecek organizasyonu sağlaması şart.

Yorum

• bizim borcu oluşturan başkan parayı öder gibi bir yeni kurallar toplamımız yok mu fb nin borcunu başkanı verir çok sıkışırsa bizimkiler neden o riske girsinler biraz konuşurken altına üstüne bakmak lazım

ayrıca hamsikin aynısını nasıl buluyosun nasıl getiriyosun vs vs kolaymı oyle bakkaldan karpuz mu alıyorsunuz arkadaşlar
                    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                    RİLKE

Yorum

• 1.Hamsik sakatken maçları kazandık o geri geldikten sonra kaybetmeye başladık ki çogunu kazanamadık.2.Bu adam sürekli sakatlanıyor daha tek resmi maçta sakatlanıyorsa onu bu takımda tutmaya gerek yok anlaşarak yollar ayrılmalı aldığı maaşa yakın bir başka adam alınabilir.karagümrükten bigliayı almamak çok büyük hataydı.
                      En son nakzo tarafından düzenlendi; 02.08.2022, 22:29.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Denswil ön libero oynayabilir mi acaba kariyerinde hiç oynamış mı ayağı fena değil top dağıtabilir defansif görevleri de yapar

Yorum

• Millet kafayı yedi.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Şimdi de Lovren önerilmiş takıma menejerler tarafından.
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• Harbiden komik. Herif sürekli sakatlanıyor ve biz bunu bile bile bu herifin üzerine herşeyi kuruyoruz sezon başladı ve oyun kurucun yokkkkkkkkkkkkkk çok büyük bir hata Tüm sezonu çöpe atacak kadar büyük bir hata.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Haymatlos Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                35 liklerle nereye varılmak isteniyor,vitaminsiz Mertens bu tarla sahalar ve barzo takımlar arasında 2.maçta bacağını eline alır zaten. Yönetim bir şey yapmak istese yapardı bu zamana kadar.
                                İtalya gibi bi ligde yıllarca almamış da burada mı alacak bacağını eline?

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X