Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trezequet cok is gorur.
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Visca ligdeki formsuzluğunu istikrarlı şekilde devam ettiriyor.

Yorum

• Beratı keşke Hüllecilere sataydık. Avcı niye ısrarla istedi bilemiyorum madem öyle Doğıcanı niye aldık ve iyi 6-8 numara arıyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• berat bu takımın oyuncusu değil artık belli oldu.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hamsik ve Bakasetasin beraber oynadığı herhangi bir play off maçını geçme ihtimalimiz yok diye düşünüyorum.

Hadi Ömür yoktu Bakasetasi kullandı diyelim o zaman hala niye Berati deniyor.Berat Hamsik Bakasetas antrenmanda dahi olmaz. İkna olması için 10 tane mi yememiz lazım anlamak mümkün değil.

Bu takımın stoperden önceki ihtiyacı göbeğe alınacak bir hatta iki adam.

Sampiyon oldu rehavet vs derken son 10 haftada oynanan rezalet oyundan hala ders cikarilmisa benzemiyor.

Ben hala çok net 3-4 transfer olacağını düşündüğüm için felaket tellalligi yapmıyorum. Yoksa su mevcut takımla Allah yardımcımız olsun bizim.

Yorum

• Su kupa ile playoff'u kazasiz belasiz gecsek onumuz transfer dahil her anlamda acilir.

Yorum

• 3 oldu

Yorum

• Edgar ile oyun kuruyordu bu takım.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Kapattım arkadaş maçı.Şampiyon takım bok gibi top oynuyor rezalet yahu.Tamam Torino çok iyi takım ama bu nedir abicim.Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısının son 10 maçından beri rezalet durumdayız.

Yorum

• Alt tarafı hazırlık maçı arkadaşlar ne bu stres. Yerin dibine sokulmayan adam kalmadı. Uğurcan'a da biri sallar mı diye bekliyorum bu ne
                      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Hiçbir önemi olmayan bir maç her sezon olduğu gibi. Hamsik bu takımın beyni ayrıca.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Hamsik'e saglam bir yedek lazim.

Yorum

• Sezonu bu kadroyla oynayacağız nasıl rahat olalım. As kadro oynadığı oyuna bak
                            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alt tarafı hazırlık maçı arkadaşlar ne bu stres. Yerin dibine sokulmayan adam kalmadı. Uğurcan'a da biri sallar mı diye bekliyorum bu ne
                              10 kisilik Konya neredeyse tek pozisyon vermeden "ligi devam eden" Borisovu perisan etti, aldiklari her futbolcu kalite. Tamam hazirlik maci, tamam önemsemeyelim ama perşembenin gelisi çarşambadan degil taaaaa mart ayi basindan beri belliydi. Eksiklerin belli, yapacagin belli, gina getirircesine her gun "gunaydin sampiyon, iyi aksamlar lololo" twitleri attiracaklarina, dogru ve eksiksiz sekilde kampa baslasaydik, boyle aciz gozukmezdik.

Ister kizin, ister laf edin, istediginizi soyleyin. Ilki super kupa maci olmak üzere her kulvarda icinden gecerler bu takimin.

Yorum

• Stoper diye bağırıyor takım bu kadar olmaz artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X